Amanzoe: To opening του καλοκαιριού

Η άφιξη αυτή θα συζητηθεί όσο λίγες. Γιατί όταν τα Aman-resorts αποφασίζουν να βάλουν στο ζηλευτό τους χάρτη έναν προορισμό, οι συζητήσεις στις ultra luxury παρέες ανάβουν. Ήρθε η σειρά της Ελλάδας.

Amanzoe: To opening του καλοκαιριού

Η άφιξη αυτή θα συζητηθεί όσο λίγες. Γιατί όταν τα Aman-resorts αποφασίζουν να βάλουν στο ζηλευτό τους χάρτη έναν προορισμό, οι συζητήσεις στις ultra luxury παρέες ανάβουν. Ήρθε η σειρά της Ελλάδας.

Amanzoe: To opening του καλοκαιριού - εικόνα 1

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, και μάλιστα σε ένα σχεδόν άγνωστο προορισμό για τους ξένους, τον Άγιο Παντελεήμονα στην Ερμιόνη, το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου της Amanresorts μόνο θετικά σχόλια κι αισιοδοξία για το μέλλον μπορεί να προκαλέσει. Η κορυφαία αλυσίδα υπερπολυτελών πριβέ resorts στον κόσμο αναμένεται να ανοίξει το νέο της δημιούργημα μέσα στο καλοκαίρι.

Τα resorts της αλυσίδας ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητά τους και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, προσφέροντας μια εμπειρία ζωής χωρίς περιορισμούς, ενώ απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας τους είναι τα ντόπια υλικά και προϊόντα που αντανακλούν τα στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος και τις πολιτισμικές παραδόσεις κάθε τόπου.

Το δικό μας Aman βαφτίστηκε «Amanzoe», από τη σανσκριτική λέξη για την «Ειρήνη» και την ελληνική για τη «Ζωή», και είναι βέβαιο ότι θα δώσει νέα «ζωή» στον high end τουρισμό της χώρας μας. Απλώς επειδή τα συνδυάζει όλα: ιδιωτικότητα, μοναδική θέα που σου κόβει την ανάσα εν μέσω ενός απόλυτα «τοσκανικού» τοπίου, πριβέ beach club σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής και αρχιτεκτονική που θυμίζει αρχαία Ελλάδα σε μοντέρνα όμως εκδοχή διά χειρός Ed Tuttle (ο κατεξοχήν αρχιτέκτονας των Aman που σχεδίασε και το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας, το Amanpuri). Το resort διαθέτει μόλις 38 δωμάτια, με μέγεθος κατά μέσο όρο 150 τ.μ., spa με οκτώ δίκλινα δωμάτια θεραπείας, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, στούντιο γιόγκα και pilates και αρκετούς χώρους εστίασης, διάσπαρτους στη γαλήνια αυτή περιοχή, ανάμεσα σε αιωνόβιους ελαιώνες, με πανοραμική θέα στη λαμπερή θάλασσα του Αργοσαρωνικού, τους γειτονικούς αμπελώνες και τους εναλλασσόμενος κυματιστούς λοφίσκους. Το εστιατόριο του resort σερβίρει σε μεγάλη εξωτερική βεράντα, ενώ το Lounge Bar όπου θα προσφέρονται απεριτίφ και σνακ έχει σχεδιαστεί για στιγμές χαλάρωσης. Το εστιατόριο της πισίνας θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα, ενώ φαγητό θα σερβίρεται και στην παραλία. Μια boutique και μια γκαλερί τέχνης θα πωλούν ελληνικά χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα και έργα τέχνης. Σε απόσταση αναπνοής το πρώτο ευρωπαϊκό Aman Beach Club, στο μαγευτικό κολπίσκο της Κορακιάς, θα είναι ο τόπος συνάντησης «for those in the know», μια μικρή όαση ηρεμίας δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού.

Οι τιμές των δωματίων για τη φετινή σεζόν θα ξεκινούν από € 825 για ένα Pool Pavilion και € 925 για τα Deluxe Pool Pavilion. Περισσότερες λεπτομέρειες στις αρχές καλοκαιριού και στο www.amanresorts.com/amanzoe/home.aspx.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.