Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής

Ζηλεύετε που δεν φύγατε για τριήμερο; Ακολουθούν τέσσερις κοντινές εκδρομές για να το ρίξετε λίγο έξω.

Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής

Ζηλεύετε που δεν φύγατε για τριήμερο; Ακολουθούν τέσσερις κοντινές εκδρομές για να το ρίξετε λίγο έξω.

Πόρος

Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής - εικόνα 1

Δεν τον πιάνει ο καιρός ποτέ, αφού μπορείς να πεταχτείς με το αυτοκίνητο μέχρι τον Γαλατά και τσουπ να περάσεις απέναντι! Κάνε εκείνη τη βόλτα στο μοναδικό Λεμονοδάσος, την οποία αναβάλλεις πάντα, περιπλανήσου στα στενά σοκάκια της Χώρας και πάρε μια πρώτη γεύση από καλοκαιρινές διακοπές με φρέσκα αμυγδαλωτά. Νοίκιασε ποδήλατο και κάνε πετάλι μέχρι το Νεώριο και τον Ρώσικο Ναύσταθμο ή ανέβα με ταξί στον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα.

Δείτε τις καλύτερες ταβέρνες του Πόρου αξιολογημένες από τον Alpha Guide εδώ.

Ναύπλιο

Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής - εικόνα 2

Ξέρεις κάθε γωνιά του, αλλά επαναλαμβάνεις κάθε φορά τη βόλτα σου σαν να είναι η πρώτη. Ο καφές στην Πλατεία Συντάγματος θα κρατήσει πάντα μία ώρα παραπάνω και ύστερα θα πάρεις τη Σταϊκοπούλου, για να κόψεις κίνηση στα μαγαζιά, να χαθείς στους πεζόδρομους της Παλιάς Πόλης και να αποφασίσεις σε ποιο ταβερνείο θα φας αργότερα. Σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς στη θέα από το φρούριο του Παλαμηδίου.

Δείτε τις καλύτερες ταβέρνες του Ναυπλίου αξιολογημένες από τον Alpha Guide εδώ.

Λουτράκι

Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής - εικόνα 3

Δεν θα χάσει ποτέ τον κοσμοπολιτισμό του το Λουτράκι· θα το νιώσεις καθώς περπατάς αργά στον πεζόδρομο με τους φοίνικες πάνω από τη θάλασσα. Πάρε και μπουρνούζι μαζί, γιατί δύο ώρες στην πισίνα με τα ευεργετικά δημοτικά λουτρά θα τις περάσεις οπωσδήποτε. Το Ηραίο προσφέρεται για ανοιξιάτικη αρχαιολογική εκδρομή, ενώ τα Γεράνεια Όρη πάνω από τη λουτρόπολη απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα και είναι ιδανικά για να βρεθείς κοντά στη φύση, να απολαύσεις τη θέα και να ανάψεις ένα κεράκι στη μονή του Οσίου Παταπίου.

Δείτε τις καλύτερες ταβέρνες του Λουτρακίου αξιολογημένες από τον Alpha Guide εδώ.

Καλάβρυτα

Day trips για 25η Μαρτίου: 4 κοντινές εκδρομές για ημερήσια της τελευταίας στιγμής - εικόνα 4

Δεν λέει να λιώσει το χιόνι στα βουνά κι εσύ θα εκμεταλλευτείς ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα για να πας μέχρι τα Καλάβρυτα και να δεις μια άσπρη μέρα! Κάνε βόλτα στο παρεΐστικο και fun χιονοδρομικό, βρες τη δική σου ορίτζιναλ χασαποταβέρνα και, αφού η ημέρα το επιβάλλει, κάνε ένα πέρασμα από τη μονή της Αγίας Λαύρας, το μοναστήρι όπου, σύμφωνα με το θρύλο, ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί του ’21.

Δείτε τις καλύτερες ταβέρνες των Καλαβρύτων αξιολογημένες από τον Alpha Guide εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.