Salvator Villas & Spa

Αέρας ανανέωσης δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας.

Salvator Villas & Spa

Αέρας ανανέωσης δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας.

Salvator Villas & Spa - εικόνα 1

Μας αρέσει ο αέρας ανανέωσης που δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας. Και δεν μιλάμε μόνο για την πρωτεύουσα αλλά και για τη γραφική Πάργα. Απλωμένο στην Κύπερη, σε ένα λιόφυτο ύψωμα που ατενίζει την πόλη και το Ιόνιο –μέχρι τους Παξούς–, το «Salvator Villas & Spa» εντυπωσιάζει. Και δεν μπορούσαμε να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες γνωρίζοντας ότι τη σκηνογραφική επιμέλεια ανέλαβε ο μετρ της διακόσμησης Άγγελος Αγγελόπουλος. «Θέλαμε να φέρουμε κάτι διαφορετικό στην περιοχή, ένα ντιζαϊνάτο, all suite resort», μου είπε ο ιδιοκτήτης Αντώνης Ζυγούρης, «ώστε να γίνει πόλος έλξης των επισκεπτών όλο το χρόνο. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα πράγματα να δεις εδώ γύρω». Πλήρες σύγχρονων παροχών, το συγκρότημα απλώνεται σε διαφορετικά κτίρια, με κυρίαρχα χρώματα στην επίπλωση το λευκό και το πράσινο της ελιάς. Στο κεντρικό κτίριο, δίπλα στην εξωτερική πισίνα, βρίσκονται το σούπερ relax καθιστικό, το εστιατόριο (μεσογειακής κουζίνας), το μπαρ, το spa (με εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και θεραπείες με προϊόντα Thalgo) και κάποια δωμάτια. Ο κύριος όγκος των δωματίων (deluxe και απλόχωρες σουίτες τριών τύπων) φιλοξενείται σε ξεχωριστή πτέρυγα, ενώ σε πιο ήσυχο σημείο βρίσκονται οι τέσσερις βίλες με τις ιδιωτικές πισίνες (2684032910, www.salvator.gr).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.