Κάντε κράτηση πρώτοι!

Η Βούλα Ακριβάκη σας προτείνει μερικές από τις πιο δυνατές ξενοδοχειακές αφίξεις του καλοκαιριού.

Κάντε κράτηση πρώτοι!

Η Βούλα Ακριβάκη σας προτείνει μερικές από τις πιο δυνατές ξενοδοχειακές αφίξεις του καλοκαιριού.

Avra Imperial, Κρήτη

Κάντε κράτηση πρώτοι! - εικόνα 1

Είναι μοντέρνο, με ύφος μίνιμαλ και… γήινο προσανατολισμό (φυσικά χρώματα, πολύ πράσινο, ξύλο και πέτρα) και όλα αυτά σε περιτύλιγμα πολυτελείας. Το «Avra Imperial» στο Κολυμπάρι Χανίων είναι μία από τις πιο δυνατές αφίξεις του φετινού καλοκαιριού. Χαρακτηριστικό του στοιχείο οι 118 πισίνες που αντιστοιχούν σε 251 δωμάτια και 77 σουίτες, μερικές από τις οποίες μάλιστα γεμίζουν με θαλασσινό ή γλυκό νερό ανάλογα με την επιθυμία σας. Στα εστιατόριά του θα απολαύσετε διεθνείς και ιταλικές γεύσεις, ενώ μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα τρία μπαρ –lounge, pool και beach bar– για το βραδινό σας ποτό. Παροχές για παιδιά, όπως υπηρεσία φύλαξης (2824084500, www.avraimperial.gr).

Laguna Resort & Spa, Κρήτη

Κάντε κράτηση πρώτοι! - εικόνα 2

Το νέο απόκτημα της αλυσίδας ξενοδοχείων Mitsis άνοιξε την 1η Μαΐου στον Ανισσαρά Ηρακλείου. Εντυπωσιακό, πολυτελές συγκρότημα που αποτελείται από κεντρικό κτίριο και μπανγκαλόους – μερικά εκ των οποίων μέσα σε τεχνητή λίμνη. Τα διαφόρων τύπων δωμάτια (standard, superior, bungalow, presidential suite) είναι άνετα κι έχουν ένα ιδιαίτερο mix & match διακοσμητικό ύφος. Όπως κάθε resort που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό spa αλλά κι επιλογές σε διάφορα σπορ. Ωστόσο, αυτό που προσθέτει πόντους στο ξενοδοχείο είναι οι παροχές για τα παιδιά καθώς, θα βρείτε νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, playroom κι ένα δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα (2897025790, www.mitsishotels.com).

La Marquise, Ρόδος

Απλωμένο σε μια έκταση 120 στρ. στην Καλλιθέα της Ρόδου, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού. Η εντυπωσιακή είσοδος του κεντρικού κτιρίου με τον καταρράκτη είναι μόνο η αρχή. Το πραγματικό highlight είναι η τεράστια πισίνα που «ενώνει» μεταξύ τους τα κτίρια του συγκροτήματος. Τα δωμάτια είναι άνετα και προσεγμένα, σε γήινους χρωματισμούς, με σύγχρονη διακόσμηση που δεν καταφεύγει σε εντυπωσιασμούς. Όσοι ακολουθείτε συγκεκριμένη διατροφή μην ανησυχείτε. μια απλή ενημέρωση στη ρεσεψιόν αρκεί για να έχετε το χορτοφαγικό, διαιτητικό ή χωρίς γλουτένη φαγητό σας στην ώρα του, ακόμα και στο δωμάτιό σας. Εδώ θα βρείτε επίσης πλήθος σπορ αλλά και πολλές δραστηριότητες και χώρους απασχόλησης για παιδιά κι εφήβους (2241001500, www.lamarquise.gr).

Petit Palace, Σαντορίνη

Κάντε κράτηση πρώτοι! - εικόνα 3

Το «Petit Palace», που υποδέχθηκε τους πρώτους του φιλοξενούμενους τον Απρίλιο που μας πέρασε, αποτελεί μία από τις πολυτελείς αφίξεις της Σαντορίνης. Εξωτερικά εναρμονίζεται με την αρχιτεκτονική παράδοση του νησιού. Στα διαφορετικού τύπου δωμάτια (υπάρχει η δυνατότητα επιλογής βίλας με ιδιωτική πισίνα) κυριαρχεί το σύγχρονο διακοσμητικό ύφος. Διαθέτει εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, διοργανώνει βραδιές οινογνωσίας, ενώ στα πλεονεκτήματά του είναι η θέα στο ηφαίστειο (2286023944, www.petitpalace.gr).

Aqua Vista Hotels, Σαντορίνη

Κάντε κράτηση πρώτοι! - εικόνα 4

Τη χρονιά που μας πέρασε η αλυσίδα Aqua Vista Hotels εγκαινίασε το «Avant Garde Suites» στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης, ενώ φέτος την άνοιξη χτύπησε με τριπλά εγκαίνια, στο Καμάρι, στα Φηρά και στο Ημεροβίγλι. Το «Aqua Vatos» (2286028866) στο Καμάρι, ένα παλιό ξενοδοχείο το οποίο ανακαινίστηκε εξολοκλήρου, είναι ιδανικό για νεαρά ζευγάρια. Έχει φρέσκια ντιζάιν άποψη, budget τιμές κι ευχάριστη pool area – highlights ο μικρός ιδιόκτητος αμπελώνας και το πρωινό με τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Στα Φηρά, το «Asteras Villas» (2286028866) διαθέτει πέντε πολυτελείς σουίτες που διαφέρουν μεταξύ τους σε διακόσμηση αλλά και μέγεθος. Κοινό τους σημείο οι μεγάλες βεράντες με υδρομασάζ. Το «Avianto Luxury Suites» (2286023525) στο Ημεροβίγλι, επίσης ιδανικό για ζευγάρια, αποτελείται από πέντε σουίτες οι οποίες συνδυάζουν όμορφα το κλασικό με το μίνιμαλ στοιχείο, ενώ δίνει τη δυνατότητα για ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών (www.aquavistahotels.com).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

19/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.