Aldemar Hotels & Spa

Συνδυάζουν διακοπές και ευεξία, αναζωογόνηση και ξεγνοιασιά, τα Aldemar Hotels & Spa σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο είναι ιδανικά για να ανανεωθείτε και να απολαύσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

Aldemar Hotels & Spa

Συνδυάζουν διακοπές και ευεξία, αναζωογόνηση και ξεγνοιασιά, τα Aldemar Hotels & Spa σε Κρήτη, Ρόδο και Δυτική Πελοπόννησο είναι ιδανικά για να ανανεωθείτε και να απολαύσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

Aldemar Hotels & Spa - εικόνα 1
Aldemar Royal Mare

Στα Aldemar Hotels & Spa, θα βρείτε την υδροτονωτική πισίνα Aquaroyal, ατομικές καμπίνες θεραπειών, κέντρο αισθητικής αλλά και Hammam Oriental. Μια τεράστια γκάμα προγραμμάτων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε θεραπείες ενώ για όσους επιθυμούν πιο εξειδικευμένες συμβουλές υπάρχει διαθέσιμη και η ιατρική βοήθεια. Στο Aldemar Olympian Village και Royal Olympian, στην Σκαφιδιά Ηλείας, ανάλογα με τον τύπο διακοπών που επιθυμείτε, θα βρείτε άνετα δωμάτια με λειτουργικό εξοπλισμό και family παροχές αλλά και πολυτελή σουίτες που εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα. Στα συν, εκτός από το επαγγελματικό spa, το εξειδικευμένο mini club με παιδαγωγούς, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι ολάνθιστοι κήποι. Για όσους όμως αναζητούν χαλάρωση για δύο τότε το Aldemar Royal Mare Village & Thalasso στο Ηράκλειο της Κρήτης, βραβευμένο ως World’s Leading Thalasso & Spa Resort για το 2010, είναι αυτό που τους ταιριάζει.

Aldemar Hotels & Spa - εικόνα 2
Knossos Royal

Επιλέξτε ανάμεσα στα 341 δωμάτια, τα VIP για extra δόση πολυτέλειας και τις 37 suites για full περιποίηση, κλείστε την θεραπεία που σας αρμόζει στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας και χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει. Για πλήρη ιδιωτικότητα και prive θεραπείες στο δωμάτιό σας υπάρχει πάντα και το συγκρότημα Royal Villas με ιδιωτική παραλία. Αν πάλι αναζητάτε οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη τότε η λύση είναι το ανακαινισμένο Aldemar Knossos Royal σε μια μοναδική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, με καταπράσινους κήπους και το Aldemar Cretan Village με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, στο Ηράκλειο. Για να συνδυάσετε πολυτελή διαμονή, ζωντανή διασκέδαση και δραστηριότητες σε μια ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικης παράδοσης τότε κάντε κράτηση στα Aldemar της Ρόδου, στο οικογενειακού προφίλ Paradise Mare και στο ανακαινισμένο Paradise Village με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.

Aldemar Royal Mare Spa & Thalasso, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης, 2897027200

Aldemar Knossos Royal & Aldemar Royal Villas, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης, 2897027400

Aldemar Cretan Village, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης, 2897027600

Aldemar Olympian Village and Royal Olympian Spa & Thalasso, Σκαφιδιά Ηλείας, 2621082000

Aldemar Paridise Mare & Village, Καλλιθέα Ρόδυ, 2241054400

Aldemar Hotels & Spa Λ. Κηφισίας 262, Κηφισιά, Τηλ.: 2106236150, Φαξ: 2108017451, marketing@aldemarhotels.com, www.aldemarhotels.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
17/04/2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.