15 family hotels για κάθε στιλ

Σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και resorts με όλα τα κομφόρ πάνω στη θάλασσα ή μήπως σε μικρά boutique ξενοδοχεία και αυτόνομες κατοικίες;

15 family hotels για κάθε στιλ

Σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και resorts με όλα τα κομφόρ πάνω στη θάλασσα ή μήπως σε μικρά boutique ξενοδοχεία με φιλικό προς τα παιδιά προφίλ και αυτόνομες κατοικίες (μετά ή άνευ ξενοδοχειακών παροχών); Όπως κι αν φαντάζεστε τις ιδανικές για εσάς, μεγάλες και μικρές, οικογενειακές αποδράσεις, διαβάστε τις προτάσεις μας και πάρτε ιδέες!

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 1
Οι παραλίες του Sani είναι ιδανικές για παιδιά

Sani Resort, Χαλκιδική

Για τους λάτρες της κλασικής ξενοδοχειακής πολυτέλειας, το γνωστό resort complex της Χαλκιδικής περιλαμβάνει τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία με δωμάτια, σουίτες και εξοχικές κατοικίες. Ιδιαίτερα προσανατολισμένο στις οικογενειακές διακοπές είναι το "Sani Beach Club", το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων ακαδημία ποδοσφαίρου και διαφορετικά club για παιδιά κάθε ηλικίας.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 2

Olympia Golden Beach Resort & Spa, Κάστρο Κυλλήνης

Με αίθουσα παιχνιδιών, εσωτερική και εξωτερική παιδική χαρά, γήπεδο τένις, εξειδικευμένους παιδαγωγούς, άλλα και ένα πολυβραβευμένο spa έκτασης 300 τ.μ., είναι φανερό πως αυτό το πανέμορφο boutique resort αγαπά τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς που τα συνοδεύουν.
Περισσότερα για το resort εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 3
Η καλοκαιρινή πολιτεία του The Skiathos Palace Hotel

The Skiathos Palace Hotel, Σκιάθος

Με λαμπερή ιστορία πολλών ετών, το πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο του νησιού ανανεώνει διαρκώς το προφίλ του και φροντίζει κάθε πτυχή της διαμονής. Χαρίζοντας την απολαυστικότερη θέα στις διάσημες Κουκουναριές, αλλά και εύκολη πρόσβαση στα γειτονικά Μάραθα, διαθέτει υπέροχα διαμορφωμένους κήπους, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, μεγάλη εξωτερική πισίνα με σνακ μπαρ και δύο εστιατόρια, το ένα στο roof garden του ξενοδοχείου. Το mini van θα σας μεταφέρει ξεκούραστα τόσο στις 2 παραλίες για βουτιές, όσο και στην πόλη για βόλτες.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 4
Ντιζάιν δημιουργική απασχόληση στο The Westin Resort Costa Navarino

The Westin Resort Costa Navarino, Πύλος

Ακολουθώντας το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ της περιοχής, το πιο οικογενειακό από τα 2 ξενοδοχεία του κορυφαίου resort της Μεσσηνίας θα γίνει ο πολυτελής σας παράδεισος για όσο το επιθυμείτε. Την ώρα που τα μικρά σας θα απασχολούνται δημιουργικά στο υποδειγματικό kids club «SandCastle», εσείς μπορείτε να ενδώσετε σε κάποια από τις δεκάδες θεραπείες του «Anazoe Spa», να απολαύσετε γκολφ σε δύο γήπεδα διεθνών προδιαγραφών ή να τολμήσετε μαζί τους την πρώτη καλοκαιρινή βουτιά στα γαλανά νερά της πλατιάς αμμουδιάς του συγκροτήματος. Μαζί θα απολαύσετε σίγουρα πάντως το πάρκο με τις νεροτσουλήθρες και τα νερο-παιχνίδια αλλά και το εστιατόριο σε στιλ diner δίπλα του.
Περισσότερα για το resort εδώ.

Barceló Hydra Beach Resort, Πλέπι Ερμιονίδας

Στο ιστορικό «Hydra Beach» που επαναλειτούργησε ως πεντάστερο resort, θα βρείτε από 4 γήπεδα τένις και 2 ποδοσφαίρου μέχρι 2 πισίνες, kids club, 4 διαφορετικά εστιατόρια, κέντρο θαλάσσιων σπορ, υπέροχους εξωτερικούς χώρους μες στη φύση αλλά και 3 διαφορετικές παραλίες με υπέροχη θέα στην Ύδρα.
Περισσότερα για το resort εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 5
Γεύμα δίπλα στη πισίνα στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Alkyon Resort Hotel & Spa, Βραχάτι

Θα το προτιμήσετε για την πανεύκολη πρόσβαση από την Αθήνα και εκείνο, φροντίζοντας να ανανεώνεται διαρκώς, θα σας αποζημιώσει με νέους κοινόχρηστους χώρους και ένα τεράστιο spa, ενώ τα παιδιά θα απασχολούνται με οργανωμένες δραστηριότητες και παιχνίδι στα 23 στρέμματα πανέμορφου κήπου πάνω στην παραλία.
Περισσότερα για το resort εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 6

Kotronas Bay Bungalows, Κότρωνας, Μάνη

Με φιλόξενη ατμόσφαιρα και μια καλή οικογενειακή ταβέρνα, χτισμένο μέσα σε 7,5 στρέμματα κήπου, σε μια μικρή πλαγιά που φθάνει μέχρι τη θάλασσα, το Kotronas Bay Bungalows προσφέρεται ως βάση για οικογενειακές διακοπές στη Μάνη. Διαθέτει μεταξύ άλλων μπανγκαλόου των 48 τ.μ. δίχωρα που φιλοξενούν 2-5 άτομα, ενώ όλα είναι εξοπλισμένα με κουζινάκι συνδυάζοντας την αυτονομία με τις παροχές ξενοδοχείου.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 7
Ιδιωτικότητα και χαλάρωση στους κήπους του 6 Κλειδιά

6 Κλειδιά, Άφησσος Πηλίου

Για όσους δεν επιθυμούν ένα μεγάλο resort, αλλά ένα μικρό boutique ξενοδοχείο με ωραίους κήπους και ιδιωτικότητα, πάνω στη θάλασσα, το συγκεκριμένο αποτελεί ιδανική επιλογή και δεν είναι τυχαίο που πέρα από ζευγάρια σε ρομαντικό τετ α τετ το προτιμούν και οικογένειες με μωρό ή μικρό παιδί.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ και για το εστιατόριο εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 8
Χαλάρωση στην πισίνα του Karavia Lux Inn

Karavia Lux Inn, Άφησσος Πηλίου

Όποιο από τα 9 πολύ καλοφτιαγμένα δωμάτια του ξενοδοχείου και να επιλέξετε, θα απολαμβάνετε την ίδια εξαιρετική θέα στον κόλπο της Αφήσσου, ενώ στα πόδια σας θα έχετε τους περιποιημένους κήπους, τη μεγάλη πισίνα, αλλά και το πολύ επιτυχημένο ομώνυμο all-day εστιατόριο.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 9
Κομψά και χαλαρωτικά τα διαμερίσματα του Agapitos Villas & Guesthouses

Agapitos Villas & Guesthouses, Μούρεσι Πηλίου

Επιστρέφοντας με νέο πρόσωπο, έχοντας ανακαινίσει εντελώς τον παραδοσιακό ξενώνα και με διαμερίσματα και μεζονέτες ιδανικά για οικογένειες (ορισμένα διαθέτουν και κουζίνα, παράλληλα με τις πλήρεις ξενοδοχειακές παροχές) το όμορφο αυτό συγκρότημα σε ένα ύψωμα με υπέροχη θέα είναι μια πρόταση με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Τσιμεντοκονίες, οικολογικά χρώματα, γήινοι τόνοι, όμορφες γωνιές, πισίνα για χαλάρωση και ένα νέο εστιατόριο με ελληνική κουζίνα.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 10

Melissaki Villas, Πυργιώτικα Ναυπλίου

Μιαν ανάσα από το Ναύπλιο, ένα συγκρότημα από 4 βίλες μες στους πορτοκαλεώνες στην άκρη του χωριού. Στο εσωτερικό τους, η πολυτέλεια συμβαδίζει με το καλό γούστο, ενώ βλέπουν στη μεγάλη πισίνα και στον κήπο, που «κρύβει» και μια παιδική χαρά.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ.

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 11
Σαν μικρό χωριό το Leda Village Resort

Leda Village Resort, Πήλιο

Σε μια καταπράσινη έκταση 30 στρεμμάτων στην είσοδο του παραθαλάσσιου χωριού Χόρτο πορσφέρεται για οικογένειες καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων studios, διαμερίσματα και βίλες με ιδιωτική πισίνα, ιδιωτική παραλία, μεγάλη πισίνα, και γήπεδα τένις και minigolf.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 12
Το Ακταίον Resort περιβάλλεται από κτήμα, απ' το οποίο προέρχονται πολλά από τα προϊόντα στο τραπέζι

Ακταίον Resort, Παραλία Σελινίτσας, Γύθειο

Απλωμένο στην όμορφη αμμουδιά του Γυθείου, με δωμάτια και σε μπανγκαλόους που απλώνονται στους κήπους μέχρι την παραλία, είναι ό,τι πρέπει για οικογενειακές διακοπές πάνω στη θάλασσα και σε θέση - κλειδί για να γυρίσετε τη Μάνη. Διαθέτει και οικογενειακά δωμάτια με βεράντα με θέα στην πισίνα και τον κήπο, κι εστιατόρια με έμφαση στα τοπικά προϊόντα, πολλά απ' τα οποία απ' το κτήμα.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ

15 family hotels για κάθε στιλ - εικόνα 13
Πλήρης αυτονομία στις βίλες του Kea Villas

Kea Villas, Τζια

Ύστερα από το ταξιδάκι-αστραπή από το Λαύριο, θα σκαρφαλώσετε μέχρι την κορυφή της Χώρας, όπου σας περιμένουν οι πολύ καλαίσθητες κατοικίες του συγκροτήματος, που περιβάλλονται από ολάνθιστα καλντερίμια, ενώ για δύο από αυτές η κοινόχρηστη πισίνα μοιάζει με… προέκταση της βεράντας τους.
Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ.

Κτήμα Λογοθέτη, Ζάκυνθος

Σ’ αυτό το αγρόκτημα στον Βασιλικό θα βολτάρετε με τα ποδήλατα που παρέχονται δωρεάν, θα φτιάξετε φαγητό με κηπευτικά από το μποστάνι, θα πάτε βόλτα με τα άλογα και θα βουλιάξετε στην αιώρα της αυτόνομης κατοικίας σας όσο τα παιδιά παίζουν με τα ζώα.
Περισσότερα για το αγρόκτημα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.