25hours Hotel Bikini Berlin: μια ζούγκλα στη καρδιά του Βερολίνου.

Φανταστείτε δωμάτια με αιώρες (αν και φυσικά δε λείπουν τα κρεβάτια), industrial καθιστικά με αέρα Αμαζονίου και θέα διπολική: από τη μια ελέφαντες και μαϊμούδες και από την άλλη ιστορικά μνημεία και μια σύγχρονη πλατεία γεμάτη ζωή. Το 25hours Hotel Bikini Berlin, ανοίγει τις πόρτες τους στις 31/1 και η μητρόπολη των τάσεων αναμένεται να αποκτήσει ένα ακόμη ξενοδοχείο-σημείο αναφοράς.

25hours Hotel Bikini Berlin: μια ζούγκλα στη καρδιά του Βερολίνου.

Φανταστείτε δωμάτια με αιώρες (αν και φυσικά δε λείπουν τα κρεβάτια), industrial καθιστικά με αέρα Αμαζονίου και θέα διπολική: από τη μια ελέφαντες και μαϊμούδες και από την άλλη ιστορικά μνημεία και μια σύγχρονη πλατεία γεμάτη ζωή. Το ξενοδοχείο 25hours Hotel Bikini Berlin, ανοίγει τις πόρτες τους στις 31/1 και η μητρόπολη των τάσεων αναμένεται να αποκτήσει ένα ακόμη ξενοδοχείο-σημείο αναφοράς.

25hours Hotel Bikini Berlin: μια ζούγκλα στη καρδιά του Βερολίνου. - εικόνα 1

Το νέο μέλος της οικογένεια των 25hours Hotel της Γερμανίας, τμήμα ενός εμβληματικού συγκροτήματος ιστορικών κτιρίων από το 1950, όπως το σινεμά Zoopalast και το μνημίο Kaiser Wilhelm, αποτελεί πραγματικό στολίδι της μεταπολεμικής αρχιτεκτονικής του Βερολίνου και ανήκει, στην κατηγορία budget deluxe ξενοδοχείων, όπου πολυτέλεια και οικονομία, συνδυάζονται με το μοναδικό στυλ και προσωπικότητα. Η κύρια έμπνευση του σχεδιαστή Werner Aisslinger για το 10όροφο Bikini Berlin, είναι ο οπτικός ορίζοντας των δωματίων. Επεκτείνοντας νοητά το εξωτερικό τοπίο στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ο γερμανός σχεδιαστής καταφέρνει ένα πρωτότυπο παζλ εικόνων και διαθέσεων, δημιουργώντας μια κομψή αστική ζούγκλα που συνδυάζει αρμονικά τη μοντέρνα με τη παραδοσιακή αισθητική και το φυσικό τοπίο.

25hours Hotel Bikini Berlin: μια ζούγκλα στη καρδιά του Βερολίνου. - εικόνα 2

Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα «urban» δωμάτια με θέα τη πολύβουη πόλη και μερικά από τα σπουδαιότερα μνημεία της West City, και τα «jungle» που κοιτούν το καταπράσινο πάρκο Tiergarten και το βερολινέζικο ζωολογικό κήπο. Η φύση όμως δεν εισβάλει μόνο στα «jungle» δωμάτια. Με ονομασίες όπως Monkey Bar και Bikini Island Living Room, οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου ξεχειλίζουν πράσινο, από το λόμπι και το καθιστικό έως το καφέ, το μπαρ, αλλά και τους χώρους συσκέψεων, δίνοντας μια νότα φρεσκάδας και γαλήνης στους ταξιδιώτες, ένα βήμα μόλις από το κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στις παροχές των δωματίων, είναι και οι δωρεάν ενοικιάσεις ποδηλάτων, ενώ για τους λιγότερο σπορτίφ, το ξενοδοχείο έχει φροντίσει αντίστοιχες δωρεάν ενοικιάσεις αυτοκινήτων MINI.

25hours Hotel Bikini Berlin: μια ζούγκλα στη καρδιά του Βερολίνου. - εικόνα 3

Με 10€ εξτρά, αξίζει να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα δώρο χαλάρωσης στη σάουνα απολαμβάνοντας μια σπάνια οπτική του ζωολογικού κήπου ακριβώς απέναντι. Όσο αφορά στο δικό σας τετράποδο φίλο, το ξενοδοχείο προτίθεται να σας αφήσει να τον κρατήσετε στο δωμάτιο μια εξτρά χρέωση των 15€ τη μέρα. Κι αν οι περιπλανήσεις σας στη πόλη σας κουράσουν, στον τελευταίο όροφο, το χαλαρωτικό ρουφ-γκάρντεν υπόσχεται να σας ανανεώσει τη διάθεση για εξερεύνηση, προσφέροντας μαζί με φαγητό ή ποτό, μια πανοραμική θέα στην καρδιά της γερμανικής πρωτεύουσας. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 89€.
Μπακούρη Μαριλίνα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.