Οι κριτικές του κοινού

Το Κουκλόσπιτο: Μέρος Δεύτερο

Κωμωδία του Λούκας Νέιθ
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.-μετάφρ.:Μ. Δούνιας
Ερμηνεύουν: Ν. Τσαλίκη, Αλ. Μυλωνάς, Ντ. Μιχαηλίδου, Δ. Βήττα. Σκην.: Δ. Πολυχρονιάδης. Κοστ.: Εύα Νάθενα. Μουσ.: Λόλεκ. Φωτ.: Ν. Βλασόπουλος.

{

50% έκπτωση στο θέατρο κάθε μέρα
Η παροχή ισχύει για 2 άτομα, για την αγορά ενός εισιτηρίου στην κανονική του τιμή.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
 • Γιώτα Ζ πριν από 1 ημέρες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση με άμεσες υπέροχες ερμηνείες και από τους τέσσερις ηθοποιούς! Η κ. Τσαλίκη ξεχώρισε!Το κείμενο τόσο αληθινό,σε προβληματίζει γιατί σίγουρα έχεις σκεφθεί κι εσύ τις έννοιες της ελευθερίας, της δέσμευσης, της συντροφικότητας, τις σχέσεις των ανθρώπων... κι όλα υπό το πρίσμα της αναζήτησης της προσωπικής ευτυχίας!Να την δείτε!

 • Agg πριν από 16 ημέρες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση, με πολλά μηνύματα. Πολύ καλές ερμηνείες. Αξίζει.

 • Veniasas πριν από 22 ημέρες

  5 αστεράκΑ Καλοδουλεμενη παράσταση με ροη και ρυθμό. Κείμενο με τροφη για σκέψη. Και οι τέσσερις τους υπέροχοι!!

 • Mar st. πριν από 22 ημέρες

  5 αστεράκΑ Η κυρία Τσαλίκη τόσο εξαιρετική στο ρόλο της. Με έναν αέρα ανανέωσης και πληρότητας, ενός ανθρώπου που ό, τι τίμημα και αν πλήρωσε, κατάφερε να βρει και συνεχίζει να αναζητά τον αληθινό της εαυτό. Ένας ρόλος που φέρει θέματα γύρω από τις ελευθερίες κάθε γυναίκας, την ανάγκη αναζήτησης του πραγματικού εαυτού, των επιθυμιών και αναγκών, ακόμα και αν αυτό μπορεί να έχει ένα τίμημα στην οικογενειακή ζωή. Πολύ επίκαιρο και ειδικά σε μια εποχή, που τίθεται τόσο το ζήτημα του σεβασμού απέναντι σε κάθε γυναίκα, σε κάθε μητέρα και γενικά σε κάθε ανθρώπινη οντότητα. Η φιγούρα της Νόρα, πλήρωσε το τίμημα (;), αλλά κατάφερε να βρει τον αληθινό της εαυτό, χωρίς ψέματα για να είναι αγαπητή στους άλλους. Αξίζει και την προτείνω ανεπιφύλακτα για ένα ταξίδι 100 λεπτών προβληματισμού, για τον καθένα που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω του.

 • Νίκος Καστρινακης πριν από 1 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Μια παράσταση που συνδυάζει αρκετά επιτυχημένα την κωμωδία με το δράμα. Πολύ καλός ο θίασος με πρώτη και καλύτερη την κα Τσαλικη. Οι ενστάσεις μου βρίσκονται στο κείμενο. Λίγο παρωχημενο, χωρίς να έχει αποφασίσει την εποχή που ανήκει, τις απόψεις που στηρίζει αλλά και χωρίς την απαραίτητη κορύφωση μιας θεατρικής παράστασης. Λίγο επίπεδο αν και προσφέρει τροφή για σκέψη. Η απόφαση είναι δική σας.