Οι κριτικές του κοινού

Ξενοδοχείον ο Παράδεισος

Κωμωδία των Ζορζ Φεϊντό, Μορίς Ντεβαλιέρ
Διαρκεια : 120 '

Σκηνοθ.: Β. Παναγοπούλου, Π. Αμαραντίδης
Ερμηνεύουν: Π. Κοντογιαννίδης, Β. Παναγοπούλου, Κ. Αποστολάκης, Κ. Φλωκατούλας, Τζ. Διαγούπη, Π. Καναράκης, Β. Κούκουρας. Σκην.: Π. Πετρίδης. Κοστ.: Θ. Τρανούλης.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Νινα πριν από 6 μήνες

  4 αστεράκΑ Παρά πολύ γέλιο! Δε βάζω πέντε μόνο για το κακό σκηνικό και έναν ηθοποιό που δεν... αλλά όλο το αλλο πολύ καλό! Ξεχωρίζουν ο Κοντογιαννίδης και ο Καναράκης ναι οκ αλλά και άλλοι είναι πολύ καλοί!

 • Γωργος Ψ. πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Τρελό Γέλιο. Κοντογιαννίδης Καναρακης θεοί! Να πατε!

 • Καλλιόπη Τσεμπερλίδου πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Ωραία παράσταση. Ξεχωρίζουν ο Παντελής Καναράκης και ο Κοντογιαννίδης.

 • Νικήτας πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Δυο ώρες ασταμάτητου γελιου. Υπεροχοι όλοι τους. 5 αστερια για την παρασταση.

 • Γεωργία-Ζήσης πριν από 6 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Εντάξει, καλά ήταν, όχι τίποτα σπουδαίο όμως. Μια ευχάρηστη κωμωδία. Καναράκης, Αποστολάκης και η υπηρέτρια είναι οι καλύτερη. Δεν κλαις τα λεφτά σου. Το πιο βασικό γιατί απο κάτι άλλα ακόμα κλαίμε!

 • Αντώνης Α. πριν από 6 μήνες

  4 αστεράκΑ Γελάσαμε πολύ, μας άρεσε, οι καλύτεροι της παράστασης με διαφορά ο Φλωκατούλας, ο Αποστολάκης και η Κλούβα. Χειρότεροι ο Καναράκης που τσίριζε, επίσης μεγάλη αποτυχία το κόλπο με την δίδυμη αδερφή και ο Κοντογιαννίδης πολύ εκτός ρόλου.

 • Αννα Ζ. πριν από 6 μήνες

  3 αστεράκΑ Μέτριο! Πραγματικά μέτριο. Ναι μεν οκ συμφωνώ κι εγώ ότι οι καλύτεροι είναι ο Κοντογιαννίδης και ο Καναράκης αλλά δεν έχει γέλιο όλη η παράσταση παρά μόνο στο ξενοδοχείο. Η Διαγουπη φώναζε πολύ όπως και Φλωκούκας. Συμπαθητικός ο Αποστολακης αν και περίμενα περισσότερα. Καθόλου καλή η Παναγοπουλου όπως καθόλου καλή και η σγουρομάλλα υπηρέτρια. Ο Κουκουρας οκ καλός!

 • Στέλλα Παρ. πριν από 6 μήνες

  3 αστεράκΑ Είχε αρκετό γέλιο. Κυρίως στο δεύτερο μέρος στο ξενοδοχείο. Εξαιρετικοί Κοντογιαννίδης και Καναράκης, πολύ καλή Διαγούπη και Αποστολάκης. Απογοήτευση η Παναγοπούλου. Το σκηνικό και αυτή που κάνει την υπηρέτρια πολύ χάλια.....

 • Σταματια Τ. πριν από 6 μήνες

  4 αστεράκΑ Ωραίο έργο, γελάσαμε αρκετά. Μείον της παράστασης ο Καναράκης που είναι χάλια, μέτριοι ο Κούκουρας και η Παναγοπούλου. Πολύ ωραίοι ο Κεκές και ο Κοντογιαννίδης και επίσης μας έκανε εντύπωση η κοπέλα που κάνει την υπηρέτρια πολύ καλή. Σκηνικά μέτρια, κουστούμια αταίριαστα μεταξύ τους. Αξίζει όμως να το δείτε πιστεύω θα περάσετε καλά αλλά οχι με πολύ ακριβό εισιτήριο. Εμείς πήγαμε με γκρουπ και ήταν καλή η τιμή και ωραίες οι θέσεις μας.

 • Giorgis πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ Παρακολουθησαμε μια υπέροχη παρασταση και γελασαμε με την ψυχή μας. Υπέροχοι όλοι οι ηθοποιοι και υπέροχο έργο. Μπραβο σε ολους.

 • Ζαχ. πριν από 6 μήνες

  Συμπαθητικό. Όχι κάτι ιδιαίτερο. Κοντογιαννίδης Καναρακης οι καλύτεροι γενικά οι άντρες πολύ πιο καλοί από τις γυναίκες. Σε κάποια σημεία δεν πολύ ακούγαμε! Δυνατά η μουσική επίσης.

 • Georg S πριν από 6 μήνες

  1 αστεράκΑ Αν εξαιρέσει κάνεις την ερμηνεία του Παύλου Κοντογιαννιδη που σε έκανε να σκέφτεσαι ότι ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και την αναικινση και καθαριότητα του χώρου, τίποτα θετικό δεν έχω να πω. Τσιριδες χωρίς λόγο, ατάκες να μην βγαίνουν /ακούγονται, άθλια σκηνοθεσία. Καμία προσπάθεια να δοθεί στη γαλλική φαρσοκωμωδια μια σύγχρονη ματιά. Που και που κάποιες αναλαμπές στην ερμηνεία του Καναρακη. Και ως κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνουμε στο κοινό κόσμο να μην έχει κλείσει το κινητό του, ανθρώπους να μιλάνε στους ηθοποιους λες και είναι διαδραστικό και παρέα νεαρών να σχολιάζει με καφριλα. Τα 7 ευρώ της προσφοράς δεν με έκαναν να κλαίω τα λεφτά μου αλλά σίγουρα έκλαψα το χαμένο σαββατόβραδο.

 • ΑΡΗΣ πριν από 6 μήνες

  Όντως ο Κοντογιαννίδης και ο Καναρακης είναι οι καλύτεροι αλλά έχουν τους πιο αστείους ρόλους. Και πολύ ωραίο θέατρο. Μόνο δυο δε μου άρεσαν από τους ηθοποιούς!

 • Ελπίδα Ν. πριν από 6 μήνες

  Ωραία παράσταση! Τίμια δουλειά! Το σκηνικό θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Ο Κοντογιαννίδης πολύ καλός, κρατάει όλο το έργο. Ο Καναράκης κλέβει την παράσταση. Γενικά περνάς ευχάριστα .

 • Βουρβαχης πριν από 6 μήνες

  Το πρώτο μέρος απογοητευτικό και με ελάχιστο γέλιο. Η παράσταση σώζεται κάπως στο δεύτερο μέρος, κυρίως από την ερμηνεία του Κοντογιαννίδη, τον οποίο ωστόσο δεν ακούγαμε κάποιες φορές. Καναράκης και Αποστολάκης αρκετά καλοί, όμως περίμενα περισσότερα γιατί τους έχω απολαύσει σε άλλες παραστάσεις που ήταν πολύ καλύτεροι. Διαγούπη έτσι και έτσι. Παναγόπουλου μέτρια. Ο δε Κούκουρας κάτω του μετρίου... Είχε να πει τρεις ατάκες στο πρώτο μέρος και τη μία την έκανε λάθος. Ευτυχώς πήγαμε με προσφορά 7 ευρώ το εισιτήριο και δεν κλαίμε τα λεφτά μας.

 • Αλεξάνδρα Μ. πριν από 6 μήνες

  Η σκηνοθεσία ανύπαρκτη, Κοντογιαννίδης, Αποστολάκης και Κούκουρας πολύ καλοί, ωραία έκλπληξη τα δυο νέα παιδιά που κάνουν το ζευγάρι με φρεσκάδα και ευχάριστα στη σκηνή.! Καναράκης καμία αξιοπρέπεια στην τέχνη της υποκριτικής, τολμώ να πω η προσβολή της. Απο τα αγαπημένα μου έργα, το έχω δει σε πολλές εκδοχές του.

 • Βασω Β. πριν από 6 μήνες

  Κοντογιαννίδης Καναράκης Θεοί τρελό γέλιο. Αποστολάκης Διαγουπη πολύ καλοί. Καρματης Κουκουρας οκ μια χαρα αλλά Παναγοπουλου Φλωκατουλας και Κλουβά χάλια. Το σκηνικό καθόλου καλό αλλά το θέατρο πολύ ωραίο και τιμή εισιτηρίου καλή .

 • Φραγκισκος Κ. πριν από 6 μήνες

  Καλό ήταν είχε γέλιο στο ξενοδοχείο με τον Καναράκη που δίνει ρέστα και τον Κοντογιαννίδη. Καλός και ο Αποστολακης. Η Παναγοπουλου δεν ήταν αυτό που περιμέναμε ούτε ο Κούκουρας μας άρεσε ούτε αυτή που έκανε την καμαριέρα. Ωραίο θέατρο καινούργιο.

 • Αναστασια Β. πριν από 7 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ ωραία παράσταση!!! Αυθεντική κωμωδία με πολύ γέλιο, ξεχώριζουν Φλωκατούλας και Κλούβα!!! Μάλλον θα το ξαναδω!

 • Θεοδωρα Ηλιδα πριν από 7 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Υπέροχη παράσταση περάσαμε πολύ ωραία γελάσαμε πολύ εξαιρετικοί ηθοποιοί