"Άντρες με τα όλα τους" σε μια ξεσηκωτική παράσταση

Γέλιο και πολλές ανατροπές φέρνει η μουσικοθεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους», ενώ η feelgood διάθεση απογειώνεται από την εκπληκτική πρωταγωνιστική ομάδα που σκηνοθέτησε η Θέμις Μαρσέλλου στη σκηνή του Βέμπο.

Άντρες με τα όλα τους

Αν ψάχνετε την πιο ανατρεπτική κωμωδία, στο πνεύμα των καιρών θα την βρείτε στο θέατρο Βέμπο και στην παράσταση "Άντρες με τα όλα τους" που είναι βασισμένη στην κωμωδία "Ladies Night" των Νεοζηλανδών Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν. Τι είναι αυτό που κάνει την παράσταση τόσο ξεχωριστή; Τι άλλο από τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένη! Είναι μία δυνατή σύγχρονη, ανατρεπτική και γεμάτη σασπένς ιστορία και πρωταγωνιστεί μια ομάδα έξι ανδρών ηθοποιών : Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα και των τεσσάρων μπριόζων γυναικών ηθοποιών: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλα Φούλοπ, Κατερίνα Στικούδη που έχουν μεγάλο γκελ στην κωμωδία. Στα υλικά συμπηρώστε τη μουσική, το χορό που μπορεί να φτάσει μέχρι το …. στριπτίζ και ασαφαλώς τη σκηνοθεσία. Η μαστόρισσα των μιούζικαλ Θέμις Μαρσέλλου ανέμειξε όλα αυτά τα βασικά υλικά και έφταιξε ένα χαρμάνι που θα σας κάνει να περάσετε καλά, αλλά και να προβληματιστείτε. 

Άντρες με τα όλα τους

Όλα ξεκινούν από μία απίστευτη ιδέα που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των ανδρών που ζουν στην Αθήνα μετά την πανδημία, αλλά και στις γυναίκες τους. Εν τω μέσω της ενεργειακής κρίσης, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι...Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να πάρουν ένα μεγάλο ρίσκο. Για την ακρίβεια να κάνουν ένα άλμα σε άγνωστα μονοπάτια. Αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!

Άντρες με τα όλα τους

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τους πάντες, καθώς η αντροπαρέα ξεπερνά τον εαυτό της. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Θανάσης Πατριαρχέας και ο Ντάνιελ Νούρκα τα δίνουν όλα σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική. Το θέατρο μας προτείνει πάντα τρόπους να "διασκεδάζουμε" την κατάστασή μας, όσο δύσκολη και να είναι, συνδυάζοντας το πικρό χιούμορ με τη ζωντάνια. 
 

Άντρες με τα όλα τους

Στην παράσταση παίζουν ακόμα σε διπλή διανομή και οι μικρές Ζώη Πετράκη και Ζέτα Μαστροδούκα. Η Μαίρη Τσαγκάρη έκανε τα σκηνικά της παράστασης, η Παναγιώτα Κοκκορού τα κοστούμια, ο Νικόλας Γουάστωρ ανέλαβε την ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία- μουσική επιμέλεια, η Άννα Αθανασιάδη τη χορογραφία και η Μελίνα Μάσχα τους φωτισμούς. 

Περισσότερες πληροφορίες

Άντρες με τα όλα τους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Έξι άνεργοι γείτονες αποφασίζουν να κάνουν ένα σόου στριπτίζ για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στη μεταφορά του έργου των Στίβεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν, που γράφτηκε το 1987 στη Νέα Ζηλανδία, στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Επειδή όμως κανείς τους δεν ξέρει ούτε να χορεύει ούτε να γδύνεται, ζητούν βοήθεια από μια χορογράφο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις βγαλμένες από το σήμερα, αναδεικνύονται προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ένα διαζύγιο και τα παρελκόμενα του, η απιστία και οι εξωσυζυγικές σχέσεις, η απόλυση, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και πολλά άλλα. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είναι ένα κομμάτι ενός παζλ που περιγράφει όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης.

Βέμπο

Καρόλου 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.