8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο

Δίνουμε ραντεβού σε Άλσος, Μέγαρο, θερινά σινεμά, drive-in και πάσης φύσεως ανοιχτό χώρο θεάματος με διεθνείς και Έλληνες κωμικούς.

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο

Δίνουμε ραντεβού σε Άλσος, Μέγαρο, θερινά σινεμά, drive-in και πάσης φύσεως ανοιχτό χώρο θεάματος με διεθνείς και Έλληνες κωμικούς.

Ο αθυρόστομος Κύριος Τζίμι Καρ

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 1

Ο πολυβραβευμένος Βρετανός βασιλιάς του μαύρου χιούμορ και των one-liners που σκοτώνουν, Τζίμι Καρ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με το τελευταίο σόου του, «Terribly funny» στο Θέατρο Άλσος (22 & 23/9). Μετρά ήδη 20 χρόνια στο stand up comedy, με σταθερή παρουσία στη σκηνή αλλά και στην τηλεόραση, έγινε γνωστός για την αιχμηρή του σάτιρα ακόμα και πάνω σε θέματα ταμπού, όπως και για το χαρακτηριστικό του γέλιο και την αλληλεπίδραση του με το κοινό που μόνο τυπική δεν είναι.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Ο Ράσελ Κέιν έρχεται με καταιγιστικούς ρυθμούς

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 2

Με την παράσταση «The Fast And The Curious» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα ο επίσης Βρετανός Ράσελ Κέιν. Ο αναγνωρισμένος κωμικός, γνωστός για το σπιντάτο και προκλητικό του ύφος και με αναρίθμητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και 4 βραβεία κωμωδίας στο ενεργητικό του, εμπνέεται από τους ανθρώπους στη ζωή του, καθώς και την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, και παρουσιάζει στη σκηνή της Τεχνόπολης μια εξωφρενική βραδιά stand up comedy (9/10). Παράλληλα, όμως, ακολουθεί και την πορεία του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού στο θέατρο, ενώ έκανε το ντεμπούτο του και στον κινηματογράφο στη ρομαντική κομεντί «Scottish mussels» αλλά και ως συγγραφέας το 2012 με το μυθιστόρημα «The humorist», το οποίο προτάθηκε για Βραβείο Λογοτεχνίας.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Η Κατερίνα Βρανά «ρολάρει» με best of

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 3

Τον Κήπο του Μεγάρου επέλεξε η Κατερίνα Βρανά για να γιορτάσει τα δέκα της χρόνια στο stand up comedy με το πολυσυλλεκτικό «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία», με την παράσταση στις 26/9 να είναι ήδη sold out με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη μέρα στις 25/9. Τον προπέρσινο Ιούνιο είκοσι κωμικοί ανέβηκαν στο Βεάκειο κι έδωσαν μια αξέχαστη παράσταση προς υποστήριξη της Κατερίνας Βρανά, η οποία, ως σταρ της βραδιάς, εμφανίστηκε στο φινάλε ταράζοντας όλο το θέατρο με μερικές μόνον ατάκες από το αμαξίδιό της. Έκτοτε, «ρολάρει» με το stand up show «Staying alive-Σχεδόν πέθανα», τον απολαυστικό και αφοπλιστικά αυτοσαρκαστικό της μονόλογο για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που βίωσε, το οποίο παντρεύει τώρα με τις χρυσές επιτυχίες της «Φέτα με τη Βασίλισσα» και «About sex», και μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες της από την Αγγλία, όπου έζησε σχεδόν 20 χρόνια, ενώ μας δίνει και μια διαφορετική οπτική πάνω στο σεξ και την παραπλανητική χρήση του ιντερνετικού πορνό ως του απόλυτου εκπαιδευτικού εργαλείου.

i Προπώληση: megaron.gr

«Επιστροφή στην κανονικότητα… Ξανά» υπόσχεται ο Χριστόφορος Ζαραλίκος

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 4

Μετά τις εμφανίσεις του στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καταλαμβάνει τη σκηνή του City drive-in στο ΟΑΚΑ (19/9) με την «Επιστροφή στην κανονικότητα… Ξανά». Γνωστός για το αιχμηρό του χιούμορ, σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα και επιδίδεται σε καυστική κοινωνικοπολιτική σάτιρα και αυτοσαρκασμό υψηλού κυνικού περιεχομένου. Ο γνωστός κωμικός που μας κράτησε συντροφιά καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας με τα απολαυστικά καυστικά του σχόλια μέσα από το κανάλι του στο YouTube, συνεχίζει την καλοκαιρινή πορεία του με την ανανεωμένη εκδοχή της sold out παράστασης του «Επιστροφή στην κανονικότητα» όπου φυσικά μπαίνει στο στόχαστρο η νέα καθημερινότητα -απόρροια της πανδημίας στη ζωή μας.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Βάλε και «Χάσταγκ»!

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 5

Με την double bill παράσταση «Χάσταγκ» επιστρέφουν ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας. Οι δύο κωμικοί κρατούν αναλλοίωτο το ενδιαφέρον του κοινού μπλέκοντας τα χνώτα τους και το διαφορετικό τους ύφος και χιούμορ σε τρεις βραδιές stand up comedy στο City drive-in στο ΟΑΚΑ (25/9) και στα θερινά «Τα χρόνια της Αθωότητας» στο Λαύριο (22/9) και Κοράλι στη Σαρωνίδα (29/9). Ο Αριστοτέλης Ρήγας, με την κιθάρα ή το γιουκαλίλι του, ενώνει την κωμωδία με τη μουσική, παραμένοντας μοναδικός στο είδος του για τα εγχώρια δεδομένα. Ενώ, ο Ζήσης Ρούμπος, με πολύχρονη πορεία στο χώρο της κωμωδίας με διάφορους τρόπους, όπως το θέατρο, ο αυτοσχεδιασμός και το stand up αλλά και η τηλεόραση, ο κινηματογράφος και το YouTube, ανατρέχει στη ζωή του, από τα geek παιδικά του χρόνια μέχρι το σήμερα, με όχημα τον αυτοσαρκασμό και την ξεκαρδιστική του εκφραστικότητα.

i Προπώληση μέσω viva.gr

«Stand Up for Comedians» στον Κολωνό

Στις 30 Σεπτεμβρίου ένα απίστευτα κωμικό line-up με τον Ανδρέα Πασπάτη σε ρόλο MC -Θοδωρής Αδαμάκος, Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιώργος Καραμανλής, Μιχάλης Πρέκας, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Ήρα Κατσούδα- συσπειρώνεται σε μία και μοναδική παράσταση stand up comedy με τίτλο «Stand Up for Comedians» στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον Πολιτισμό». Η δυνατή κωμική ομάδα σχολιάζει όσα μας έφερε το 2020 αλλά και την αβεβαιότητα που αναμένεται με την έλευση του νέου έτους και μας καλεί όσο ακόμα προλαβαίνουμε σε έναν «πολιτισμένο, προσεκτικό και ασφαλή χαμό»!

Εσύ θα πάρεις «Χάπι»;

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 6

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Ανατολίτης μας δίνει ραντεβού στο θέατρο Χυτήριο για να μας δώσει ένα δυνατό «Χάπι» για την αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Το τελευταίο σόλο του γνωστού κωμικού, που ξεκίνησε την πορεία του τον περασμένο Δεκέμβριο με απανωτά sold out είναι μια κωμική ψυχοθεραπεία που περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες από το πρώτη-φορά-κάτοικος-Αθήνας, τα φοιτητικά χρόνια στο Χημικό αλλά και τις πιο πρόσφατες ψυχολογικές διαταραχές που αντιμετώπισε.

Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος προτιμά το «Φιλέτο» του καυτερό

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 7

Ο μάστερ των κοφτερών one-liners, Άγγελος Σπηλιόπουλος, συνεχίζει δυναμικά με τον πρώτο του ατομικό μονόλογο «Φιλέτο της Αγοράς», τον οποίον πλέον έχει παρουσιάσει σε δεκάδες σκηνές και φεστιβάλ εξελίσσοντας κάθε του λεπτομέρεια. Στις 28 Σεπτεμβρίου στον θερινό Αελλώ στην Πατησίων, ο κωμικός μας μυεί για άλλη μια φορά στο αγαπημένο του είδος με τα καλύτερα κοφτερά σύντομα αστεία του, παιχνίδια με λέξεις, παρατηρήσεις και μικροσκοπικές ιστορίες αλλά και μεγαλύτερα bit που συνθέτουν το κωμικό σύμπαν του.

Βάλε «Καφρόκρεμα»

8 + 1 παραστάσεις για να χορτάσεις stand up αυτό το φθινόπωρο - εικόνα 8

Με βιτριολικό χιούμορ και απολαυστικό κυνισμό, ο Δημήτρης Δημόπουλος, ένας από τους παλαιότερους stand up κωμικούς της χώρας, μας πηγαίνει για άλλη μια φορά από την αφρόκρεμα των πιο ευγενών μας προθέσεών ως την καφρίλα των πιο κρυφών μας σκέψεων με τον τελευταίο του μονόλογο. Η «Καφρόκρεμα» ξαναχτυπά στον θερινό «Αλεξάνδρα» στο Χαλάνδρι με τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του Δημόπουλου και τον αυτοσαρκασμό να δίνει και να παίρνει.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Φιλέτο της αγοράς

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Η πρώτη σόλο παράσταση του ανερχόμενου κωμικού με σύντομα αστεία (τα λεγόμενα one-liners), λογοπαίγνια και πολύ σουρεαλισμό.

Χάπι

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η σόλο παράσταση-ψυχοθεραπεία του γνωστού κωμικού, που αντλεί από προσωπικά βιώματα και μιλάει για τα παραπάνω κιλά, την επιστήμη, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα κ.ά., ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, ήρθε η ώρα να μαγνητοσκοπηθεί, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της.

Επιστροφή στην κανονικότητα… ξανά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η παράσταση του γνωστού κωμικού παρουσιάζεται ανανεωμένη με το χαρακτηριστικό καυστικό του χιούμορ και τον ανατρεπτικό σχολιασμό του γύρω από την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα.

Χάσταγκ

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 100 '

Οι δυο τους ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση που συνδυάζει το stand up με τη μουσική κωμωδία, σε σύμπραξη με την μπάντα G-Spot Experiment ζωντανά επί σκηνής.

The fast and the curious

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 110 '

Γνωστός για το σπιντάτο και προκλητικό του ύφος, ο αναγνωρισμένος κωμικός που μετρά αναρίθμητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και τέσσερα βραβεία κωμωδίας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Terribly funny

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Για πρώτη φορά επισκέπτεται την Αθήνα ο βραβευμένος κωμικός και παρουσιαστής, γνωστός για το αθυρόστομο αιχμηρό χιούμορ του, τα θανατηφόρα one-liners και τη σάτιρα πάνω σε θέματα ταμπού.

Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η δημοφιλής stand up comedian παρουσιάζει τις χρυσές επιτυχίες της «Φέτα με τη Βασίλισσα», «About sex», «Staying alive-Σχεδόν πέθανα».

Stand up for comedians

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 100 '

Εννιά stand up comedians ενώνουν τις δυνάμεις τους: Δ. Δημόπουλος, Κ. Ραβνιωτόπουλος, Στ. Ανατολίτης, Άγγ. Σπηλιόπουλος, Θ. Αδαμάκος, Γ. Καραμανλής, Μ. Πρέκας, Αν. Πασπάτης, Ήρα Κατσούδα.

Καφρόκρεμα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η ανατρεπτική παράσταση του γνωστού κωμικού, που βιντεοσκοπείται για να περάσει στην ιστορία, κινείται με άνεση από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων που όλοι μας κάνουμε, μέχρι την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας.

Αελλώ Cinemax

Πατησίων 140

Κοράλι Cinemax

Αφροδίτης & Ιθάκης, Σαρωνίδα

Μέγαρο Μουσικής - Κήπος

Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

42 θεατρικές παραστάσεις που συνεχίζονται μετά το Πάσχα

Σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, η ελληνική δραματουργία σε πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, ερευνητικό θέατρο, δικαστικό δράμα και μυστήριο, θέατρο έξω από το θέατρο και ιστορίες αληθινών προσώπων που ενέπνευσαν θεατρικά έργα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των θεατρικών παραστάσεων που συνεχίζονται μετά το Πάσχα, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη θεατρική Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
10/05/2024

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber