Ο δημιουργός περιεχομένου Αλέξανδρος Μαρίνος, γνωστός ως Marlex, αφήνει για λίγο την οθόνη του κινητού και περνά για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή. Με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα social media, έχει δημιουργήσει μια μεγάλη κοινότητα γύρω από τις προσωπικές ιστορίες και τα χιουμοριστικά βίντεό του. Τώρα, επιλέγει να συναντήσει το κοινό του ζωντανά, χωρίς μοντάζ και δεύτερες λήψεις, με την αυτοβιογραφική solo comedy παράσταση "Η Ιστορία ενός Ηλίθιου".
Η πρώτη παράσταση, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, έχει ήδη γίνει sold out, ενώ προστέθηκε δεύτερη ημερομηνία για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 21:30, στον Μικρό Κεραμεικό.

Στην "Ιστορία ενός Ηλίθιου", ο Marlex επιστρέφει σε πραγματικά περιστατικά της ζωής του και αφηγείται γνωριμίες που πήγαν στραβά, σχέσεις, φιλίες, οικογενειακές καταστάσεις, αμήχανες στιγμές και αποφάσεις που κάποτε έμοιαζαν απολύτως λογικές. Μέσα από το προσωπικό του storytelling και τον αυτοσαρκασμό, ξανακοιτάζει όσα την ώρα που συνέβαιναν μόνο αστεία δεν ήταν, μετατρέποντάς τα σε υλικό για μια παράσταση γεμάτη χιούμορ.
Περισσότερες πληροφορίες
Η ιστορία ενός ηλίθιου
Πόσες λάθος αποφάσεις χρειάζεται να πάρει κανείς για να αποκτήσει υλικό για μια ολόκληρη παράσταση; Ο Αλέξανδρος Μαρίνος, γνωστός ως Marlex, αφήνει για πρώτη φορά την οθόνη του κινητού και ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή με μια αυτοβιογραφική solo comedy. Μέσα από πραγματικές ιστορίες, μιλά για γνωριμίες που πήγαν στραβά, σχέσεις, φιλίες, οικογενειακές καταστάσεις και αμήχανες στιγμές που κάποτε μόνο αστείες δεν ήταν. Με προσωπικό storytelling και αυτοσαρκασμό, επιστρέφει σε αποφάσεις που τότε έμοιαζαν λογικές, αλλά σήμερα προσφέρουν άφθονο γέλιο.

