Πρεμιέρα για τον stand up comedian Χριστόφορο Ζαραλίκο

Η εργασία είναι μόνο για αυτούς που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν; Γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε; Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δίνει τις απαντήσεις στη νέα του παράσταση που κάνει πρεμιέρα στο "Τζένη Καρέζη".

Κι εγώ υπάλληλος είμαι

Καυστική σάτιρα και αμεσότητα! Αυτά είναι τα δύο μεγάλα όπλα του καλά ενημερωμένου για το κοινωνικό γίγνεσθαι stand up comedian Χριστόφορου Ζαραλίκου. Στη νέα του σόλο παράσταση με τίτλο "Κι εγώ υπάλληλος είμαι” εξετάζει την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα μέσα από την οπτική του "υπαλλήλου" και υπογραμμίζει: Στην παράσταση συμμετέχουν όλοι οι υπάλληλοι της  Ιστορίας της ανθρωπότητας, από τον Θεό, τον Εφιάλτη και τον Ιούδα μέχρι την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο, που ήταν καλός λύκος αλλά ήταν κι αυτός υπάλληλος”.  Ο τίτλος του έργου υποδηλώνει την κοινή μοίρα που μοιράζονται όλοι όσοι ζουν μέσα στις δομές ενός συστήματος που πολλές φορές μοιάζει γελοίο και σηματοδοτεί την πέμπτη θεατρική συνεργασία του με τον Πιτσιρίκο. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο θέατρο "Τζέvη Καρέζη” από 4/12.

Κι εγώ υπάλληλος είμαι

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κι εγώ υπάλληλος είμαι

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο γνωστός κωμικός, στη νέα του παράσταση σε κείμενα δικά του και του Πιτσιρίκου, παρουσιάζει όλους τους υπαλλήλους στην Ιστορία της ανθρωπότητας, από τον Θεό, τον Εφιάλτη και τον Ιούδα μέχρι την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Κακό Λύκο, που ήταν καλός λύκος αλλά ήταν κι αυτός υπάλληλος. Παράλληλα θέτει τα εξής ερωτήματα: Η εργασία απελευθερώνει; Είναι μόνο για αυτούς που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν; Γεννηθήκαμε για να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε; Υπάρχει δουλειά μετά τον θάνατο;

«Τζένη Καρέζη»

Ακαδημίας 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας (16-20/02)

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 16 έως 20/2 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/02/2026

Τη νύχτα που η αδρεναλίνη μας χόρεψε έξαλλα

Όσα κρατάμε από τις Onassis dance days. Στο πυκνό χωροχρόνο της σκηνής: Από την ακινησία στη μεταμόρφωση.

Οι Millennials κατακτούν την Επίδαυρο

Από τους πιο ανήσυχους και χαρισματικούς δημιουργούς της γενιάς τους, ο Δημήτρης Καραντζάς, η Ελένη Ευθυμίου και ο Χρήστος Θεοδωρίδης θα υπογράψουν τρεις από τις φετινές παραστάσεις αρχαίου δράματος στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Μετράμε "24 ώρες σ’ έναν κόσμο που δεν μας ανήκει", μαζί με τον Παντελή Φλατσούση

Με αφετηρία το κινηματογραφικό "Μίσος" του Ματιέ Κασοβίτς, ο ανήσυχος δημιουργός Παντελής Φλατσούσης παρουσιάζει μια σημαντική διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας και Γερμανίας στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (από 16/02).

"Superstar" της Ιωάννας Πορτόλου: Ο χορός στην αρένα της επιβίωσης

Η Ιωάννα Πορτόλου μιλά για το "Superstar" στο ΠΛΥΦΑ, για κύκλους αντοχής και κατάρρευσης, τα όρια της δημιουργίας, τη μουσική ως συνεκτικό ιστό και τη γεωγραφική μοναξιά της Ελλάδας στο διεθνές χορευτικό τοπίο σήμερα επίμονα.

Ποιο έργο του Θανάση Τριαρίδη παίζεται για τρίτη χρονιά στο Olvio;

Οι πραγματικότητες, οι αδικίες και οι γκρίζες ζώνες της κοινωνίας απασχολούν τον Θανάση Τριαρίδη στο "Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου". Στο πλαίσιο της παράστασης, που συνεχίζει για 3η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον ανώτατο δικαστικό Χρήστο Ράμμο και τον ακτιβιστή και διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Το ιστορικό music hall "Μέδουσα" ξανά ζει

Η Αθήνα ξαναβρίσκει το θρυλικό της σαββατόβραδο στη "Μέδουσα". Το ιστορικό music hall που ταυτίστηκε με τον Γιώργο Μαρίνο αναβιώνει και συνεχίζει να ξαναβάζει φωτιά στη διασκέδαση με νέους συντελεστές.