Τα όρια των ανθρώπινων σχέσεων δοκιμάζονται στο…"Άϊ Σώσου"

Αι Σώσου Θέατρο της Ημέρας 2024-25

Μέσα σε 100 λεπτά οι φιλίες δοκιμάζονται στο "Άϊ Σώσου" του Μίμη Καπέρδου που σκηνοθετεί η Κατερίνα Παπασιδέρη στο Θέατρο της Ημέρας (από 4/11). Μάλιστα οι δύο δημιουργοί πρωταγωνιστούν μαζί με τους Αθηνά Αφαλίδου Αθηνά, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Νίκο Μελά και Μάκη Κατσανέα. Το έργο, μια παιδική φιλία οδηγεί σε κουμπαριά με έναν υψηλόβαθμο πολιτικό, αλλά και σε μια σειρά γεγονότων που κανείς δεν φανταζόταν. Ένας φόνος που συμβαίνει λίγο πριν τον γάμο απειλεί να αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά. Οι ανθρώπινες σχέσεις, γεμάτες πάθη, λάθη και δοκιμασίες, οδηγούνται στα άκρα καθώς οι ήρωες προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα και να προστατεύσουν τα κεκτημένα.

"Η θεατρική παράσταση "Άϊ Σώσου" αναδεικνύει τα όρια των ανθρώπινων σχέσεων, τις μυστικές επιθυμίες και τα λάθη που καθορίζουν τη ζωή μας. Πόσο μακριά θα έφτανες για να προστατεύσεις τον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Θα μπορούσες να πεις την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να γκρεμίσεις τα πάντα;”

Προπώληση: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Χάσαμε τη θεία στοπ": Ο Χρήστος Τριπόδης μπαίνει στο θίασο

Στην ανανεωμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη στο θέατρο Φιλίπ, ζωντανεύει το αιχμηρό και βαθιά ανθρώπινο ελληνικό σύμπαν του Διαλεγμένου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/01/2026

Feelgood παραστάσεις που μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε το θέατρο

Ψάχνετε για παραστάσεις που φέρνουν μια ανάσα χαράς, μια αίσθηση συναισθηματικής αποφόρτισης, ένα χαμόγελο που μένει και μετά το χειροκρότημα; Πέντε feelgood παραστάσεις από εκρηκτικά μιούζικαλ και σκοτεινά παραμύθια με καρδιά, μέχρι σύγχρονες αφηγήσεις που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα λειτουργούν ως στην καθημερινότητα και ανεβάζουν την διάθεση.

Τον Απρίλιο επιστρέφουμε στο σπίτι των "170 τετραγωνικών"

Η παράσταση-φαινόμενο του Γιώργη Τσουρή επιστρέφει για 7η χρόνια στο Θέατρο Νέος Ακάδημος, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάς λέει 4 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το "Βροχή τα βέλη"

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρωταγωνιστεί στον μονόλογο "Βροχή τα βέλη" του Μηνά Βιντιάδη ένα έργο που μιλά για απώλεια, αγάπη, συγχώρεση και το θάρρος να κοιτάξεις τον εαυτό σου κατάματα και κάνει πρεμιέρα στο Calderon (από 31/1).

Γιατί ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δεν ανήκει στο παρελθόν

Η επιστροφή της αριστουργηματικής performance-installation "Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα" έγινε αφορμή για να αναρωτηθώ τι είναι τελικά αυτό που καθιστά τον Δημήτρη Παπαϊωάννου τόσο καθοριστικό για τη σύγχρονη ελληνική σκηνή.

Mετά τα περσινά sold out, η "Αφηγήτρια Ταινιών" επιστρέφει με νέο κύκλο παραστάσεων

Η παράσταση μας μεταφέρει από τις 6 Φεβρουαρίου σε ένα χωριό στη Χιλή, όπου οι πάμφτωχοι εργάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε στον κινηματογράφο.

Πρεμιέρα για την "Ιεροτελεστία" του Χρήστου Θεοδωρίδη στο Εθνικό

Το έργο του Guillaume Poix, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, φωτίζει τη θνητότητα και την απώλεια μέσα από αληθινές ανθρώπινες ιστορίες στη Νέα Σκηνή "Νίκος Κούρκουλος".