Λόγω της φωτιάς αναβάλλεται η παράσταση "Ο Παππούς έχει Πίεση" στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου, και μεταφέρεται για την Παρασκευή 16 Αυγούστου.
Η παράσταση μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία.
Λόγω της φωτιάς αναβάλλεται η παράσταση "Ο Παππούς έχει Πίεση" στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου, και μεταφέρεται για την Παρασκευή 16 Αυγούστου.
Με αφορμή την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του "Killing Godot" στο Τόπος Αλλού σε σκηνοθεσία Νίκου Καμτσή, ο συγγραφέας του, Νίκολας Καζάν, έρχεται για να παρακολουθήσει την παράσταση.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΜε φόντο την εποχή της τζαζ και της ποτοαπαγόρευσης, η ομάδα Νοσταλγία ανεβάζει, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίμωνα, την 'Κατάρρευση', ένα έργο - αποτίμηση ζωής που βουτά στον πυρήνα του αμερικανικού μύθου.
Η κλασική νουβέλα του κορυφαίου Ρώσου ποιητή ζωντανεύει στη σκηνή με τη Μπέττυ Αρβανίτη στον ομώνυμο ρόλο, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας.
Στις τρεις εμφανίσεις στην Αθήνα, οι μουσικοί εγκαταλείπουν τον παραδοσιακό ρόλο του αφηγητή και γίνονται οι βασικοί χαρακτήρες της δράσης.
Το πολυβραβευμένο έργο του Σέρχιο Μπλάνκο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που μας συγκίνησε, ανεβαίνει ξανά σε δύο ανοιχτά θέατρα της Αθήνας. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Το 2ο Φεστιβάλ "Άδειος Χώρος" επιστρέφει τον Ιούνιο 2026, ανοίγοντας ιστορικά θέατρα της Αθήνας σε νέους δημιουργούς και ομάδες. Ο οργανισμός Λυκόφως και ο Στάθης Λιβαθινός προσφέρουν πλήρη παραγωγική υποστήριξη και δωρεάν πρόσβαση στο κοινό.
Με αφορμή τη σουρεαλιστική κωμωδία που συνυπογράφει με τον Στράτο Αγιοστρατίτη, ο Γιώργος Αλκαίος μιλά για τη μετάβαση από το τραγούδι στη σκηνή, το δημιουργικό ρίσκο, την αλήθεια ως καλλιτεχνική πυξίδα και την ανάγκη διαρκούς μεταμόρφωσης.