"No Comedy" μάς παρουσιάζει το Theatre of the No τις Πέμπτες

Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων stand up κωμωδίας στα αγγλικά, όπου συμπεριλαμβάνονται και βραδιές open mic.

No Comedy © Ενδυμίωνας

To Theatre of the Νo, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει μια σειρά παραστάσεων stand up κωμωδίας υπό τον τίτλο "No comedy". Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει κάθε Πέμπτη (από 25/7) ένα μοναδικό lineup, από διεθνώς ταλαντούχους κωμικούς, οι οποίοι σατιρίζουν όσα ζούμε και σκεφτόμαστε, και υπόσχονται να προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης (αποκλειστικά στα αγγλικά). Το άνετο και κλιματιζόμενο θέατρο, σε συνδυασμό με το φιλικό προσωπικό και τα δροσερά ποτά, θα διατηρήσουν τη διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Σημειώστε ότι κάθε πρώτη Πέμπτη του εκάστοτε μήνα, η σκηνή του No Comedy ανοίγει τις πόρτες του σε νέους και έμπειρους κωμικούς στο πλαίσιο βραδιών open mic. Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της κωμωδίας, να δοκιμάσουν το ταλέντο τους μπροστά σε κοινό αλλάκαι να ανακαλύψουν νέες κωμικές φωνές.

No Comedy
© Ενδυμίωνας

No Comedy
© Ενδυμίωνας

No Comedy
© Ενδυμίωνας

Σχετικά με το Theatre of the Νo

Διαβάστε Επίσης

Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Απριλίου 2024 με το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ  "Περιμένοντας τον Γκοντό", στοχεύει να καθιερωθεί ως ένας τόπος συνάντησης, που θα προάγει την καλλιτεχνική καινοτομία, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τον διάλογο εντός της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας. Με ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικών και σύγχρονων έργων, ποίησης,  πειραματικού θεάτρου, όπερας, ζωντανής μουσικής, και stand up comedy, επιδιώκει να προκαλέσει και να εμπνεύσει το κοινό δημιουργώντας μεταμορφωτικές εμπειρίες.

No Comedy
© Ενδυμίωνας

No Comedy
© Ενδυμίωνας

No Comedy
© Ενδυμίωνας

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com, με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

No comedy

  • Stand up Comedy

Παραστάσεις stand up κωμωδίας που θα γίνονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα lineup από ταλαντούχους κωμικούς, οι οποίοι σατιρίζουν όσα ζούμε και σκεφτόμαστε, και υπόσχονται να προσφέρουν στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Το κλιματιζόμενο θέατρο σε συνδυασμό με τα δροσερά ποτά θα διατηρήσουν την διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα. Σημειώστε ότι την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, το θέατρο διεξάγει βραδιά open mic και ανοίγει τις πόρτες του σε νέους και έμπειρους κωμικούς. Μια ευκαιρία για τους λάτρεις της κωμωδίας, να δοκιμάσουν το ταλέντο τους μπροστά σε κοινό.

Theatre Of The No

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Κέντρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Theater Pick: Η ομάδα GAFF φέρνει έναν Μόμπι Ντικ γεμάτο περιπέτεια αλλά και υπαρξιακό βάθος

Το κλασικό αριστούργημα του Χέρμαν Μέλβιλ μετατρέπεται σε μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της φετινή σεζόν. Μην τη χάσετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/11/2026

Η "Οικογένεια Τσεκμέ" είναι και πάλι εδώ με νέο έγκλημα και απρόβλεπτες καταστάσεις

Ο Τόλης Παπαδημητρίου ξαναφέρνει στη σκηνή την αλλόκοτη οικογένεια Τσεκμέ, σε μια κωμωδία με απρόβλεπτες καταστάσεις και ένα ξεκαρδιστικό έγκλημα.

Οι "Ιστορίες του Χόρχε" φέρνουν μαζί στην σκηνή τον Σπύρο Γραμμένο και τον Σταύρο Σβήγκο

Ο Σταύρος Σβήγκος και ο Σπύρος Γραμμένος ζωντανεύουν τις "Ιστορίες του Χόρχε", μια παράσταση με χιούμορ, συγκίνηση και ζωντανή μουσική.

Η "Άννα Καρένινα" κάνει πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού με τη Λένα Παπαληγούρα και τον Γιάννη Τσορτέκη

Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού ανεβάζει στη σκηνή το αριστούργημα του Τολστόι, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, από σήμερα, 6 Νοεμβρίου.

Η Θεατρική Σκηνή υποδέχεται το "Πάρκαρε στην αυλή του Χάρβαρντ"

Το "Πάρκαρε στην αυλή του Χάρβαρντ" κάνει σήμερα πρεμιέρα στη Θεατρική Σκηνή, με μια ιστορία για την ενοχή, τη μοναξιά και τη συγχώρεση.

"Τζόνι Μπλε": Γιατί η sold out επιτυχία του Γιώργη Τσουρή συνεχίζει να καθηλώνει στο Θέατρο Άνεσις

Μετά τα περσινά συνεχόμενα sold out, το "Τζόνι Μπλε" του Γιώργη Τσουρή συνεχίζει ακάθεκτο στο Θέατρο Άνεσις. Ανακαλύψτε γιατί αυτή η σκοτεινή, αστεία και βαθιά ανθρώπινη παράσταση έχει γίνει το απόλυτο θεατρικό talk of the town.

Τα "170 Τετραγωνικά" ανεβάζουν αυλαία για 8η χρονιά

Το οικογενειακό "ρινγκ" του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, επιστρέφει για άλλη μια θεατρική σεζόν, αυτή τη φορά στο θέατρο Διάνα.