"Τότε, τώρα, πάντα": Η επιθεώρηση του καλοκαιριού μάς περιμένει στο Άλσος!

Τότε, τώρα, πάντα

Φέτος το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο θέατρο "Άλσος" για τη νέα φαντασμαγορική επιθεώρηση "Τότε, τώρα, πάντα", με τη σκηνοθετική υπογραφή του πολύπειρου στο είδος Σταμάτη Φασουλή. Ένας all star θίασος πρωταγωνιστών (Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη κ.ά., και σε guest εμφάνιση η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε δικό του κείμενο) ανεβαίνει επί σκηνής σε μια υπερπαραγωγή με πολλή σάτιρα, εκπλήξεις, χορό, τραγούδι και ανατροπές.

Τα κείμενα μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή συνυπογράφουν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Μανίνα Ζουμπουλάκη, ο Βαγγέλης Νάσης και η Πέπη Ραγκούση. 18 εξαιρετικοί ηθοποιοί, 20 χορευτές, 10 μουσικοί, περισσότερα από 150 κοστούμια, εντυπωσιακές βιντεοπροβολές και σκηνικά ντύνουν την επιθεώρηση που είναι "εναντίον όλων και υπέρ των πάντων". Το τραγούδι θα πρωτοστατήσει με ένα μεγάλο αφιέρωμα που θα μετρήσει τα πενήντα χρόνια Μεταπολίτευσης, όπως και ο σχολιασμός της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας. 

Το τραγούδι της έναρξης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, τις διασκευές γνωστών τραγουδιών ο Γιώργος Παυριανός. Η καλλιτεχνική διεύθυνση και οι χορογραφίες είναι του Φωκά Ευαγγελινού, τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα video art του Παντελή Μάκκα και τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη και του Κώστα Ζήση.

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Φεστιβάλ "Άδειος Χώρος" ξεκινά απόψε Κυριακή στην Κυψέλη

Αυτή την Κυριακή, ο "Άδειος Χώρος" επιστρέφει στην Κυψέλη, την σημαντική θεατρική γειτονιά, γεμίζοντας τα ιστορικά της θέατρα με φρέσκες, ανατρεπτικές σκηνικές προτάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2026

"Εγώ θα σας τα πω!": Τι μας είπε τελικά η επιθεώρηση του καλοκαιριού;

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος δοκιμάζεται στο είδος της επιθεώρησης και συμπράττει με τους Δημήτρη Χαλιώτη, Γεράσιμο Ευαγγελάτο (κείμενα), Θέμη Καραμουρατίδη. (μουσική) και έναν εκλεκτό θίασο.

Είδαμε τη "Λυσιστράτη" του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο

Στο κατάμεστο Ηρώδειο, η βροχή υποκλίθηκε στο κραουνακικό σύμπαν. Είδαμε μια "Λυσιστράτη" γεμάτη καταιγιστικό ρυθμό, πολιτική αιχμή και συγκίνηση, που μας θύμισε πώς η τέχνη γεννάει ελπίδα και θάρρος για τη ζωή.

"Ίων" του Ευρυπίδη στην Επίδαυρο: Όσα μας είπαν οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης παραγωγής του ΘΟΚ

Ο σκηνοθέτης Θωμάς Μοσχόπουλος, η ηθοποιός Στέλλα Φυρογένη και ο Πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, Παντελής Βουτουρής μίλησαν για την επερχόμενη παράσταση, που θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Οι πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου (13 & 14/06)

Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου 2026 με θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και το Φεστιβάλ Άδειος Χώρος του Θεάτρου Οδού Κυκλάδων.

16o Off Off Athens Theatre Festival: Η αυλαία πέφτει με πέντε ξεχωριστές παραστάσεις

Με έξτρα ημερομηνίες και πέντε πρωτότυπες παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ, ολοκληρώνει το φετινό του ταξίδι στις 23 Ιουνίου το θεατρικό φεστιβάλ Off-Off Athens.

Τελευταία εισιτήρια για τον σούπερ σταρ κωμικό Kevin Bridges

Ο διεθνούς φήμης εκπρόσωπος του βρετανικού stand up comedy Kevin Bridges έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με μία παράσταση που δεν χάνεται.