Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Embassy Theater της Αθήνας τον Οκτώβριο

Ο ταλαντούχος showman έρχεται τον Οκτώβριο στον ανακαινισμένο ιστορικό κινηματογράφο του Κολωνακίου που μετατράπηκε σε υπερσύγχρονο θέατρο, έτοιμος να σατιρίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα ευτράπελα της τηλεόρασης, της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής.

Τάκης Ζαχαράτος

To ολοκαίνουργιο Embassy Theater, μετά το δυναμικό του ξεκίνημα τον προηγούμενο χειμώνα με το αγαπημένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" (σε απόδοση και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη), μας επιφυλάσσει ένα δυναμικό comeback από τη νέα σεζόν 2024-25. Ο χώρος του ιστορικού κινηματογράφου του Κολωνακίου, που άλλαξε ταυτότητα κι έγινε ένα υπερσύγχρονο θέατρο 500 θέσεων από την "Embassy Παραγωγές Πολιτισμού", ικανό να υποστηρίξει παραγωγές διεθνούς εμβέλειας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Οκτώβριο τον Τάκη Ζαχαράτο

Ο κατεξοχήν Έλληνας περφόρμερ που μάς συνεπαίρνει με τη φωνή του και το ταλέντο του στη σάτιρα, όπως φυσικά και τις μεταμορφώσεις και τις μιμήσεις του, μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη και το ρεκόρ απανωτών sold out επί τέσσερις μήνες, έρχεται να μας πει "Sweet dreams… από κοντά!”. "Ραντεβού από κοντά για να αγκαλιαστούμε, να χαρούμε, να γελάσουμε και να ονειρευτούμε!” μάς δίνει ο πολυαγαπημένος showman στην καρδιά της Αθήνας, βάζοντας στο μπλέντερ τα ευτράπελα της τηλεόρασης, της πολιτικής και της κοινωνικής μας ζωής

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη νέα παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, όπου θα μεταμφιεστεί, μεταξύ άλλων, σε "υπερπλουσία” Μαντάμ Σουσού! 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Γιώργο Χρυσοστόμου σε διπλό χτύπημα: Πού θα τον δούμε φέτος το χειμώνα

Ο διπλός "πανικός" του Γιώργου Χρυσοστόμου: Από τον "Καμπινγκράτορα" της τηλεόρασης στον "Υπηρέτη" του θεάτρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/08/2026

Νέα ημερομηνία για τις "Τρωάδες": Ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 2 Αυγούστου

Η παράσταση "Τρωάδες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου από το Εθνικό Θέατρο, μεταφέρεται την Κυριακή 2 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μετά τη ματαίωση της προγραμματισμένης πρεμιέρας για λόγους ασφαλείας εν μέσω πυρκαγιών.

Μια ριζοσπαστική "Αντιγόνη" από τη Νορβηγία στην Επίδαυρο

Το πρώτο διήμερο του Αυγούστου θα γνωρίσουμε τον πολυσχιδή Ευρωπαίο δημιουργό Άλαν Λουσιέν Όγεν μέσα από μια σκηνική προσέγγιση του σοφόκλειου δράματος όπου ο λόγος συναντά την σωματική ποιητικότητα και το πνεύμα της Πίνα Μπάους (7-8/8).

Ακυρώθηκε η παράσταση των "Τρωάδων" στην Επίδαυρο λόγω των πυρκαγιών στην Αργολίδα

Ακυρώθηκε η παράσταση "Τρωάδες" στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (31/07), κατόπιν οδηγιών των αρμόδιων αρχών, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία για την αυτόματη επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή των εισιτηρίων σας.

Τρεις παραστάσεις που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν, επιστρέφουν στο Σύγχρονο Θέατρο

Tρεις παραστάσεις που ξεχώρισαν για το κοινωνικό τους αποτύπωμα επιστρέφουν, με ιστορίες που αναμετρώνται με τα μεγάλα ερωτήματα του σήμερα. Early bird εισιτήρια σε ειδική τιμή για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Η Στεφανία Γουλιώτη στον "Άμλετ": Πρώτες φωτογραφίες της παράστασης

Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει στο Βεάκη και σκηνοθετεί τη Στεφανία Γουλιώτη στον απόλυτο ρόλο-ορόσημο της παγκόσμιας δραματουργίας, τον "Άμλετ" του Σαίξπηρ.

"Ο Γίγαντας": Το καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ που σαρώνει τα βραβεία έρχεται στο Οδού Κυκλάδων

Γιώργος Σκεύας και Άρης Λεμπεσόπουλος παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον "Γίγαντα" του Μαρκ Ρόζενμπλατ. Ένα καθηλωτικό, πολυβραβευμένο πολιτικό θρίλερ για τον Ρόαλντ Νταλ που θα συζητηθεί όσο λίγα.