"Rayman ούρλιαξε": Ο Χάρης Φραγκούλης στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του νέου έργου του Γιάννη Μαυριτσάκη

Ο Περικλής Μουστάκης σκηνοθετεί το σύγχρονο ελληνικό έργο που μας βάζει στο μυστηριώδες σύμπαν ενός θεωρητικού φυσικού λίγο πριν τη μεγαλύτερη βράβευση της ζωής του.

Rayman ούρλιαξε Ματθίλδη Τούμπουρου©

Τη σκηνοθετική ματιά του Περικλή Μουστάκη και τον Χάρη Φραγκούλη στον ομώνυμο κεντρικό ρόλο εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Μαυριτσάκης για το νέο του έργο "Rayman ούρλιαξε" που έρχεται στο θέατρο Σφενδόνη. Μαζί με τους Κώστα Νικούλι, Φραγκίσκη Μουστάκη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, όπως φαίνεται στις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση, συνολικά τρεις ηθοποιοί και μια λυρική τραγουδίστρια μας πηγαίνουν στο μυστηριώδες σύμπαν του Rayman, ενός θεωρητικού φυσικού που ετοιμάζεται να παραλάβει το βραβείο που, έστω και με καθυστέρηση, αποφάσισε να του απονείμει η Ακαδημία Επιστημών ως αναγνώριση για το έργο του.

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Διαβάστε Επίσης

Ο Rayman, ζώντας πια αποκομμένος από την ακαδημαϊκή κοινότητα, διχάζεται. Να υποταχθεί στην εξουσία της επιτροπής για να καρπωθεί τα προνόμια της διάκρισης ή να αρνηθεί το βραβείο; Εκτός όμως από την αμφιθυμία του, έχει να αντιμετωπίσει και την αμφιβολία του για την αξία των θεωριών που έχει διατυπώσει, ακόμη και για την ίδια τη δυνατότητά του να συλλάβει την αληθινή φύση του κόσμου. Η προετοιμασία της ομιλίας που πρόκειται να εκφωνήσει στην τελετή βράβευσης, τον οδηγεί τελικά, με έναν απροσδόκητο τρόπο, στην ανακάλυψη της πραγματικής "εξίσωσης του Θεού". Συμφιλιώνει το μεγάλο Άγνωστο με το γνώριμο και το οικείο. Φύση και υπερφύση, ο άνθρωπος και οι αμφιβολίες του, η απρόσωπη, απαρέγκλιτη νομοτέλεια και οι ανεξερεύνητες ατομικές προθέσεις και πάνω απ’ όλα το ερώτημα χωρίς απάντηση, είναι όλα όσα τον απασχολούν.

Συμμετέχουν επίσης οι Μαρία Αλεξοπούλου, Χάρης Καρύδης-Μαρωνίτης και Ιωάννα Κρητούλη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Νίκης Ψυχογιού, η μουσική του Τηλέμαχου Μούσα και οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. 

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Ισχύει προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις (€ 12) έως τις 5 Μαρτίου μέσω more.com
 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το "Rayman ούρλιαξε"
 

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

Rayman ούρλιαξε
Ματθίλδη Τούμπουρου©

>> Δείτε παρακάτω ποιες ακόμα θεατρικές παραστάσεις ετοίμασαν για φέτος Περικλής Μουστάκης και Χάρης Φραγκούλης
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σφενδόνη

Μακρή 4

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.

Το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα ξεδιπλώνεται στο H.ug

H ομάδα Αbnormal μεταφέρει θεατρικά την επιστολή του Φραντς Κάφκα που δεν παραδόθηκε ποτέ, με ερμηνευτές τους Φοίβο Παπακώστα και Δημήτρη Καταλειφό και μουσική του The Boy.

"Άλλες εποχές": Το αινιγματικό έργο του Πίντερ ανεβάζει το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής" ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη το έργο του Χάρολντ Πίντερ (που είναι περισσότερο γνωστό ως "Παλιοί καιροί").

"Η αξία της ζωής": Βασίλης Ρίσβας και Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλούν για τη συνάντησή τους με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Για το έργο της Τζέιν Άντερσον και τους ρόλους τους μίλησαν στο "α" οι δύο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Ένα έργο που μιλά για μια ανείπωτη απώλεια αλλά και την ελευθερία του να ζήσεις όπως επιλέγεις εσύ.