Για τι μιλάει η "Ερωτική ζωή των ζώων" που ξεκινά στο ΠΛΥΦΑ;

Σε μια προσπάθεια να αποδώσουμε τον κόσμο των ζώων με μια ανθρώπινη ματιά, εισβάλλουμε σε έναν παράλληλο κόσμο στο έργο που κινείται γύρω από το ερώτημα "Ξέρεις τι είναι να μην ξέρεις τι είσαι;".

Η ερωτική ζωή των ζώων Σοφία Μανώλη©

Μετά από την παράσταση "Αγάπης αγώνας άγονος" που παρουσιάστηκε για δύο σεζόν, το δίδυμο Λουκία Ανάγνου και Τζέσικα Κουρτέση επιστρέφουν δραματουργικά και σκηνοθετικά, αυτή τη φορά στην σκηνή του ΠΛΥΦΑ, με την "Ερωτική ζωή των ζώων" από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Ένα κείμενο άγνωστο στο αθηναϊκό κοινό που ζωντανεύουν επί σκηνής πέντε ηθοποιοί (Λουκία Ανάγνου, Αντώνης Καραστεργίου, Τζέσικα Κουρτέση, Χρύσα Νταή, Βασίλης Πέτρου).

Η ερωτική ζωή των ζώων
Σοφία Μανώλη©

Σε ένα κήπο με μαρούλια, στην κορυφή ενός δέντρου, στο πιο ψηλότερο βουνό, κάτω από ένα νούφαρο και δίπλα σε μια πέτρα λαμβάνουν χώρα πέντε ξεκαρδιστικές (ή και όχι) ιστορίες συμπερίληψης με πρωταγωνιστές από όλο το ζωικό βασίλειο και εμπνευσμένες από το βιβλίο του Alessandro Boffa "Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς".

Η ερωτική ζωή των ζώων
Σοφία Μανώλη©

Ένα διεμφυλικό σαλιγκάρι, ένα μικρόβιο με σύμπλεγμα κατωτερότητας, ένας χαμαιλέοντας σε αναζήτηση ταυτότητας, μία άλκη κυρίαρχο αρσενικό και ένας σπίνος με καχυποψίες, μας εισάγουν στον θαυμαστό κόσμο των ζώων, διδάσκοντας μας το πόσο σημαντικό είναι να είναι κανείς ο εαυτός του. 'Ή και όχι. Σε μια προσπάθεια να αποδώσουμε τον κόσμο των ζώων με μια ανθρώπινη ματιά, εισβάλλουμε σε έναν παράλληλο κόσμο όπου οι χαρακτήρες, παρουσιαζόμενοι ως ζώα, ανασταίνουν ανθρώπινες ιστορίες.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΛΥΦΑ

Κορυτσάς 39

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Θέατρο Άνεσις ξεκινά τη σεζόν 2024-25 με 4 δυνατές παραστάσεις και early bird προσφορά

Λένα Κιτσοπούλου, C for Circus, Δημήτρης Αγιοπετρίτης Μπογδάνος και Λίλλυ Μελεμέ υπογράφουν τέσσερα έργα που εξάπτουν το ενδιαφέρον μας στη σκηνή του θεάτρου Άνεσις τη νέα σεζόν 2024-25. Προλάβετε τη μεγάλη early bird προσφορά έως 29/9.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/09/2024

Οι "Όρνιθες" του Άρη Μπινιάρη προσγειώνονται στο Ηρώδειο!

Η παράσταση, με επικεφαλής τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής και όλης της Ελλάδας κάνει στάση στο Ηρώδειο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του κύκλου της.

"Ήταν όλοι τους παιδιά μου": Φωτογραφίες από τις πρόβες του έργου του Άρθουρ Μίλερ στο Αλκυονίς

Γιώργος Γάλλος, Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Λίλα Μπακλέση πρωταγωνιστούν στο αριστούργημα του αμερικανικού θεάτρου που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, σε μία από τις πολυαναμενόμενες θεατρικές παραστάσεις της νέας σεζόν 2024-25.

14+2 τετράστερες παραστάσεις που μπορείτε να (ξανα)δείτε

Ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν, χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και αξιολογήθηκαν με τέσσερα αστεράκια από την κριτική μας. Διαβάστε ποιες είναι οι δέκα έξι παραστάσεις που παίζονται ήδη ή πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στις σκηνές.

Το 12ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου (ξανά)ανάβει τη φλόγα της τέχνης

Το φεστιβάλ της Fabrica Athens επιστρέφει στον Κεραμεικό, με παραστάσεις, εργαστήρια και δράσεις που επικεντρώνονται στη θεματική "Flickering Flame" / "Η φλόγα που τρεμοπαίζει".

Πέντε θεατρικές παραστάσεις στο Φεστιβάλ Κολωνού αυτή την εβδομάδα

Η ελληνική δημιουργία πρωτοστατεί στις παραστάσεις που ανεβαίνουν από 19 έως 25/9 στο open air θέατρο του Κολωνού.

"Βασανίζομαι": Η διάσημη φράση των γκράφιτι εμπνέει μια θεατρική παράσταση

Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη ζωντανεύει τον Φωκίωνα, έναν άνθρωπο που, βυθισμένος στην απόγνωση, βρίσκει τη λύτρωση στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη.