"Στα μπετά": Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει το νέο του stand up comedy σόλο

Τα νέα του κείμενα θα δοκιμάσει ο δημοφιλής κωμικός σε μια work in progress παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater τα Χριστούγεννα.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη του παράσταση "Αυτά ξανά είναι”, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο Christmas Theater με το νέο work in progress σόλο του με τίτλο "Στα μπετά". Στο νέο του ραντεβού με τους φαν του stand up comedy στις 25 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής κωμικός παρουσιάζει τα φρέσκα του κείμενα και το κοινό παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει. Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα χρησιμοποιήσει για να μας βάλει στο κλίμα; 

Μέσα από το νέο του υλικό ο Λάμπρος Φισφής θα μας μιλήσει για γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή, τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Κάψε το σενάριο Λάμπρος Φισφής
Λεωνίδας Τούμπανος©

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Φισφή

Με πλέον κοντά στα 15 χρόνια καριέρας στην πλάτη του έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows: "Να ένας σοφός", "Δες το θετικό" και "Να το φως", ενώ τεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του "Αυτά είναι" με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) και το Christmas Theater με 10.000 θεατές συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show "Κάψε το Σενάριο", του τηλεπαιχνιδιού "Οι 100", αλλά και των επιτυχιών "Big Talk" και "Small Talk" του YouTube και του late night talk show "Βραδινές Ιστορίες". Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του "Athens Comedy Festival".

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αποκλειστικό: Τον "Πουπουλένιο" σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης την επόμενη σεζόν

Το Σύγχρονο Θέατρο ξεκινά τη νέα σεζόν με ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας, όπου παίζουν οι Αργύρης Αγγέλου, Νίκος Πουρσανίδης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Αλέκος Συσσοβίτης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2024

Το "Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον" έρχεται δυναμικά για τρίτη σεζόν

Η παράσταση των C for Circus με θέμα το sex trafficking, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η Βαλέρια Δημητριάδου, επανέρχεται στο θέατρο Άνεσις.

Αποκλειστικό: Demy, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ιαν Στρατής πρωταγωνιστούν στο "Ωραία μου κυρία" της Θέμιδας Μαρσέλλου

Μαθαίνουμε τα λαμπερά ονόματα που θα αποτελέσουν τον θίασο της νέας λαμπερής παραγωγής που ετοιμάζει η σκηνοθέτρια στο θέατρο Παλλάς.

"Τι Ομάδα Είσαι Ρε;": Μια παράσταση που σκοράρει κατά της οπαδικής βίας

Η εταιρεία θεάτρου αντίqρηση παρουσιάζει μια καθηλωτική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρόπουλου, ανοίγοντας διάλογο για το φαινόμενο της οπαδικής βίας στο Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

"Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός": Η "Ιφιγένεια των Ταύρων" στο Γεντί Κουλέ

Η νέα παράσταση του Χριστόφορου Χριστοφή έρχεται στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης, συνδέοντας μια Ιφιγένεια, έναν Πυλάδη, έναν Ορέστη και κάποιον Άντον Τσέχοφ σε ένα άχρονο αντάμωμα.

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα παράσταση που ανεβάζει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Στη Ρωσία θα μας μεταφέρει από τον Οκτώβριο η παράσταση που σκηνοθετεί ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, με τον θίασο να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Μιχάλη Οικονόμου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Σβήγκο.

Ο "Γιοσίρου Γιαμαγκούσι" μάς δίνει ραντεβού από Οκτώβριο

Η παράσταση σε κείμενο του Γιάννη Κεντρωτά και σκηνοθεσία Μιχάλη Κοιλάκου -κάτι ανάμεσα σε μαύρη κωμωδία και αστυνομικό θρίλερ- επιστρέφει στο Olvio.