Αναβάλλονται παραστάσεις τού "Όλοι στα καζάνια σας" εξαιτίας του καύσωνα

Λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται στην Αττική, η ομάδα "Μικρός Αριστοφάνης" αποφάσισε την αναβολή δύο επικείμενων παραστάσεών της στον Πολυχώρο "Αλεξάνδρεια".

Όλοι στα καζάνια σας

Η ομάδα "Μικρός Αριστοφάνης", λόγω των προβλέψεων για το κύμα καύσωνα που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αττική, αποφάσισε να αναβάλει τις δύο επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις τού "Όλοι στα καζάνια σας" στον Πολυχώρο "Αλεξάνδρεια". Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παράσταση στις 19 Ιουλίου, αλλά και αυτή στις 26. Η ομάδα ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε στους θεατές, ενώ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τον επαναπρογραμματισμό των παραστάσεων σε νέες ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ο θίασος ενημερώνει το κοινό: "Προς ενημέρωση των κατόχων εισιτηρίων open, εισιτηρίων προπώλησης, ηλεκτρονικής προπώλησης ή προσκλήσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το 6946 714 393 για αλλαγή (check in) ημερομηνίας σε άλλη παράσταση ή επιστροφή του χρηματικού αντιτίμου των εισιτηρίων τους."

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όλοι στα καζάνια σας

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Το ξεκαρδιστικό όσο και καυστικό έργο εξελίσσεται στην Κόλαση, όπου τριγύρω υπάρχουν καζάνια που σιγοβράζουν. Τα καζάνια, αν και ανεκτίμητης μουσειακής αξίας, κινδυνεύουν από τον Λόρδο Έλγιν, που βρίσκεται εκεί και βιοπορίζεται κάνοντας τοκογλυφίες. Εκείνος προσπαθεί να κλέψει ένα από αυτά και να το πουλήσει και αυτό στο Βρετανικό Μουσείο, καθώς αποτελεί το μοναδικό έκθεμα και από τους δύο κόσμους (Επάνω και Κάτω) που λείπει από τη μακάβρια συλλογή του. Άραγε πώς θα φαντάζει η Κόλαση χωρίς καζάνια; Θα είναι άχαρη σαν το κέντρο της Αθήνας; Ή μήπως όχι; Όπως και να έχει, ο "Μικρός Αριστοφάνης” έχει φροντίσει το… end να είναι happy!

Αλεξάνδρεια - Πολυχώρος Τέχνης

Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.

"Uncanny valley": Οι Rimini Protokoll συμμετέχουν με περφόρμανς στο Athens Digital Arts Festival

Η γερμανική θεατρική ομάδα που δημιούργησε το επιδραστικό θεατρικό κίνημα Reality Trend έρχεται στο Ρεξ, με μια περφόρμανς με πρωταγωνιστή ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.

"Glorious Epic": Έχεις ξαναδεί σύγχρονο χορό στο Alcatraz Strip Club;

Η χορογράφος Σοφία Μαυραγάνη παρουσιάζει μια "ένδοξη έπικ παράσταση χορού", μια ποιητική αλληγορία για την ομορφιά του αταίριαστου στο πιο φημισμένο στριπ κλαμπ της Αθήνας.

Τα πρώτα residencies του Εθνικού Θεάτρου είναι γεγονός

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος "Residencies" του Εθνικού ξεκίνησε και τρεις καλλιτέχνες από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν σε σημαντικά ευρωπαϊκά θέατρα αλλά και ισάριθμοι από το εξωτερικό θα φιλοξενηθούν από το Εθνικό.