Πρώτες φωτογραφίες από το "Τσίου... Η παράσταση"

Δείτε υλικό από την επιτυχημένη θεατρική εκδοχή της θρυλικής low-budget ταινίας του Μάκη Παπαδημητράτου που συντροφεύει το καλοκαίρι μας.

Τσίου... Η παράσταση © Χρήστος Βασιλόπουλος

Ο "Τσίου…" του Μάκη Παπαδημητράτου, το απόλυτο underground σύμβολο του ελληνικού σινεμά, επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι, δεκαοχτώ χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αυτή τη φορά με τη μορφή θεατρικής παράστασης. Η ταινία-μύθος, με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και τις ατάκες που έγιναν viral πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος, που διαδόθηκε και λατρεύτηκε μέσα από την πειρατεία και την παράνομη διακίνηση, ετοίμασε ένα θρυλικό -θεατρικό- comeback και εμείς βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες του.

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Χάρη στην ανταπόκριση του κοινού, η παράσταση προχωρά ακάθεκτη μέχρι σήμερα με απανωτά sold out στη σκηνή του Βοτανικού, όπου θα συνεχίζεται μέχρι και τις 16/7. 

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Δίπλα στους ηθοποιούς της βραβευμένης ταινίας (που ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους, αυτή τη φορά πάνω στο θεατρικό σανίδι, ύστερα από 18 χρόνια):

 

Αλέξανδρο Παρίση (Τσίου), Μάκη Παπαδημητράτο (Νώντας), Αναστάση Κολοβό (Γιάννης), Αντώνη Τσιοτσιόπουλο (Στέλιος & Δίπλας), Καλλιόπη Τζερμάνη (Στέλλα), Στράτο Σωπύλη (Άγγελος & Μάριος Gamer 2), Γιάννη  Μητά (Μπιλ),  Νικήτα Παπαδόπουλο (Νικήτας), Πέτρο Γιωρκάτζη (Κούκι), Ρεγγίνα Μανδηλάρη (Φίλη της Παμ), Φωτεινή Καρδάκου (Παμ)

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

 

οι θεατές πρόκειται να απολαύσουν τους:

Στάθη Σταμουλακάτο (Τζάνκι και πελάτης), Τραϊάνα Ανανία (Τζένη), Δημήτρη Καπετανάκο (Τάκος), Δάφνη Λιανάκη (Αγνή), Κώστα Φυτίλη (Σταύρος), Στέλιο Δημόπουλο (Δημήτρης Gamer 1), Θάνο Αλεξίου (Μίλτος Μπαφάκιας & Λάκης), Fuerza Negra (Μαξ & Σκακιστής),  Μυρτώ Πετροχείλου (Χαρά),  Αιμιλία Σιαφαρίκα (Όλγα).

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Τσίου... Η παράσταση
© Χρήστος Βασιλόπουλος

Ταυτόχρονα ο "Τσίου…" δεν σταματά να εκπλήσσει. Οι εξαιρετικοί διεθνείς Έλληνες ζωγράφοι/street artists, όπως Sonke, Dazno, Σπύρος Αγγελόπουλος, Μαρία Κόκκινου, συμμετέχουν στην παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ολοκληρώνουν ένα έργο τους, σε έναν "δρόμο" της Αθήνας του Τσίου.

Για εισιτήρια, επισκεφθείτε το viva.gr με έναν κλικ εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τσίου... Η παράσταση

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Ο θρυλικός «Τσίου…» του Μάκη Παπαδημητράτου, το απόλυτο underground σύμβολο του ελληνικού σινεμά, επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι, δεκαοκτώ χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αυτή τη φορά με τη μορφή θεατρικής παράστασης. Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και τις ατάκες που έγιναν viral πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος, κάνει ένα θρυλικό comeback στο σανίδι. Με το βασικό καστ ίδιο αλλά και με νέες προσθήκες ζωντανεύει ξανά το σύμπαν του εθισμένου Τσίου, ο οποίος ψάχνει στην άδεια Αθήνα του Δεκαπενταύγουστου να βρει τη δόση του, συναντώντας στη διαδρομή του τους πιο cult χαρακτήρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/05/2024

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.