Slava's Snowshow: Η τέχνη των κλόουν σε ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους

Μια μοναδική διαδραστική εμπειρία έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς. Ο θρυλικός Σλάβα Πολούνιν υπογράφει μια παράσταση γεμάτη κλόουν, εκπλήξεις και… ζαβολιές, όπου «χιόνι» και φούσκες μας συντροφεύουν πίσω σε ένα ταξίδι στην παιδική ηλικία.

Slava's Snowshow Pascal Ito©

Με 12.000 παραστάσεις σε 40 χώρες και 225 πόλεις και 20 διεθνή βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Ολίβιε, το "Slava's Snowshow" επιστρέφει στην Ελλάδα υποσχόμενο να μας μεταφέρει στον κόσμο των θαυμάτων. "Υπερθέαμα που κόβει την ανάσα", "αριστούργημα της κωμωδίας", "ήδη κλασικό σόου που δεν πρέπει να χάσετε": όπως και αν έχει περιγραφεί από τα κορυφαία διεθνή μέσα, το διαδραστικό σόου είναι μια οπτική και συναισθηματική εμπειρία για όλη την οικογένεια, που δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Και πώς θα μπορούσε να χωρέσει σε λίγες λέξεις η σιωπηλή δύναμη μιας παράστασης που βασίζεται στην παιχνιδιάρικη τέχνη των κλόουν;

Slava Snowshow
Aya Rufin©

Η υπόθεση είναι απλή: ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Σλάβα, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη του. Προορισμός του, η γοητευτική φύση της Ανταρκτικής. Αν και αναμένει να είναι μακριά από όλους και όλα, συναντά κάτι απρόσμενο! Χιλιάδες πιγκουίνοι (πράσινοι κλόουν), ζαβολιάρηδες, αστείοι, αδέξιοι και κυρίως άκρως κοινωνικοί, δεν τον αφήνουν σε ησυχία! Μέσα από την επαφή τους, θα ανταλλάξουν συνήθειες, θα μιμηθούν συμπεριφορές και θα μάθουν νέα πράγματα, ξεσηκώνοντας ταυτόχρονα το θέατρο Παλλάς (από 5 έως 9/4). Ένας κατακλυσμός από πολύχρωμες φούσκες, μία φαντασμαγορική χιονοθύελλα και ένας τεράστιος ιστός αράχνης είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους θεατές.

Slava's Snowshow
Veronique Vial©

Ο δημιουργός του "Slava's Snowshow", ο μάστερ της τέχνης των "αφελών" και των ονειροπόλων, δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Ρώσο κλόουν Σλάβα Πολούνιν. Με πρώτη έμπνευση τον Τσάρλι Τσάπλιν και έχοντας διανύσει πια μακρά πορεία, o Πολούνιν παραδέχεται ότι γεννήθηκε για να είναι κλόουν. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την παράστασή του "ένα ταξίδι στην παιδική ηλικία", που θα μαγέψει τα παιδιά και θα ενώσει τους μεγάλους με το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Slava's Snowshow
Veronique Vial©

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Slava's Snowshow

  • Performance
  • Διάρκεια: 100 '

Το φαντασμαγορικό διαδραστικό πολυθέαμα με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «κλόουν-πιγκουίνων» για όλη την οικογένεια με την υπογραφή του μεγαλύτερου εν ζωή μίμου Σλάβα Πολούνιν κλείνει 20 χρόνια.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Πειραματική κερνά τα τελευταία "Μπατόν σαλέ"

Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Predator είναι η τελευταία καλεσμένη των ζωντανών συνεντεύξεων σε ελαφριά ατμόσφαιρα τις οποίες συντονίζουν η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.