"The Influencer Academy": Μια σαρκαστική κωμωδία για τη σύγχρονη πραγματικότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις και τα social media μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Influencer Academy

Το νέο έργο του Χρήστου Ράντου "The Influencer Academy" ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις από 13 Μαρτίου στη σκηνή του Faust. Πρόκειται για μία σαρκαστική, κοινωνική κωμωδία που σκιαγραφεί τις σχέσεις των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή. Τα λάθη τους, τη θέλησή τους για ζωή και την εκπλήρωση των ονείρων τους. Κάνουν αυτό που αγαπούν ή ζουν αυτό που τους έμαθε η κοινωνία, διερωτάται ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης που σε καλεί να γίνεις "influencer". Πρωταγωνιστούν οι Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης και Αριστείδης Βέβης. 

The Influencer Academy

Λίγα λόγια για το έργο

"Βαρέθηκες τη δουλειά σου; Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά, παίζοντας απλά με το κινητό σου; Ήρθε το "The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν… Θα σου δώσουμε όλα τα εφόδια για την μέγιστη διασημότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του Influencing. O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής στην κάμερα, θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που προωθείς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου "φεύγουν" φάλτσα κοκοράκια, την ώρα που θα προσπαθείς να "σκοτώσεις το τραγούδι". Η σχολή απαρτίζεται ήδη από τέσσερα ψώνια: Τη Δήμητρα, η οποία είναι δημοσιογράφος και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ που παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του, ενώ ψάχνει με μανία να κάνει φίλους και τον Όρεστη, που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και δεν ντρέπεται για την καταγωγή του... ή μήπως ντρέπεται; Αν δεν έχεις  ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ σε περιμένουμε. Αυτή είναι η ευκαιρία σου". 

The Influencer Academy

Ο Παναγιώτης Χαλκιάς υπογράφει την κίνηση και τις χορογραφίες και ο Πάνος Γερολεμίδης τα κοστούμια.

The Influencer Academy

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The Influencer Academy

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 105 '

Για όλους/ες εκείνου/ες που βαρέθηκαν τη δουλειά τους και θέλουν να βγάλουν λεφτά παίζοντας με το κινητό, ήρθε το “The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές διδάσκουν την τέχνη του Influencing. Η σχολή απαρτίζεται, ήδη, από τέσσερα «ψώνια» καθηγητές και μία ουρανοκατέβατη καθαρίστρια: Τη Δήμητρα, που είναι δημοσιογράφος, και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ ο οποίος παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του και ψάχνει με μανία να κάνει φίλους, τον Ορέστη που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και ντρέπεται για την καταγωγή του και τη Ρούλα Μούλα που θα έκλεβε τα πάντα για να γίνει διάσημη. Αυτή είναι η πλοκή αυτή της σαρκαστικής, κοινωνικής κωμωδίας που βάζει στο μικροσκόπιο τις ανθρώπινες σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Νέες φωτογραφίες από την παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου "Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα"

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το βραβευμένο έργο της Μπεθ Στηλ "Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα", σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, οικογένειας και κοινωνικής αδικίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/11/2025

Έλενα Μαυρίδου: "Ο Ταρτούφος μιλάει για την ανάγκη να πιστεύουμε σε σωτήρες"

Η σκηνοθέτρια Έλενα Μαυρίδου αναμετριέται με τη σάτιρα του Μολιέρου, δημιουργώντας έναν γοητευτικό, "αλλόκοτο" κόσμο στο θέατρο Αλκυονίς, με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Ταρτούφου τον Γιάννη Τσορτέκη.

grape 2025: Το Φεστιβάλ Αθηνών απένειμε τα Βραβεία Κοινού

Στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του grape 2025, το Φεστιβάλ Αθηνών επιβράβευσε τις καλύτερες ελληνικές παραστατικές παραγωγές, αναδεικνύοντας νέους δημιουργούς Θεάτρου και Χορού με τα Βραβεία Κοινού Εθνικής Τράπεζας – Mastercard.

Ο Χρήστος Τριπόδης μιλάει στο "α" για το νέο θέατρο Φιλίπ

Μια συζήτηση με τον Χρήστο Τριπόδη, ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγός, που εγκαινιάζει το νέο θέατρο Φιλίπ στην Κυψέλη με τρεις επιτυχημένες παραστάσεις.

Early bird προσφορά για "Το ψέμα του μυαλού" στο Σύγχρονο Θέατρο

Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί "Το ψέμα του μυαλού" του Σαμ Σέπαρντ, μια παράσταση γεμάτη ένταση, ψυχολογία και αλήθειες που συγκλονίζουν. Οι πρώτες παραστάσεις προσφέρονται σε early bird τιμή έως 20 Νοεμβρίου.

Στο "Cow | Deer", η Κέιτι Μίτσελ έκανε θέατρο μια μέρα δύο ζώων

Η σκηνοθέτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, που κάποτε ανέβασε τον "Βυσσινόκηπο" από την οπτική των δέντρων, φέρνει μια ιδιαίτερη πρόταση στο Εθνικό Θέατρο (από 7/11), που περιγράφει μόνο με ήχο ένα 24ωρο μιας αγελάδας κι ενός ελαφιού.

Με sold out παραστάσεις ξεκινά "Η δίκη" του Άρη Μπινιάρη

Ο πολυβραβευμένος Άρης Μπινιάρης, μετά τον "Φάουστ" και τη φετινή του διάκριση στα Βραβεία Κοινού Αθηνοράματος, επιστρέφει στο πλήρως ανασχεδιασμένο Θέατρο ARK με τη "Δίκη" του Κάφκα.