"The Influencer Academy": Μια σαρκαστική κωμωδία για τη σύγχρονη πραγματικότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις και τα social media μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Influencer Academy

Το νέο έργο του Χρήστου Ράντου "The Influencer Academy" ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις από 13 Μαρτίου στη σκηνή του Faust. Πρόκειται για μία σαρκαστική, κοινωνική κωμωδία που σκιαγραφεί τις σχέσεις των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή. Τα λάθη τους, τη θέλησή τους για ζωή και την εκπλήρωση των ονείρων τους. Κάνουν αυτό που αγαπούν ή ζουν αυτό που τους έμαθε η κοινωνία, διερωτάται ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης που σε καλεί να γίνεις "influencer". Πρωταγωνιστούν οι Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης και Αριστείδης Βέβης. 

The Influencer Academy

Λίγα λόγια για το έργο

"Βαρέθηκες τη δουλειά σου; Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά, παίζοντας απλά με το κινητό σου; Ήρθε το "The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν… Θα σου δώσουμε όλα τα εφόδια για την μέγιστη διασημότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του Influencing. O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής στην κάμερα, θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που προωθείς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου "φεύγουν" φάλτσα κοκοράκια, την ώρα που θα προσπαθείς να "σκοτώσεις το τραγούδι". Η σχολή απαρτίζεται ήδη από τέσσερα ψώνια: Τη Δήμητρα, η οποία είναι δημοσιογράφος και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ που παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του, ενώ ψάχνει με μανία να κάνει φίλους και τον Όρεστη, που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και δεν ντρέπεται για την καταγωγή του... ή μήπως ντρέπεται; Αν δεν έχεις  ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ σε περιμένουμε. Αυτή είναι η ευκαιρία σου". 

The Influencer Academy

Ο Παναγιώτης Χαλκιάς υπογράφει την κίνηση και τις χορογραφίες και ο Πάνος Γερολεμίδης τα κοστούμια.

The Influencer Academy

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The Influencer Academy

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 105 '

Για όλους/ες εκείνου/ες που βαρέθηκαν τη δουλειά τους και θέλουν να βγάλουν λεφτά παίζοντας με το κινητό, ήρθε το “The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές διδάσκουν την τέχνη του Influencing. Η σχολή απαρτίζεται, ήδη, από τέσσερα «ψώνια» καθηγητές και μία ουρανοκατέβατη καθαρίστρια: Τη Δήμητρα, που είναι δημοσιογράφος, και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ ο οποίος παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του και ψάχνει με μανία να κάνει φίλους, τον Ορέστη που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και ντρέπεται για την καταγωγή του και τη Ρούλα Μούλα που θα έκλεβε τα πάντα για να γίνει διάσημη. Αυτή είναι η πλοκή αυτή της σαρκαστικής, κοινωνικής κωμωδίας που βάζει στο μικροσκόπιο τις ανθρώπινες σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ό,τι αγαπήθηκε, επιστρέφει: sold out παραστάσεις στο Θέατρο Μεταξουργείο

Το Θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζει να επενδύει σε παραστάσεις με ψυχή, ουσία και διαχρονική αξία, με σταθερούς πρωταγωνιστές δημιουργούς και ερμηνευτές που το κοινό έχει ταυτίσει με την καλλιτεχνική του ταυτότητα, όπως η Άννα Βαγενά, η Γιασεμί και η Μαρία Κηλαηδόνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

Η "Άζζα" κουβαλάει έναν κόσμο που δεν χωρά σε κατηγορίες

Ο Βλάσσης Χρυσικόπουλος δημιουργεί μια ηρωίδα που κινείται ανάμεσα στο όνειρο και στην ωμή πραγματικότητα στην παράσταση "Αζζα" που επιστρέφει στη "Σκηνή Brecht" 2510. Είναι μια διαφορετική, ανθρώπινη ιστορία για επιβίωση, αγάπη και αντοχή.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς γίνεται 'Μισάνθρωπος' για τα 50 χρόνια του Θεσσαλικού Θεάτρου

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες και το ατμοσφαιρικό βίντεο από την παράσταση - γιορτή για τα 50 χρόνια του ιστορικού Θεσσαλικού Θεάτρου, που θα δούμε στο θέατρο Φιλίπ το 2026.

Τελευταίες παραστάσεις για την συγκλονιστική "Πύλη της Κόλασης" του Γιάννη Καλαβριανού

Last call για την παράσταση που παίζεται δεύτερη χρονιά στο Αμφι-θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Έφυγε ο Αλμπέρτο Εσκενάζη – Ο "Κεραυνός" ήταν η τελευταία του παράσταση

Η παράσταση "Κεραυνός" στο Τρένο στο Ρουφ υπήρξε η τελευταία σκηνοθετική και ερμηνευτική κατάθεση του Αλμπέρτο Εσκενάζη, το τελικό του ταξίδι πάνω στη σκηνή. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

3 παραστάσεις που αξίζει να δείτε: Τολμούν και μιλούν για τη μνήμη και την απώλειά της

Τρεις θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν αυτή τη σεζόν στην Αθήνα φωτίζουν τη λήθη όχι μόνο ως ασθένεια, αλλά ως υπαρξιακή δοκιμασία — για εκείνους που χάνουν τις αναμνήσεις τους και για όσους μένουν πίσω.

Θέατρο: Οξύνεται η ένταση μεταξύ Παραγωγών και ΣΕΗ

Απεργιακές κινητοποιήσεις προγραμματίζονται από το ΣΕΗ μέσα στα Χριστούγεννα. Σκληρή απάντηση από την Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου.