Ο Πάρις Ρούπος λέει "Όχι Μανάδες"!

Η νέα stand-up comedy παράσταση του Ρούπου κατεβάζει ακόμα περισσότερο το dimmer στον ήδη σκοτεινό κόσμο των αστείων του.

Πάρις Ρούπος Όχι Μανάδες © Studio Reskos

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης του σόλο παράστασης "Δουλίτσα να υπάρχει", ο Πάρις Ρούπος φέρνει στο Μουσικό Κουτί το νέο του σόλο "Όχι Μανάδες" από 7/2. Στην καινούργια του παράσταση ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ήδη σκοτεινό κόσμο των αστείων του, ένα σύμπαν όπου ο Bob Ross συναντά τον Κώστα Καρυωτάκη, με μια κουστωδία από εμβόλιμα μικρά αστεία, αναπάντεχα λογοπαίγνια, λεπτή ειρωνεία, θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας και εντέχνως άτεχνα τραγούδια με παράξενο στίχο. Σε αυτή την παράσταση, που κάθε φορά ξεκινά με διαφορετικό opening act, επιτρέπεται να ειπωθούν όλα, αλλά "παιδιά, όχι μανάδες”.

Who is who

Ο Πάρις Ρούπος γεννήθηκε τον τσερνομπιλικό Απρίλη του '86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση. Έκανε για χρόνια το γραφίστα μέχρι που, σχεδιάζοντας μια αφίσα για stand up comedy, σκέφτηκε "ας βάλω κι εμένα μέσα". Μετά έγραψε και δυο αστεία. Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014. Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club, στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα comedy clubs Premise, Λοσάντζελε και Μic Drop, στην παράσταση Stand Up for U, στο Athens Comedy Festival, στα Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Κρήτης και στα διάφορα φεστιβάλ Rockwave για να δει τις αγαπημένες του μπάντες. Και φυσικά παίζει σταθερά σε διάφορα μπαρ, σκηνές και θέατρα της πόλης, μαζί με άλλους γνωστούς κωμικούς του χώρου. Το 2018 παρουσίασε τα βραβεία ΕΒΓΕ με πρωτοφανή, για τον ίδιο, επιτυχία και αρκετός κόσμος ήρθε μετά και του είπε "εύγε”. Oκ, παραήταν προφανές. Toν Μάρτιο του 2020 παρουσίασε την πρώτη του σόλο του παράσταση "Δουλίτσα να υπάρχει”, που σήμανε την αρχή της πανδημίας και μια σκοτεινή εποχή για την ανθρωπότητα. Η παράσταση επέστρεψε για να πάρει την εκδίκηση της από τον Covid 19, τον Οκτώβρη του 2021 στο Θέατρο Άβατον και τον Μάη του 2022 στο Θέατρο Αλκμήνη, όπου βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο YouTube. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όχι μανάδες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Μικρότερα αστεία, αναπάντεχα λογοπαίγνια, λεπτή ειρωνεία, θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας και τραγούδια με παράξενους στίχους συνθέτουν τον σκοτεινό κόσμο της νέας παράστασης του γνωστού κωμικού, όπου ο Bob Ross συναντά τον Κώστα Καρυωτάκη, με διαφορετικό opening act κάθε φορά. Η παράσταση στις 24/4 θα βιντεοσκοπηθεί, μετά από δύο σεζόν στην Αθήνα και μια πανελλήνια περιοδεία που μέτρησε πάνω από 35 πόλεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.