Sold out ο "Σκρουτζ" στο Μέγαρο: Προστίθενται νέες παραστάσεις

Το «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll», η μιούζικαλ εκδοχή της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» του Κάρολου Ντίκενς με τον Πάνο Μουζουράκη στον ομώνυμο ρόλο, προσθέτει νέες ώρες παραστάσεων και νέες θέσεις για όλες τις ημερομηνίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάνος Μουζουράκης © Φώτης Φωτόπουλος

Μια πιο dark, rock ‘n’ roll, ανατρεπτική εκδοχή της "Χριστουγεννιάτικης ιστορίας" του Κάρολου Ντίκενς περιμένουμε από 22 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη στη διασκευή και τη σκηνοθεσία, του Στέφανου Κορκολή στη μουσική και την ενορχήστρωση και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στους στίχους. Ο Πάνος Μουζουράκης αναλαμβάνει τον ομώνυμο ρόλο στο "Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll". Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα της προπώλησης έγιναν ανάρπαστα όλα τα εισιτήρια. Δύο νέες ώρες παραστάσεων στις 8 μ.μ. προστίθενται στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023, ενώ ανοίγουν και περιορισμένες θέσεις για όλες τις ημερομηνίες μέσα στις επόμενες ημέρες.   
Ο Σκρουτζ μεταμορφώνεται σε έναν ξιπασμένο, παρηκμασμένο και δύστροπο ροκ σταρ της μουσικής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη φαντασμάτων νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει στάση ζωής, θα περάσει σύντομα κι εκείνος στην ιστορία. 

Πάνος Μουζουράκης

Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μαρίζα Τσάρη, Γιώργος Τσιαντούλας,  Μαριλού Κατσαφάδου, Θέμης Θεοχάρογλου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Adrian Frieling, Ηλέκτρα Σαρρή, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ζαχαρίας Γουέλα, Βαγγέλης Βογιατζής, Χριστόδουλος Στυλιανού, Σόνια Καλαϊτζίδου, Λήδα Καπνά, Κατερίνα Δημάτη, Ντένια Ψυλλιά, τα παιδιά Άρης Κρητικός, Μάριος Κρητικός, Μαρίλια Κουππάρη, Μάριος Μπούσκος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου-Ιωάννου, Σελήνα Παπανδρέου και η διεθνής μετζοσοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 125 '

Ένα μουσικό υπερθέαμα με ροκ διάθεση, βασισμένο στην κλασική «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», με τη μόνη διαφορά ότι εδώ ο Σκρουτζ είναι ένας παρηκμασμένος και δύστροπος ροκ σταρ, τον οποίο επισκέπτονται τα φαντάσματα νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Ανδρέας Πασπάτης είναι "Σόλο" στην τοποθεσία Άβατον

Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο "Διαβάστηκε", ο τίτλος "Σόλο" ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

Δύο θιασαρχίνες σε νέες παραστάσεις

Η Μαίρη Ραζή στο θέατρο Πρόβα και η Μαίρη Ιγγλέση στο θέατρο "Ελεύθερη έκφραση"

Ρεπορτάζ: Γόνιμο ή άγονο το περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα 85 για τους απόφοιτους δραματικών σπουδών;

Την ώρα που οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών είναι σε εξέλιξη, η κυβέρνηση κάνει τους δικούς της χειρισμούς για να λύσει ή να εξομαλύνει την κατάσταση γύρω από το Προεδρικό Διατάγμα 85/2022, το οποίο αναγνωρίζει στους αποφοίτους δραματικών σχολών προσόντα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι εύκολο να υπάρξει λύση και μάλιστα οριστική;

"Ποιος κρατάει το φανάρι": Πρωτότυπη θεατρική ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Ανακαλύπτουμε ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.