Athens Comedy Festival: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και ετοιμαστείτε για ένα διήμερο non stop κωμωδίας

Η πρώτη μέρα του Athens Comedy Festival ξεκίνησε δυναμικά στο Faliro Summer Theater. Εσύ ακόμα να κλείσεις το εισιτήριό σου;

big talk

Το Athens Comedy Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας της πόλης, σήκωσε αυλαία την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater, με τους θιασώτες του stand up και του improv να καταφθάνουν στη σκηνή του Φαλίρου για να απολαύσουν τα καλύτερα των ροκ σταρ της κωμωδίας. 45 και βάλε κωμικοί αλλά και διάσημοι καλεσμένοι παίρνουν το μικρόφωνο για να καταθέσουν ιστορίες, λογοπαίγνια, ατάκες και one liners, να αναμετρηθούν σε κωμικά battles και να ανοίξουν "μεγάλες συζητήσεις" με όλα όσα δεν ήξερες πως ήθελες να μάθεις. 

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, είδαμε το καθιερωμένο comedy club (θα επαναληφθεί με διαφορετικούς συμμετέχοντες το Σάββατο και την Κυριακή), όπου 13 κωμικοί, παλιότεροι αλλά νέοι στο χώρο, μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής. Οι Λάμπρος Φισφής, Χρύσα Κατσαρίνη,  Στέλιος Ανατολίτης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Πασπάτης, Παναγιώτης Κούδας, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Ειρήνη Ξυγκάκη, Γιάννης Ρούσσος, Μιχάλης Σεβαστέρης & Αλέξανδρος Χαριζάνης έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας highlights από τα κείμενά τους σε ένα ενενηντάλεπτο ασταμάτητου γέλιου.

Διαβάστε Επίσης

Αμέσως μετά, οι: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξαν με την απαραίτητη βοήθεια του κοινού μία late night κουβέντα, στο πλαίσιο του "Big Talk Live". Συζητήθηκαν τα πάντα με μόνο μία προϋπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό.

Όσο για το πώς θα απογειώσεις την παραστασιακή σου εμπειρία; Οι χορηγοί του Athens Comedy Festival 2022, το The Famous Grouse, το αγαπημένο ουίσκι της Σκωτίας, και οι ιδιαίτερες γεύσεις των αναψυκτικών και των mixers του Schweppes, θα κρατήσουν συντροφιά στον ουρανίσκο σου καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε βραδιάς. Και μην ξεχνάτε, το special offer για 2 άτομα με 1 εισιτήριο από το What’s Up για όλες τις παραστάσεις,* που συντροφεύει ιδανικά τη μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της κωμωδίας.
*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Προλαβαίνετε να κλείσετε τα εισιτήριά για τις δύο βραδιές του φεστιβάλ (17 και 18/9), ενός event που δεν πρέπει να χάσει κανένας λάτρης της όρθιας κωμωδίας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

athens comedy

Λάμπρος Φισφής

Big Talk Μακαλιάς

Ρούσσος

Κούδας

athens comedy

Big Talk Σαρακατσάνης

Big Talk Ανγελόπουλος

Χρύσα Κατσαρίνη

Στέλιος Ανατολίτης

athens comedy

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.