Ξεκινάει το Athens Comedy Festival!

Από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου επιστρέφει για τέταρτη χρονιά το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας με περισσότερους από 45 κωμικούς να ανεβαίνουν στη σκηνή του Faliro Summer Theater.

Κάψε το σενάριο

Από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου επιστρέφει για τέταρτη χρονιά το Athens Comedy Festiva, to απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας με περισσότερους από 45 κωμικούς να ανεβαίνουν στη σκηνή του Faliro Summer Theater και με επίσημους χορηγούς το The Famous Grouse, το Schweppes και special offer για 2 άτομα με 1 εισιτήριο από το What’s Up

Επέτειος για το "Κάψε το σενάριο"!

Εννοείται ότι δεν πρέπει να λείψει κανείς από την επέτειο της ομάδας του "Κάψε το σενάριο" που φέτος κλείνει 10 χρόνια δράσης με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό της, διαδικτυακά specials, sold out περιοδείες και κυρίως τρομερή χημεία ανάμεσα στους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο. Οι τρεις τους επιστρατεύουν τις αυτοσχεδιαστικές τους ικανότητες σε ένα comedy show με καταιγιστικό ρυθμό που έχει γράψει τη δική του ιστορία και σύστησε στο ευρύτερο ελληνικό κοινό τη stand up κωμωδία και το improv. Το κοινό παίρνει το ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφου στην tailor made παράσταση που δημιουργείται επιτόπου από το μηδέν (17/9, 8 μ.μ.).

Comedy Club
Χρύσα Κατσαρίνη, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Γιώργος Χατζηπαύλου

Πολυσυλλεκτικό "Comedy Club"

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής stand up σκηνής καθώς και νέο αίμα στελεχώνουν καθένα από τα τρία "Comedy Club" που διαχρονικά αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του Athens Comedy Festival. Σε ένα καταιγιστικό σόου 90 λεπτών, που θα επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ με διαφορετικούς συμμετέχοντες, 13 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής για να μοιραστούν τα best of τους αλλά και φρέσκο υλικό (βλέπε Γ. Χατζηπαύλου, Στ. Ανατολίτη, Κ. Βρανά, Θ. Ζάμπρα, Κ. Μαλιάτση κ.ά.). Στις 16/9 (8 μ.μ.) έρχονται οι Χρ. Κατσαρίνη, Στ. Ανατολίτης κ.ά. Στις 17/9 (10.30 μ.μ.), συνεχίζουμε με τους Κ. Βρανά, Β. Θεοδωρόπουλο, Δ. Χριστοφορίδη κ.ά. Στις 18/9 (10.30 μ.μ.) το τριήμερο κλείνουν οι Μ. Μαθιουδάκης, Γ. Χατζηπαύλου, Κ. Μαλιάτσης, Blink Mike κ.ά.

Διαβάστε Επίσης

Λογοπαίγνια για όλα τα γούστα

Τα λογοπαίγνια και τα one-liners έχουν βρει το δικό τους κοινό στην Ελλάδα και λέγεται πως η καλύτερη ώρα για να τα απολαύσεις είναι αργά τη νύχτα. Οι καλύτεροι του είδους αλλά και νεότεροι κωμικοί έρχονται στο φετινό Athens Comedy Festival και τη μεταμεσονύκτια παράσταση "Logopaignia Fright Night 4.0" για να αποδείξουν για άλλη μία φορά ότι δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από μια ατάκα για να προκαλέσουν κύματα γέλιου! Επί σκηνής θα δούμε τους Αριστοτέλη Ρήγα, Ηλία Φουντούλη, Πάρι Ρούπο, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Ειρήνη Ξυγκάκη, Βαγγέλη Αναστασίου, Κώστα Κρύο, Άγγελο Κυριακίδη και Μαρία Κουφομανώλη σε ένα battle λογοπαιγνίων με προημιτελικούς, ημιτελικούς και φυσικά τον μεγάλο τελικό (18/9, 12.30 π.μ.).

Αριστοτέλης Ρήγας
Αριστοτέλης Ρήγας

"Comedy Battle" με δυνατούς παίκτες

Οκτώ γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες από το χώρο της υποκριτικής και της μουσικής –Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Τόνια Σωτηροπούλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ηλίας Μελέτης, Ευγενία Σαμαρά, Ησαΐας Ματιάμπα, Τζένη Θεωνά και Σπύρος Γραμμένος– είναι έτοιμοι να καταλάβουν τη σκηνή του Faliro Summer Theater. Με διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή και "ομαδάρχες" τους Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο θα διαγωνιστούν σε μια σειρά παιχνιδιών, προκλήσεων, τραγουδιών, αλλά και ανελέητου trash talk. Αυτό είναι το "Comedy Battle" που μας περιμένει στο φετινό Athens Comedy Festival, ενώνοντας κωμικούς και μη σε μια ανεπανάληπτη βραδιά όπου όλα μπορούν να συμβούν. Το κοινό θα είναι ο μοναδικός κριτής και μόνο ένας θα καταφέρει να στεφθεί νικητής (18/9, 8 μ.μ.).

Cmedy Battle

Κωμικό "Big Talk" debate

Οι "Big Talk" –Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σαρακατσάνης– ανεβαίνουν στη σκηνή του Athens Comedy Festival για να απαντήσουν στα πιο "κουλά" ερωτήματα που μπορεί να θέσει μια παρέα σε μια late night κουβέντα. Μόνη προϋπόθεση; Το θέμα να μην είναι σοβαρό ή απλώς να μην το έχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα! Το κοινό είναι αυτό που δίνει την αφορμή για συζήτηση και, όπως είναι λογικό, η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί. Οι ειδικοί σε αυτό το είδος σε περιμένουν να γίνετε μια μεγάλη παρέα και να μοιραστείτε "μεγάλες κουβέντες" (16/9, 10.30 μ.μ.).

Athens Comedy Festival: Όλα όσα κάνουν το φετινό φεστιβάλ μια μοναδική εμπειρία για κάθε λάτρη της κωμωδίας
Big Talk


Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Logopaignia Fright Night 4.0

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Τα ξημερώματα της Δευτέρας στην 3η και τελευταία μέρα του, το Athens Comedy Festival 2022 ολοκληρώνεται με τα κλασικά και αγαπημένα «Logopaignia». Στο πρώτο μέρος εννιά κωμικοί από εννιά διαφορετικά είδη κωμωδίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ στο δεύτερο θα ακολουθήσει ένα battle λογοπαιγνίων με προημιτελικούς, ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

Friday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 1ης μέρας του Athens Comedy Festival 2023, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με ένα μικρόφωνο ανά χείρας για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Saturday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 2ης μέρας του Athens Comedy Festival 2023, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με ένα μικρόφωνο ανά χείρας για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Sunday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 3ης μέρας του Athens Comedy Festival 2023, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με ένα μικρόφωνο ανά χείρας για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Comedy Battle

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Με διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή, αρχηγούς τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο και κριτές το κοινό, εννιά special guests-φωτιά επιδίδονται σε παιχνίδια, προκλήσεις, τραγούδια και trash talk στο απόλυτο battle που στήνεται στο Athens Comedy Festival 2023. Επί σκηνής οι Θοδωρής Αθερίδης, Μελέτης Ηλίας, Άννα Μενενάκου, Ελένη Βαΐτσου, Μίνως Θεοχάρης, Μαρία Κωνσταντάκη, Ίαν Στρατής, Άρης Μακρής, Γιώργος Ζερβός.

Big Talk Live

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζουν μια late night κουβέντα που καθοδηγείται από το κοινό στην οποία μπορούν να συζητηθούν τα πάντα με μία μόνο προϋπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2023.

Κάψε το Σενάριο - 10 + 1 χρόνια αποτυχίες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» επιστρέφει με ένα επετειακό σόου στο θέατρο του Λυκαβηττού που ανοίγει ξανά μετά από 15 χρόνια, και δημιουργεί τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής της. Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά specials, sold out περιοδείες και τρομερή χημεία μεταξύ τους, οι τρεις κωμικοί συνδυάζουν τις ικανότητές τους στον αυτοσχεδιασμό, τη ζωντανή επικοινωνία και τη διάδραση σε ένα comedy show με καταιγιστικό ρυθμό και «καμένο» χιούμορ που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Πρόκειται για τη μακροβιότερη ομάδα αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας στην Ελλάδα, που ξεκίνησε το 2012 μέσα από την ομώνυμη εκπομπή του Mega, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό το stand up comedy και το improv. Τώρα, δέκα χρόνια μετά, καλούν για άλλη μία φορά τους θεατές να μπουν στο ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφου και να αποφασίσουν για όλα όσα θα γίνουν στην επετειακή tailor made παράσταση, η οποία κάθε φορά είναι εντελώς διαφορετική, μιας και δημιουργείται επιτόπου από το μηδέν, χωρίς σενάριο, πρόβες, σκηνικά και κοστούμια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.