Από Μηχανής Θέατρο: Τα έργα και οι προσφορές προπώλησης

Σλουθ

Τα καλλιτεχνικά όνειρα του Δημήτρη Μυλωνά και της Άννας Ελεφάντη είναι κοινά για το θεατρικό τους σπίτι, το Από Μηχανής Θέατρο. Πριν από πέντε χρόνια ανακαίνισαν το Θέατρο και άρχισαν να υλοποιούν τα σχέδια τους για ένα ολοκληρωμένο θέατρο ρεπερτορίου. Για τη νέα θεατρική σεζόν που φέτος ξεκινά νωρίς, κάνουν εκκίνηση και από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου κάνουν μια προσφορά στην προπώληση των εισιτηρίων. Για όλες τις παραγωγές του "Από Μηχανής" Θεάτρου της θεατρικής σεζόν 2022-2023, προσφέρονται στην τιμή των € 8 ευρώ από €16 (προπώληση από εδώ).
 

Οι παραστάσεις που θα δούμε στο Από Μηχανής είναι: "Σλούθ" του Άντονι Σάφερ σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη με τους Σωτήρη Χατζάκη, Δημήτρη Μυλωνά (30/9), "Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 Χρόνια Μετά" του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη, Στέλλα Ράπτη (2/11), "Μακμπέθ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Νταλιάνη, Άννα Ελεφάντη, Θανάση Βλαβιανό (3/10), "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" του Νίκου Σκορίνη σε σκηνοθεσία-διασκευή του Δημήτρη Μυλωνά με τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Θεοδόση Σκαρβέλη, Δημήτρη Μπούρα, Δήμητρα Μάζη, Θανάση Κορλό, Δάφνη Δίγκα (2/10).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ολοκληρώνονται λίγο πριν το Πάσχα "Οι απόντες" του Βασίλη Κατσικονούρη

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις, τέσσερις Παρασκευές Απο-Χαιρετισμών, στις 20, 27 Φεβρουαρίου και 6, 13 Μαρτίου 2026, στις 21:00, στο Θέατρο Σταθμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2026

"Surriento – Ο Κόσμος Ξανά": Δεύτερη παράταση για το δυστοπικό έργο του Θανάση Τριαρίδη

Oι παραστάσεις του έργου "Surriento – Ο Κόσμος Ξανά" στο θέατρο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον παρατείνονται. Το έργο σκηνοθετεί η Έφη Μεράβογλου και πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Πηλιχού και ο Στέλιος Πετράκης.

Παρατείνονται οι παραστάσεις της "Αλεξάνδρειας" του Φωκά Ευαγγελινού στο Θέατρο Παλλάς

Μέσα από την ιστορία της Άννας, μιας γυναίκας που έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, ξεδιπλώνεται η Αλεξάνδρεια των Ελλήνων της δεκαετίας του ’30.

Ο "Γλάρος" του Τσέχοφ με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη

Από τον Μάρτιο παρουσιάζεται στον χώρο ΦΙΑΤ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη ο "Γλάρος" του Τσέχοφ, σε μια σύγχρονη ανάγνωση με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου.

"Όταν έκλαψε ο Νίτσε": Ένα best-seller έγινε παράσταση-ψυχοθεραπεία και σαρώνει

Νίτσε, Μπρόιερ και Φρόιντ συναντώνται στην παράσταση του θεάτρου Πορεία που ξεχωρίζει για τις ερμηνείες των Κωνσταντίνου Αβαρικιώτη, Γιάννη Κότσιφα και Μάνου Βαβαδάκη.

Θεατρικός πυρετός τα Δευτερότριτα: Oι παραστάσεις που αξίζει να δείτε

Τι καλύτερο από μια καλή θεατρική παράσταση για να ξεκινήσει ιδανικά η εβδομάδα; Τα Δευτερότριτα οι επιλογές είναι πολλές και εσείς μπορείτε να τις απολαύσετε χωρίς άγχος για τη μετακίνησή σας, αφού η Uber φροντίζει για όλα με την υπηρεσία προκράτησης Uber Reserve.

Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας (26-30/01)

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 26 έως 30/1 και ξεχωρίζουν.