Από Μηχανής Θέατρο: Τα έργα και οι προσφορές προπώλησης

Σλουθ

Τα καλλιτεχνικά όνειρα του Δημήτρη Μυλωνά και της Άννας Ελεφάντη είναι κοινά για το θεατρικό τους σπίτι, το Από Μηχανής Θέατρο. Πριν από πέντε χρόνια ανακαίνισαν το Θέατρο και άρχισαν να υλοποιούν τα σχέδια τους για ένα ολοκληρωμένο θέατρο ρεπερτορίου. Για τη νέα θεατρική σεζόν που φέτος ξεκινά νωρίς, κάνουν εκκίνηση και από τις 6 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου κάνουν μια προσφορά στην προπώληση των εισιτηρίων. Για όλες τις παραγωγές του "Από Μηχανής" Θεάτρου της θεατρικής σεζόν 2022-2023, προσφέρονται στην τιμή των € 8 ευρώ από €16 (προπώληση από εδώ).
 

Οι παραστάσεις που θα δούμε στο Από Μηχανής είναι: "Σλούθ" του Άντονι Σάφερ σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη με τους Σωτήρη Χατζάκη, Δημήτρη Μυλωνά (30/9), "Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 Χρόνια Μετά" του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη, Στέλλα Ράπτη (2/11), "Μακμπέθ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά με τους Γιάννη Νταλιάνη, Άννα Ελεφάντη, Θανάση Βλαβιανό (3/10), "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" του Νίκου Σκορίνη σε σκηνοθεσία-διασκευή του Δημήτρη Μυλωνά με τους Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Θεοδόση Σκαρβέλη, Δημήτρη Μπούρα, Δήμητρα Μάζη, Θανάση Κορλό, Δάφνη Δίγκα (2/10).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Έξτρα παράσταση για την "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου

Τελευταία ευκαιρία για την παράσταση - σταθμό στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που έδωσε νέο νόημα στις σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Μάνος Θηραίος για τις "Λέξεις των άλλων" που μπορεί να είναι παρηγοριά ή όπλο θανάσιμο

Μια συζήτηση με αφορμή το θεατρικό μπρα ντε φερ που παίζεται στο Άβατον για δεύτερη χρονιά και μάς φέρνει αντιμέτωπους με ερωτήματα που δεν έχουν εύκολες απαντήσεις καθώς οι ήρωες του αποζητούν λύτρωση.

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Επέτειος για τον Γιάννη Καλαβριανό με δύο παραστάσεις στο ιστορικό Αμφι-θέατρο

"Γιοι και κόρες, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας" και "Η Πύλη της Κόλασης": Με δύο θεατρικές παραστάσεις κάτω από την ίδια στέγη γιορτάζει ο πολυγραφότατος δημιουργός και σκηνοθέτης τη νέα σεζόν 2025-26 τα 20 χρόνια της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris.

Πρώτο trailer για το "Άρωμα γυναίκας" με τον Άκη Σακελλαρίου

Το διάσημο οσκαρικό έργο "Scent of a woman", που έγινε ευρέως γνωστό από τον κινηματογράφο, σκηνοθετεί φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Η Μελία Κράιλινγκ από το "Emily in Paris" στους "Ερωτευμένους" του Bios

Η σκηνοθέτις και συγγραφέας Έλενα Πέγκα σκηνοθετεί μια παράσταση που αποκαλύπτει με σκληρότητα, αλλά και ποιητική ένταση την κόλαση του έρωτα και τη βαριά κληρονομιά μίας οικογένειας.

Εξτρά μέρα για το "Τέλος του παιχνιδιού" με τους Μάκη Παπαδημητρίου-Γιώργο Χρυσοστόμου

Λόγω ζήτησης, προστέθηκε επιπλέον ημέρα παραστάσεων για το έργο του Μπέκετ που έρχεται στο θέατρο Ιλίσια.