Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παίρνει "Παραγγελιές"

Μια αυτοσχεδιαστική παράσταση έρχεται στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν όπου το κοινό δίνει στον κωμικό την "παραγγελιά" του για όποιο θέμα θέλει να ακούσει.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στο Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση "Παραγγελιές" και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων για τέσσερις συνεχόμενες Τετάρτες (20, 27/7, 3, 10/8).
Σε αυτή τη best of παράσταση ο γνωστός κωμικός καυτηριάζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων με το προκλητικό του χιούμορ και την ιδιαίτερη σατιρική του γλώσσα. Κάθε "μανάρι" θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον "Προφήτη" όποιο θέμα του αρέσει! Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι πολιτικοί αρχηγοί, τα κόμματα, τα Μνημόνια, πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά θέματα, ερωτικές σχέσεις, ελληνικά έθιμα, η εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος και ό, τι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα… "μανάρια" του.

Έναρξη: 9.15 μ.μ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ.

Προπώληση μέσω viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Παραγγελιές

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η νέα άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση του γνωστού κωμικού διαμορφώνεται από το κοινό. Ενδεικτικά στον κατάλογο περιλαμβάνονται: πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά θέματα, έθιμα, σχέσεις, η Εκκλησία, αριθμολογία, συνωμοσιολογίες, το τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο πόλεμος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η Ωραία Ελένη στην Κοιλάδα των Νεκρών Ερώτων" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

Μια ποιητική μουσικοθεατρική παράσταση- ωδή στη γυναίκα, την ειρήνη και την ελευθερία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/01/2026

Οι παραστάσεις που θα μας απασχολήσουν τις πρώτες εβδομάδες του 2026

Το φινάλε του 2025 και η αφετηρία του νέου έτους φέρνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στα θέατρα της Αθήνας.

Ένα Κουκλόσπιτο: Το αριστούργημα του Χένρικ Ίψεν παρουσιάζεται στη Σκηνή Μπέκετ

Από την ομάδα Loxodox και σε σκηνοθεσία Αλκίνοου Δωρή, η παράσταση έχει ανέβει ήδη από τα Χριστούγεννα και αξίζει την προσοχή σου.

Εξτρα παράσταση καθολικά προσβάσιμη για τον "Καρυοθραύστη" του Ολύμπια

Το μπαλέτο "Καρυοθραύστης" θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", με πρωτοποριακή ακουστική περιγραφή του οπτικού περιεχομένου, που συνοδεύεται από απτική ξενάγηση μία ώρα πριν την έναρξη και προεργασία με το κοινό σχετικά με την κινησιολογία.

30 πρεμιέρες για τον Ιανουάριο

Πυρετός νέων παραστάσεων μας περιμένει τον πρώτο μήνα του 2026 και οι θίασοι μας επιφυλάσσουν προτάσεις για όλα τα γούστα.

Hotel Amour

Τέσσερις ιστορίες που διαδραματίζονται σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής τροφοδοτούν τη νέα δουλειά του μουσικού διδύμου και γίνονται αφορμή για ένα απολαυστικό μιούζικαλ, που ανεβαίνει με υψηλές δόσεις ενέργειας, χιούμορ και εκρηκτικές ερμηνείες. | Powered by Uber

Cleansed

Ο Δημήτρης Καραντζάς φωτίζει την αγάπη μέσα στην απόλυτη βία, σε ένα εμβληματικό έργο ακραίας προσωπικής γραφής. | Powered by Uber