Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022: Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις;

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα είναι ανοιχτή η φόρμα αξιολόγησης για τον μοναδικό θεσμό βραβείων στην Ελλάδα, στον οποίο αποφασίζουν οι ίδιοι οι θεατές.

Αγαλματάκι Θεατρικά Βραβεία Κοινού

Η θεατρική σεζόν 2021-2022 έχει ολοκληρωθεί και ολοένα αυξάνεται η αγωνία για τις θεατρικές παραστάσεις που θα ξεχωρίσουν στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος για το 2022, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα όπου τους νικητές των βραβείων τους καθορίζουν με την ψήφο τους οι ίδιοι οι θεατές. Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα τις αγαπημένες σας παραστάσεις, τους πρωταγωνιστές, τους σκηνοθέτες, τους μουσικούς και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην παραγωγή τους, έχετε μια τελευταία ευκαιρία να στείλετε τη φόρμα αξιολόγησης της "Θεατρομανίας” είτε διαδικτυακά εδώ είτε με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 30/6 (η φόρμα αξιολόγησης δημοσιεύεται στο έντυπο "αθηνόραμα" κάθε Πέμπτη). 

Η δυναμική επιστροφή στο θέατρο κατά τη φετινή χειμερινή σεζόν -αν και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελείως ομαλή- απέδειξε ότι οι καλλιτέχνες του θεάτρου έδειξαν να βγαίνουν μπροστά, πληγωμένοι μεν αλλά αποφασισμένοι να βρεθούν ξανά στην πρώτη γραμμή, ίσως και περισσότερο ετοιμοπόλεμοι για διεκδικήσεις και αλλαγές, όπως διαβάζουμε στον Απολογισμό της θεατρικής σεζόν 2021-2022. Το κοινό, βέβαια, στάθηκε και αυτό εξίσου δυναμικά στη θεατρική πλατεία, αποδεικνύοντας την αγάπη του για το θέατρο.

Η συμβολή σας για την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων παραστάσεων στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει το "α" εδώ και 23 χρόνια που υπάρχει ο θεσμός είναι απολύτως απαραίτητη. 

Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019: Δείτε τις υποψηφιότητες

Κατά την καταχώρηση της φόρμας αξιολόγησης για μια παράσταση θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε φωτογραφία του εισιτηρίου της συγκεκριμένης παράστασης.

Οταν ανακοινωθούν οι νικητές, μπορεί να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσει από 10 προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις της επόμενης σεζόν.

Βρείτε τη φόρμα αξιολόγησης online εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τελικά η ψυχή από τι υλικό είναι φτιαγμένη;" Το "Εύθραυστον" απαντά

Η ηρωίδα του "Εύθραυστον" απευθύνεται στη Φρίντα Κάλο με την οποία ταυτίζεται, ζητώντας τη βοήθειά της.

29/01/2023

Δράσεις, παραστάσεις και εργαστήρια ενεργοποιούν τις "μηχανές" του Κινητήρα μέχρι την άνοιξη

Με νέα θεματική ομπρέλα την "Οικειότητα / Intimacy" και στοχευμένες δράσεις, παραστάσεις, εργαστήρια, ο Κινητήρας μάς καλεί το 2023 να νιώσουμε πάλι οικεία στον δημόσιο χώρο, στο σώμα μας και στο θέατρο.

3 + 1 αλήθειες για τη "Νόρα: Το σπίτι της κούκλας" στο Altera Pars

Ο Πέτρος Νάκος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στο εμβληματικό έργο του Χένρικ Ίψεν, με αφορμή το οποίο μοιράζεται με το "α" τέσσερα βασικά σημεία για την παράσταση.

Τελευταίες παραστάσεις για τη "Μεταμόρφωση" του Κάφκα

Ένα από τα λογοτεχνικά αριστουργήματα του 20ού αιώνα, συνεχίζεται για λίγες ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου.

Ένα βαριετέ σύγχρονου τσίρκου στις Ροές

Το νεοσύστατο βαριετέ Circus Tales επιστρέφει στο Θέατρο Ροές με ένα ολοκαίνουργιο σόου και ακροβατικά υψηλής δεξιοτεχνίας.

O Σταύρος Λίτινας μας μιλά για την φλαμένκο εκδοχή του "Βασιλιά Ληρ"

Ο σαιξπηρικός "Βασιλιά Ληρ" που βιώνει to ανεπανάληπτο μεγαλείο, τη συντριβή, την οργή και την απόγνωση ζωντανεύει στη σκηνή του Arroyo σε μορφή φλαμένκο. Ο δημιουργός της παράστασης, Σταύρος Λίτινας, μας μιλά για το έργο και την παράσταση.

"Πόσο πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις": Ενα παιχνίδι ρόλων στο ΝΤόΜ - "Θέατρο σπίτι"

Μετά την "Ηλιακή γραμμή" του Ιβάν Βιριπάγιεφ, το ΝΤόΜ - "Θέατρο σπίτι" καλωσορίζει μια παράσταση-σπουδή για τη συνθήκη της δέσμευσης, σε σκηνοθεσία της Βάσιας Βελτσίστα.