Ένα ξεχωριστό bazaar προσφορών από το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Βρες όλες τις μοναδικές προσφορές που φέρνουν το θέατρο στην καθημερινή μας ζωή μέσα από πολλά μικρά αντικείμενα, βιβλία ακόμα και είδη για παιδιά στα φυσικά σημεία και στο eshop της πρώτης σκηνής της χώρας.

Πωλητήριο Εθνικού Θεάτρου

Είτε επισκεφθείτε τα φυσικά σημεία των πωλητηρίων του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλερ και στο θέατρο Ρεξ, είτε περάσετε από το διαδικτυακό του από το κατάστημα, από τις 11 έως τις 27 Μαρτίου θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε προσιτές τιμές που βάζουν το θέατρο στην καθημερινή μας ζωή και κρατούν την ανάμνηση της θεατρικής εμπειρίας ζωντανή, όταν τα φώτα σβήσουν. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Το πωλητήριο και το e-shop του Εθνικού Θεάτρου διαθέτει πλούσιες συλλογές αντικειμένων, ειδών γραφείου και πολλών ακόμη, εμπνευσμένων από τις παραστάσεις που παίζονται τώρα αλλά και παλαιότερες. Επίσης, διαθέσιμα είναι τα θεατρικά προγράμματα αγαπημένων παραστάσεων, βιβλία γύρω από το θέατρο, T-shirts, κοσμήματα και χρηστικά αντικείμενα για τους μικρούς θεατές με έκπτωση έως 70%.

Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω του e-shop του Εθνικού Θεάτρου και των φυσικών σημείων πώλησης στο κτίριο Τσίλερ (Τετάρτη-Κυριακή 4-11 μ.μ.) και στο Θέατρο Rex (Τετάρτη-Κυριακή 6-11 μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες

Εθνικό Θέατρο Rex

Πανεπιστημίου 48

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο Rex

Πανεπιστημίου 48

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Κατερίνα Πατσιάνη: "Το Πολυτεχνείο είναι ακόμη ζωντανή, βιωμένη μνήμη"

Με αφορμή τις τελευταίες παραστάσεις του "Tank / Όλη νύχτα εδώ" στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν από την ομάδα RMS MATAROA που σκηνοθετεί ο Μάνος Βαβαδάκης, μιλήσαμε με την ηθοποιό Κατερίνα Πατσιάνη για τη μοναδική παράσταση της φετινής σεζόν που μιλά για όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 1973.

Νεκτάριε Λιονάκη πώς "Το Nόημα" της Μαρίας Λαϊνά έγινε "Ζάχαρη" κι εσείς "ένα πείραμα για την εμμονή της κατάκτησής της";

Τι σχέση έχει η "Ζάχαρη" με την ψυχική ισορροπία; Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη για την πρώτη του παράσταση που έρχεται τον Μάιο στο "Μπάγκειον" και κάνει -στην κυριολεξία- πραγματικότητα ένα όνειρό του.

"Θα έχει τα μάτια σου": Παράταση για την παράσταση-έκπληξη του Ηλία Κουνέλα

Η πρωτότυπη σκηνική σύνθεση παρατείνεται για τρίτο κύκλο παραστάσεων, από τις 10 Μαΐου ως και τις 30 Ιουνίου στην Κάμιρο.

"Macbeth": Η Σοφία Χιλλ συνσκηνοθετεί και ερμηνεύει Σαίξπηρ σε μια πρωτότυπη περφόρμανς

Η σπουδαία ηθοποιός μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζή παρουσιάζουν τη σαιξπηρική τραγωδία στην πρωτότυπη γλώσσα σε ένα αλώνι της Δυτικής Μάνης.

"Oι Παίχτες": Η παράσταση-φαινόμενο επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το άγνωστο έργο του Γκόγκολ που έγινε η απόλυτη talk of the town παράσταση επί δύο σεζόν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και με τον Γιάννη Νιάρρο επικεφαλής ενός εκρηκτικού θιάσου, βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία!

"Emotional dogs": Μια χορογραφία για το τραύμα ανεβαίνει στο Bios

Η διατομεακή καλλιτέχνις Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, ερμηνεύοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου.