Ο Λάμπρος Φισφής δίνει το μεγαλύτερο σόου της ζωής του στο Τάε Κβον Ντο

Ο γνωστός κωμικός κι ένας από τους κατεξοχήν εκπροσώπους του stand up comedy στην Ελλάδα, ετοιμάζει μια “επική” παράσταση με νέα κείμενα, αγαπημένα αστεία, αυτοσχεδιασμό και αυτοσαρκασμό.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ένα σόλο που εσωκλείει τη δεκαετή του εμπειρία στο stand up comedy με τίτλο "Αυτά είναι” ετοιμάζει ο Λάμπρος Φισφής σε μία "επική" παράσταση που αναμένουμε στις 6 Ιουνίου στο Τάε Κβον Ντο. Ο γνωστός κωμικός -ένας από τους κατεξοχήν εκπροσώπους της σκηνής του stand up στην Ελλάδα- πρόκειται να μας παρουσιάσει το μεγαλύτερο σόου της καριέρας του για μία και μοναδική βραδιά.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρατεύει όλες τις δεξιότητες που έχει στην κωμική φαρέτρα του: ολοκαίνουργια κείμενα, την χαρακτηριστική αυτοσχεδιαστική του ικανότητα και την ευελιξία του να επικοινωνεί με το κοινό, τον αυτοσαρκασμό αλλά και κάποια από τα καλύτερα -all time classic- αστεία του, και είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί σε στάδιο αυτή τη φορά. Οι αμέτρητες εμφανίσεις του σε μπαρ, club, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, θέατρα, μουσικές σκηνές, μπουάτ και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, εντός και εκτός Ελλάδας, μπροστά από εκατοντάδες θεατές, δεκάδες θεατές και μια φορά για έναν θεατή, τον οδήγησαν στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του ως κωμικός μέσα από την οποία υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου σε ένα σόου που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει. Άλλωστε, μετά από 3 επιτυχημένα σόλο και συνεχόμενα sold out στις παραστάσεις του δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο!

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Η καθημερινότητα και όλες οι μικρές της λεπτομέρειες αποτελούν, όπως πάντα, την πρώτη ύλη που μπαίνει στο μικροσκόπιο του. Από την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, τις οδηγίες του google maps, τεχνικές για σεξ στο ντους αλλά και για το πώς μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά, μέχρι το bullying, το φαγητό, τα παιδικά μας χρόνια, τα ελικοφόρα, τα πλαστικά καλαμάκια, τον Covid και μια σειρά από θέματα και γεγονότα που τον ενοχλούν ή, καλύτερα, τον εξοργίζουν.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτά είναι

  • Stand up Comedy

Το μεγαλύτερο σόου της καριέρας του ετοίμασε ο γνωστός κωμικός κι ένας από τους κατεξοχήν εκπροσώπους της σκηνής του stand-up στην Ελλάδα, σχολιάζοντας κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Rabbit hole": Το συναρπαστικό αμερικάνικο δράμα για τρεις τελευταίες παραστάσεις

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, συστήνοντάς μας ένα βραβευμένο σύγχρονο έργο για την απώλεια, ρίχνει αυλαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.