Νέα παράταση για το "Τέλος του παιχνιδιού" με τον Δημήτρη Καταλειφό

Το τέλος του παιχνιδιού

Το έργο-σταθμός του Σάμιουελ Μπέκετ "Το τέλος του παιχνιδιού", μια συμπαραγωγή της εταιρείας Λυκόφως με το Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σκεύα, πήρε νέα παράταση και θα παιχτεί από τις 12 Φεβρουαρίου και για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Τέλος του παιχνιδιού
Εβίτα Σκουρλέτη

Ο Δημήτρης Καταλειφός με άξιους συμπρωταγωνιστές τους έμπειρους Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και Γιώργο Ζιόβα, αλλά και τον νεότερο Άρη Μπαλή, ερμηνεύουν τέσσερις ανθρώπους, οι οποίοι, ζώντας σ’ ένα πνιγηρό καταφύγιο, επιβεβαιώνουν μέσα από τη στάση και τις συμπεριφορές τους την αναπόφευκτη, κοινή μοίρα όλων μας, το θάνατο και την οδυνηρή αναμονή του. "Η παράσταση εστιάζει στην επαναλαμβανόμενη ρουτίνα στην οποία επιδίδονται οι ήρωες, μια ρουτίνα που μπορεί να εξελίσσεται εξίσου ως φάρσα όσο και ως βασανιστήριο, με το χτύπο του ρολογιού και την κίνηση του σκηνικού να εντείνουν το μοτίβο της κυκλικότητας" γράφει στην κριτική για την παράσταση η Τώνια Καράογλου. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Τέλος του παιχνιδιού

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '

Η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία και συνύπαρξη απαλύνουν την απόγνωση των έγκλειστων ηρώων στο κωμικοτραγικό έργο για την αξία της ζωής και την πορεία προς το θάνατο.

Σύγχρονο Θέατρο

Ευμολπιδών 45

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το ολλανδικό ZID Theater μάς συστήνεται με το "Rebel"

Η σόλο παράσταση της Naïma Baraka αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας kickboxer και γίνεται η αφορμή για να γνωρίσουμε το ZID Theater.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2023

Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς

Μεστή όσο και επώδυνη, η παράσταση που σκηνοθετεί η Σοφία Καραγιάννη με τέσσερις εξαιρετικούς ερμηνευτές ζωντανεύει ένα συνταρακτικό αυτοβιογραφικό αφήγημα και παραδίδει σπουδαία μαθήματα θεάτρου και ζωής.

Διάλεξε το θάνατό σου, αγάπη μου

Μια πλούσια κληρονόμος επιχειρεί να απαλλαχθεί από τον προικοθήρα σύζυγό της, που σχεδιάζει να τη δολοφονήσει προκειμένου να αποσπάσει την περιουσία της. Βασισμένη στο νουάρ "Διπλό παιχνίδι", η διασκευή του καλλιτεχνικού διδύμου αποζημιώνει τους φαν του είδους και όχι μόνο.

"The Internationals": Μία θεατρική σάτιρα για τον πόλεμο και το έθνος

Το έργο του Κοσοβάρου Γιετόν Νεζίραϊ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ακτίνας Σταθάκη.

Πόθος, έρωτας και φλαμένκο στο Acropolis Festivals

Ο πιο ερωτικός χορός, το φλαμένκο, αποκαλύπτει το μεγαλείο του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην παράσταση "Corazon Flamenco" του Acropolis Festivals.

Ο "Περιοδεύων θίασος" επιστρέφει στο θέατρο Ελέρ

Η μυθοπλασία συναντά το ντοκουμέντο σε μια σκοτεινή κωμωδία πάνω στις πολλαπλές περιπέτειες του Εθνικού Διχασμού και της Μικρασιατικής Καταστροφής.