Master class με τον Εουτζένιο Μπάρμπα στο Εθνικό

Από τις μεγαλύτερες θεατρικές προσωπικότητες ο Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα για ένα διήμερο master class στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου «Σχολείον της Αθήνας» - Ειρήνη Παπά.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Εουτζένιο Μπάρμπα

Ιδρυτής του Θεάτρου Όντιν και της Διεθνούς Σχολής Θεατρικής Ανθρωπολογίας ο Εουτζένιο Μπάρμπα είναι μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου θεάτρου. Σπουδαίος δάσκαλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία, του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα σε πολλές πανεπιστημιακές σχολές και συγκαταλέγεται στους μεγάλους δασκάλους του σύγχρονου θεάτρου που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την ανανέωση της θεατρικής θεωρίας και πράξης. Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του προγράμματος και σχετικών πρωτοβουλιών που έχει εξαγγείλει, θα υποδεχθεί για master class, 5 & 6 Σεπτεμβρίου, τον εμβληματικό μεταρρυθμιστή του σύγχρονου πρωτοποριακού θεάτρου, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής «ΤEXNIS» Οργάνωση Θεάματος. Το master class απευθύνεται σε ηθοποιούς, θεατρολόγους, σπουδαστές θεατρικών σχολών και θα πραγματοποιηθεί στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου «Σχολείον της Αθήνας» - Ειρήνη Παπά. Παράλληλα με το master class θα πραγματοποιηθούν και μια σειρά δράσεων με την ηθοποιό –σκηνοθέτη και νυν διευθύντρια του φημισμένου Odin Teatret, Julia Varley.

i Κόστος συμμετοχής: € 310. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα συμμετοχής ακροατών με κόστος € 149. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9345378.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η Ωραία Ελένη στην Κοιλάδα των Νεκρών Ερώτων" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

Μια ποιητική μουσικοθεατρική παράσταση- ωδή στη γυναίκα, την ειρήνη και την ελευθερία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/01/2026

Οι παραστάσεις που θα μας απασχολήσουν τις πρώτες εβδομάδες του 2026

Το φινάλε του 2025 και η αφετηρία του νέου έτους φέρνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στα θέατρα της Αθήνας.

Ένα Κουκλόσπιτο: Το αριστούργημα του Χένρικ Ίψεν παρουσιάζεται στη Σκηνή Μπέκετ

Από την ομάδα Loxodox και σε σκηνοθεσία Αλκίνοου Δωρή, η παράσταση έχει ανέβει ήδη από τα Χριστούγεννα και αξίζει την προσοχή σου.

Εξτρα παράσταση καθολικά προσβάσιμη για τον "Καρυοθραύστη" του Ολύμπια

Το μπαλέτο "Καρυοθραύστης" θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", με πρωτοποριακή ακουστική περιγραφή του οπτικού περιεχομένου, που συνοδεύεται από απτική ξενάγηση μία ώρα πριν την έναρξη και προεργασία με το κοινό σχετικά με την κινησιολογία.

30 πρεμιέρες για τον Ιανουάριο

Πυρετός νέων παραστάσεων μας περιμένει τον πρώτο μήνα του 2026 και οι θίασοι μας επιφυλάσσουν προτάσεις για όλα τα γούστα.

Hotel Amour

Τέσσερις ιστορίες που διαδραματίζονται σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής τροφοδοτούν τη νέα δουλειά του μουσικού διδύμου και γίνονται αφορμή για ένα απολαυστικό μιούζικαλ, που ανεβαίνει με υψηλές δόσεις ενέργειας, χιούμορ και εκρηκτικές ερμηνείες. | Powered by Uber

Cleansed

Ο Δημήτρης Καραντζάς φωτίζει την αγάπη μέσα στην απόλυτη βία, σε ένα εμβληματικό έργο ακραίας προσωπικής γραφής. | Powered by Uber