Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς

Ο πιο ακομπλεξάριστος σόουμαν της ελληνικής σκηνής, λάτρης των μιμήσεων και της σάτιρας, ο Τάκης Ζαχαράτος, παρουσιάζει στο Παλλάς την παράσταση «Ζω για σένα».

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος στο Παλλάς

Ο Τάκης Ζαχαράτος έλαβε το βάπτισμα της τέχνης, ως ηθοποιός στην ταινία «Πάνω κάτω και πλαγίως» του Μιχάλη Κακογιάννη και ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι, το 2008, πρωταγωνιστώντας στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» που παιζόταν στο θέατρο Αποθήκη για 10η χρονιά, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Τον απολαύσαμε ως «Χαρτοπαίχτρα» και των καταχειροκροτήσαμε ως Βλαχοπούλου, Μερκούρη, Ντίτριχ, Πιαφ στο ξεκαρδιστικό σόου μεταμφιέσεων « I am what I am»… Ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πώς να μας κάνει να ξεσκάσουμε διασκεδάζοντας με το απροσδόκητο της μεταμόρφωσης, την παραζάλη της μεταμφίεσης, το τερατώδες και το τέλειο της μίμησης. «Απεταξάμην τη μιζέρια!» τον ακούσαμε να λέει σε ένα από τα πιο πρόσφατα σόου του και αυτό επιδιώκει και με τη νέα του παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 17/12 στο Θέατρο Παλλάς, θα παίζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Τον Τάκη Ζαχαράτο πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Την σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφία Σπυράτου.

i «Ζω για σένα» | Έως 26 Ιανουαρίου | Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ζω για σένα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Πλαισιωμένος από ομάδα χορευτών και δεκαμελή ορχήστρα, ο Τάκης Ζαχαράτος σχολιάζει την επικαιρότητα με το μοναδικό του ταμπεραμέντο.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Συγκινητική παράσταση, με συναισθηματική φόρτιση και δραματικές εντάσεις, πάνω στο έργο του Μαρκ Μέντοφ για τη σύγκρουση δύο κόσμων και την ανάγκη επικοινωνίας. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/01/2026

Τα χρόνια

Η θεατρική διασκευή του εμβληματικού βιβλίου της Γαλλίδας νομπελίστριας Ανί Ερνό ζωντανεύει ως μια πολυφωνική, βαθιά συγκινητική παράσταση γυναικείας εμπειρίας, πολιτικής συνείδησης και συλλογικής αφήγησης. | Powered by Uber

Τζόνι μπλε

Ο Γιώργης Τσουρής μας παρέδωσε ένα έργο δυνατό και καθηλωτικό, που αφορά όλες τις ηλικίες: ωμό, ανεπιτήδευτο χιούμορ, ρεαλισμός που πείθει και ερμηνείες εξαιρετικές, συνθέτουν μια παράσταση που σε κρατάει σε αγωνία και συγκίνηση. | Powered by Uber

Όσα μάθαμε για τη "Γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της"

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λαέρτης Μαλκότσης και Έλενα Χαραλαμπούδη μιλούν για τη μαύρη κωμωδία με 70s αισθητική - σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου- που βλέπει τις σχέσεις με άλλα μάτια, στο θέατρο Βεάκη (από 16/1).

Τι συνέβη στη "Βουργουνδία"; Η θεατρική ομάδα Αθώο Σώμα απαντά

Μια παράσταση εμπνευσμένη από το εμβληματικό έργο "Υβόννη, πριγκίπισσα της Βουργουνδίας" του Βίτολντ Γκομπρόβιτς έρχεται στο θέατρο Σφενδόνη από 19/1.

Μια Κυριακή με τη Γλυκερία Μπασδέκη: Από το "Endgame" στη "μάμα"

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, δύο εκδηλώσεις αναδεικνύουν την πρωτοποριακή γραφή της Γλυκερίας Μπασδέκη και τη δυνατότητα του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου να συνδέει την προσωπική φωνή με συλλογικά βιώματα. Μάθετε περισσότερα.

Ο Αργύρης Μπακιρτζής επιστρέφει με τη "Δημοπρασία" του Σταύρου Τσιώλη

Ο Αργύρης Μπακιρτζής παρουσιάζει και φέτος στο Baumstrasse, το μονόπρακτο "Η Δημοπρασία" του Σταύρου Τσιώλη, από τις 22 Ιανουαρίου ως τις 8 Φεβρουαρίου, κάθε Πέμπτη ως Κυριακή στις 21:00.