Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή»

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση «Ένας μήνας στην εξοχή» που θα κάνει πρεμιέρα στο Διάχρονο Θέατρο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή»

Κάθε χρόνο το Διάχρονο Θέατρο-Μαίρης Βιδάλη μελετά και παρουσιάζει ένα έργο του διεθνούς κλασικού ρεπερτορίου. Με αφορμή το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την γέννηση του Τουργκένιεφ -ο οποίος γεννήθηκε το 1818- η φετινή παρουσίαση της εργασίας του θεάτρου, αφορά στο έργο του καταξιωμένου αυτού Ρώσου συγγραφέα, που στα 32 του χρόνια ολοκλήρωσε το θεατρικό έργο «Ένας μήνας στην εξοχή».

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή» - εικόνα 1

Η μετάφραση από τα ρωσικά και η διασκευή του έργου έγινε από τον Ιβάν Ντόντακοφ. Από τις 12 Ιανουαρίου 2018 η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Την σκηνοθεσία αυτής της φιλόδοξης δουλειάς, έχει αναλάβει, η συνεργαζόμενη για τρίτη συνεχόμενη χρόνια με το θέατρο Διάχρονο, η Κατερίνα Μαντέλη.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή» - εικόνα 2

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Νατάλιας Πετρόβνα θα δούμε τη Μαίρη Βιδάλη. Στο παρελθόν η ηρωίδα έχει ερμηνευθεί από τη Μαίρη Αρώνη, την Αλεξάνδρα Λαδικού, την Αλίκη Γεωργούλη και την Ξένια Καλογεροπούλου. Στην παράσταση συμπρωταγωνιστούν ο Πέτρος Αποστολόπουλος στο ρόλο του Ρακίτιν και ο Δημήτρης Δρακόπουλος στο ρόλο του Μπελάγιεφ. Το θίασο συμπληρώνουν η Λαμπρινή Λίβα, η Βέρα Μακρομαρίδου, ο Τάσος Μπλάτζιος, ο Κωνσταντίνος Νιάρχος, η Ρούλα Αντωνοπούλου και ο Τάκης Δεληγιάννης. Για την παράσταση έπαιξε στο πιάνο και τραγουδά, ρώσικα τραγούδια της εποχής του συγγραφέα η κοντράλτο Αλμπίνα Ζαχαριάδου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή» - εικόνα 3
Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «Ένας μήνας στην εξοχή» - εικόνα 4

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η Θάλασσα κι ο Γέρος": Ένα νέο έργο με τον Τάσιο Νούσια, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ανακαλύψτε τους σταθμούς της νέας παράστασης που σκηνοθετεί η Μαρλέν Καμίνκσι και που βασίζεται στο αριστούργημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ "Ο γέρος και η θάλασσα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Eurovision 2024: Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μας λένε ποια τραγούδια ξεχωρίζουν από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι σήμερα

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές του "Reunion The Musical" και αγαπημένοι ερμηνευτές απαντούν με αφορμή την 68η διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ποια είναι τα τραγούδια που δεν ξεχνούν (εκτός από τα δικά τους φυσικά!).

Το "Matilda The Musical" έρχεται στο Παλλάς τη νέα σεζόν 2024-25 και ετοιμάζει πρώτη ακρόαση για παιδιά

Η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζει μια νέα υπερπαραγωγή του πολυβραβευμένου μιούζικαλ των Ντένις Κέλι και Τιμ Μίντσιν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ και ανακοινώνει ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών.

42 θεατρικές παραστάσεις που συνεχίζονται μετά το Πάσχα

Σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, η ελληνική δραματουργία σε πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, ερευνητικό θέατρο, δικαστικό δράμα και μυστήριο, θέατρο έξω από το θέατρο και ιστορίες αληθινών προσώπων που ενέπνευσαν θεατρικά έργα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των θεατρικών παραστάσεων που συνεχίζονται μετά το Πάσχα, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη θεατρική Αθήνα.

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.