Το 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς με το τελικό του πρόγραμμα

37ο River Party: Οι ημερομηνίες είναι 18-23 Αυγούστου. Και το River Party επιμένει και αντιστέκεται στις δυσκολίες για να χαρίσει μέσα από τη μουσική στιγμές χαράς που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο!

Το 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς με το τελικό του πρόγραμμα

37ο River Party: Οι ημερομηνίες είναι 18-23 Αυγούστου. Και το River Party επιμένει και αντιστέκεται στις δυσκολίες για να χαρίσει μέσα από τη μουσική στιγμές χαράς που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο!

Το 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς με το τελικό του πρόγραμμα - εικόνα 1

Φέτος το φεστιβάλ έχει το πιο δυναμικό line-up στην ιστορία του θεσμού. Τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής συμμετέχουν στο River Party και δίπλα τους είναι ένας διεθνούς φήμης guest artist. Δείτε το ΝΕΟ line up και κλείστε θέση στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ του καλοκαιριού! Τρίτη 18/8 Gramatik, Ζωντανοί Νεκροί, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Μπαλάφας Τετάρτη 19/7 Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παύλος Παυλίδης, Μόνικα, Μαρίζα Ρίζου Πέμπτη 20/7 Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμος Αναστασιάδης- special guest Θανάσης Αλευράς, Βήτα Πεις, Angelika Dusk, The Moka Band Παρασκευή 21/7 Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα-Θέμης Καραμουρατίδης, Μύρωνας Στρατής-Ησαΐας Ματιάμπα Σάββατο 22/8 James Arthur, Maraveyas Ilegal, Γιώργος Ανδρέου-Τάνια Τσανακλίδου-Ρίτα Αντωνοπούλου-Κορίνα Λεγάκη, Ανδριάννα Μπάμπαλη-Rous, Κυριακή 23/8 Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρη Γαλάνη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιάννα Βασιλείου

32 καλλιτέχνες που καλύπτουν όλα τα γούστα για 5 μέρες γεμάτες με μουσική σε 4 stages και σε ένα μοναδικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι κάνοντας το River Party και εξαιρετικό προορισμό διακοπών για τους νέους και όχι μόνο.

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο Νεστόριο Καστοριάς, στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα βρίσκεται ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ-θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς και αναμνήσεων. Το 37ο River Party προσφέρει μοναδικές καινοτομίες σε επίπεδο κατασκηνωτικό, εστίασης και stages, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός του River Party αναμορφώνεται στέλνοντας το σήμα του σε όλη την Ελλάδα.

Το 37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς με το τελικό του πρόγραμμα - εικόνα 2

Οι σημαντικότερες αλλαγές, οι φετινές προτάσεις, οι εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες είναι: 4 Ζώνες Κατασκήνωσης με νέα ονόματα και θεματική διάσταση.

Είναι ο Παράδεισος, η Χαβάη, το Ινδιάνικο χωριό και η Ζούγκλα και περιμένουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που με κέφι, τρέλα και πολλή φαντασία θα ντυθούν ανάλογα και θα περάσουν ένα 5ήμερο σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο όπως προστάζει το όνομα του κάθε χώρου! Διαγωνισμός νεανικών συγκροτημάτων & DJ’S Κάνοντας πράξη το moto του «Το δικό σου River Party», γίνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός για νέα συγκροτήματα και, πρώτη φορά, ένας διαγωνισμός για DJs! Εστίαση Γνωστός σεφ θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί όλο το διατροφικό πακέτο, με πιάτα που χωρίς να είναι εξεζητημένα θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στους κατασκηνωτές την ενέργεια που χρειάζονται για ένα non-stop 5ήμερο.

4 Stages
Οι μουσικές σκηνές του River Party γίνονται 4 για να μη σταματάει ποτέ η μουσική, από νωρίς το πρωί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες! Είναι οι “Riverside stage”, “Forestage”, “Into the jungle stage” και “Tequila stage” Live ραδιόφωνο To ραδιόφωνο του River Party αναβαθμίζεται, μεταδίδοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα, επί 24 ώρες, με δικούς του επώνυμους παραγωγούς και αναμετάδοση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Προμηθευθείτε τα εισιτήρια σας από τον Official Ticketing Provider του River Party εδώ ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven Spots | Ιανος | Reload | Media Markt Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας εδώ: http://www.riverparty.org/register

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.