Πάσχα 2010: Κλήρωση της Microsoft

Κερδίστε Xbox 360, περιφερειακά και Windows 7

Αυτά είναι τα καλά με τις πολυεθνικές του μεγέθους της Microsoft: μπορούν να διαθέσουν όλων των ειδών τα διαφορετικά δώρα σε κληρώσεις και να παραμένουν όλα εξίσου ενδιαφέροντα! Η αμερικανική εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε αμέτρητους τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέρει σε 17 φίλους και φίλες την ευκαιρία να κερδίσουν προϊόντα hardware και software, για gamers και κατόχους προσωπικών υπολογιστών, στο πλαίσιο των σχετικών Πασχαλινών κληρώσεων του αθηνόραμαdigital.gr.

Συγκεκριμένα: ένας μεγάλος τυχερός φίλος ή φίλη θα κερδίσει ένα Xbox 360 Elite, αλλά και αντίτυπα των δύο καλύτερων πρόσφατων τίτλων της Microsoft, των Forza MotorSport 3 και Halo ODST. Τρεις ακόμη φίλοι ή φίλες θα κερδίσουν τα πιθανώς δύο ομορφότερα προϊόντα της αμερικανικής κατηγορίας στην κατηγορία των πληκτρολογίων και mouse: το ολοκαίνουργιο Arc Keyboard και το ξεχωριστό Arc Mouse. Δέκα ακόμη φίλοι ή φίλες, τέλος, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των καλύτερων Windows που κυκλοφόρησαν ποτέ, των Windows 7, στην έκδοση Ultimate!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα του Πάσχα, 5/4/2010 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7/4/2010. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ