Logitech: εορταστική κλήρωση 2023

Κερδίστε δύο κορυφαία σετ keyboard-mouse, συνολικής αξίας άνω των €500 και... καλή χρονιά!

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, βέβαια, όμως από το Αθηνόραμα Digital πρώτα απ' όλα δώρα τεχνολογίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Logitech διοργανώνουμε εορταστική κλήρωση για το κοινό μας, από την οποία θα προκύψουν δύο νικητές με δώρα αληθινά ξεχωριστά: δύο σετ keyboard και mouse που απαρτίζονται από τα καλύτερα προϊόντα της εταιρείας - και πιθανώς τα καλύτερα στην κατηγορία τους ανεξαρτήτως κατασκευάστριας - εμπορικής αξίας €265 το καθένα.

To πρώτο προϊόν δεν είναι άλλο από το διακεκριμένο MX Mechanical Mini. Πρόκειται για το πλέον συμπαγές μοντέλο ασύρματου keyboard της Logitech που προορίζεται για απαιτητική δουλειά με προσωπικούς υπολογιστές: καταλαμβάνει αισθητά λιγότερο χώρο (χωρίς να στερείται τίποτε σε δυνατότητες και επιδόσεις), προσφέρει αυξημένη αυτονομία και πολύ γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C, ενώ πολύτιμη είναι και η δυνατότητά του να είναι συνδεδεμένο με τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα για την μέγιστη δυνατή ευελιξία.

Η αίσθηση της πληκτρολόγησης με τα μηχανικά πλήκτρα του MX Mechanical Mini είναι ασύγκριτη, όποιο από τα τρία διαθέσιμα είδη διακοπτών κι αν διαλέξει κανείς, ενώ ο υποφωτισμός των πλήκτρων λειτουργεί έξυπνα και ρυθμίζεται εύκολα αξιοποιώντας το σχετικό δωρεάν λογισμικό της Logitech. Ποτέ η αυξημένη παραγωγικότητα δεν χαρακτηριζόταν από τόσο προσεγμένο σχεδιασμό και δεν ζητούσε... τόση λίγη από την επιφάνεια ενός γραφείου!

Το δεύτερο προϊόν, το mouse, είναι το επίσης κορυφαίο μοντέλο της Logitech στην κατηγορία εκείνη που απευθύνεται κυρίως (αλλά όχι μόνο) στους κατόχους laptop και τους εργαζόμενους "εν κινήσει": το MX Anywhere 3S. Είναι επί σειρά ετών το καλύτερο ασύρματο mouse της εταιρείας βάσει του εξαιρετικά βολικού του μεγέθους, της δυνατότητάς του να λειτουργεί άνετα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ακόμη και γυαλί) και βέβαια του υπέροχου, εργονομικού του design που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή.

Η νεότερη έκδοση 3S αυτού του ξεχωριστού mouse προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση ανάγνωσης κινήσεως απ' ό,τι στο παρελθόν, πλήκτρα με την ίδια εξαιρετική αίσθηση στο πάτημα αλλά αθόρυβα στην λειτουργία, σημαντικά ταχύτερη κάθετη κύλιση με την ειδική ροδέλα, καθώς και γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C για έως και 70 ημέρες (!) ασύρματης χρήσης. Η συμβατότητά του με όλα τα λειτουργικά συστήματα της αγοράς για Η/Υ και η γκάμα των διαθέσιμων επιλογών που μπορεί να ρυθμίσει κανείς μέσα από το δωρεάν συνοδευτικό λογισμικό Logi+ ολοκληρώνουν την εικόνα ενός από τα καλύτερα καταδεικτικά περιφερειακά που πωλούνται σήμερα.

Τα δύο αυτά κορυφαία προϊόντα σε σετ έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δύο φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital με την συγκεκριμένη εορταστική κλήρωση της Logitech. Το μόνο που έχουν να κάνουν για να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Υπενθυμίζουμε πως ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στην κλήρωση αφήνοντας σχόλια στο post του παρόντος άρθρου στο Facebook, αλλά μόνο ως μέλος της σελίδας μας εκεί. Η κλήρωση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 31/12 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τρίτη 3/1.

Κάθε φίλος/φίλη του Αθηνόραμα Digital, πάντως, που σκοπεύει να αγοράσει δώρα τεχνολογίας για τα αγαπημένα του/της πρόσωπα, μπορεί να βρει τις φετινές εορταστικές προτάσεις δώρων Logitech στα καταστήματα - παραδοσιακά και ηλεκτρονικά - των επίσημων μεταπωλητών της, όπως αυτά των αλυσίδων Πλαίσιο, Κωτσόβολος ή Public. Και... καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ