Logitech G: προηγμένα ασύρματα ακουστικά για PC gamers

Τα G535 LIGHTSPEED διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, συμβατά και με PlayStation

Μπορεί η Logitech να προσφέρει τον τελευταίο καιρό περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που δεν ανήκουν στο "σκληροπυρηνικό" κοινό των PC gamers, αυτό όμως φυσικά δεν σημαίνει πως για τους δεύτερους δεν συνεχίζει να κυκλοφορεί με τον ίδιο ρυθμό νέα προϊόντα: μετά τα νέα της μηχανικά πληκτρολόγια και τα ανασχεδιασμένα mouse οι Ελβετοί φέρνουν στην ελληνική αγορά και εξελιγμένα ασύρματα ακουστικά γι' αυτούς τους παίκτες.

Πρόκειται για τα G535 LIGHTSPEED, τα οποία ενσωματώνουν στοιχεία ασυνήθιστα για την ζώνη κόστους τους. Έχουν βάρος μόλις 236 γραμμάρια - είναι κοινώς εξαιρετικά ελαφριά και κατάλληλα για πολλές ώρες συνεχόμενου gaming. Διαθέτoυν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής (με δυνατότητα αλλαγής πλευράς) και τα "μαξιλαράκια" τους αξιοποιούν αφρό μνήμης, ο οποίος προσαρμόζει τις καμπύλες εφαρμογής τους στο σχήμα του κεφαλιού του παίκτη για ακόμη μεγαλύτερη άνεση χρήσης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αξιοποιεί την προηγμένη ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED της Logitech G για υψηλή απόδοση (άψογη ποιότητα στην μεταφορά ήχου) και αξιοπιστία σύνδεσης (έως και 12 μέτρα από τον δέκτη του). Τα G535 προσφέρουν μεγάλη αυτονομία - η διάρκεια μπαταρίας αγγίζει τις 33 ώρες! - και πανεύκολη σύνδεση, κυριολεκτικά "plug-n-play" καθώς τα Windows ή το macOS αφού συνδεθεί ο δέκτης σε θύρα USB αναγνωρίζουν τα ακουστικά αμέσως. Ο δέκτης USB αναγνωρίζεται και από τα PlayStation4/PlayStation5 για χρήση και με αυτά.

Τα G535 στηρίζονται σε οδηγούς νεοδυμίου διαμέτρου 40 χιλιοστών, για λεπτομερή, διαυγή απόδοση ήχου με κάθε είδους περιεχόμενο. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο αλλάζει γωνία πανεύκολα και ο παίκτης μπορεί να το ενεργοποιήσει ή απενεργοποιήσει "με μία κίνηση", πλησιάζοντας ή απομακρύνοντάς το από το πρόσωπό του. Τα G535 LIGHTSPEED είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα - ειδικά σχεδιασμένο για να συνδυάζεται εύκολα με τη βραβευμένη σειρά Logitech G Color Collection - και στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €145. Για τους παίκτες... "δύο σε ένα" - που παίζουν και σε PlayStation, και σε PC - "ένα κι ένα"!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ