Logitech M240 Silent: και... αθόρυβα, και προσιτά

Το νέο ασύρματο mouse των Ελβετών εργαλείο δουλειάς παντού, πλήρως εξοπλισμένο μα σε χαμηλή τιμή

Στους καιρούς των... υψηλών ρυθμών και της υβριδικής εργασίας που διανύουμε, η ευκολία χρήσης βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας με τρόπο ουσιαστικό. Η έμπειρη Logitech το γνωρίζει, γι΄ αυτό προωθεί αυτές τις μέρες και στην ελληνική αγορά το M240 Silent: ένα mouse που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των ανθρώπων που εργάζονται με Η/Υ, παραμένοντας εξαιρετικά οικονομικό. Σημαντική, στο πλαίσιο της ευκολίας χρήσης, είναι η απρόσκοπτη συνεργασία του με άλλες συσκευές: συνδέεται σε δευτερόλεπτα σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης διασύνδεσης Bluetooth, με εμβέλεια έως και 10 μέτρα, έτσι ώστε να αξιοποιείται απ' οπουδήποτε μέσα σ' έναν εργασιακό χώρο.

Το M240 διατίθεται σε τρία κομψά χρώματα - γραφίτη, υπόλευκο και ροζ - ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του καλύτερα στο στυλ σας. Το συμπαγές του μέγεθος και μικρό βάρος το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο στην μεταφορά, δεν "θυσιάζουν" όμως τίποτε όσον αφορά στην αυτονομία του: το M240 μπορεί να χρησιμοποιείται για έως και 18 μήνες (!) μόνο με μία μπαταρία ΑΑ, καθώς αξιοποιεί ρουτίνες αυτόματης αναστολής λειτουργίας και εξοικονομεί την μέγιστη δυνατή ενέργεια.

Το Logitech M240 Silent δεν είναι μόνο προσιτό και εύκολο στη χρήση: έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα. Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε πως η εργασία σε laptop βοηθούμενη από ένα M240 είναι 30% ταχύτερη και 50% πιο παραγωγική συγκριτικά με την αντίστοιχη της χρήσης trackpad. Τα σχεδόν απολύτως αθόρυβα πλήκτρα του μάλιστα - μειώνουν τον θόρυβο κατά 90% - επιτρέπουν στον κάτοχο ενός M240 απόλυτη συγκέντρωση και βεβαίως εργασία χωρίς να ενοχλεί τους γύρω του.

Η Logitech έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό δημοσιοποιήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά στην βιωσιμότητα των προϊόντων της και το M240 Silent τις ακολουθεί πιστά: είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένα υλικά ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα, ενώ τα πλαστικά του μέρη προέρχονται από ανακυκλωμένες παλιές συσκευές (PCR), 48% για το μοντέλο σε χρώμα γραφίτη και 37% για τα μοντέλα σε χρώμα υπόλευκο ή ροζ. Το Logitech M240 Silent είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο εμπορικών συνεργατών της εταιρείας και στο website της, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €29.99. Για τα όσα προσφέρει... καθόλου πολλά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ