Φεστιβάλ
Η κουζίνα των νησιών στο 360ο bar για καλό σκοπό

Η κουζίνα των νησιών στο 360ο bar για καλό σκοπό

Το 360ο bar restaurant διοργανώνει ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με άρωμα Αιγαίου και περιβαλλοντική συνείδηση, που αξίζει να παρακολουθήσουμε…

Event
Η Gargaretta φιλοξενεί το οινοποιείο Τρουπή

Η Gargaretta φιλοξενεί το οινοποιείο Τρουπή

Το bistro του ιστορικού κέντρου ξεκινάει τις οινικές συναντήσεις με επιλεγμένους παραγωγούς και κρασιά…

Αφιέρωμα
17 συνταγές για χειμωνιάτικο ριζότο!

17 συνταγές για χειμωνιάτικο ριζότο!

Το ριζότο είναι μαγικό φαγητό. Εφεύρεση. Σε γλυκαίνει, σε χαλαρώνει, σου φτιάχνει τη διάθεση. Ευέλικτο, καθώς έχει σαν βάση το ρύζι, ταιριάζει με πολλά υλικά όσο είναι εξαιρετικό και σκέτο ή σχεδόν. Ας το εξερευνήσουμε μαζί…

Έκθεση
Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει αυλαία στο Μαρούσι

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει αυλαία στο Μαρούσι

Μια έκθεση-θεσμός κυρίως για επαγγελματίες, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ελληνικά προϊόντα του τομέα τροφίμων και ποτών, μας περιμένει ανανεωμένη και πιο προσιτή συγκοινωνιακά, στην Helexpo…

Κρασί
Η οινοποιητική Μονεμβασιάς στον Gigifioggos

Η οινοποιητική Μονεμβασιάς στον Gigifioggos

Ο head sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος και όλη η ομάδα του Gigifioggos υποδέχoνται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 την Οινοποιητική Μονεμβασίας…

Know how
Μπαχαρικά: τα θρυλικά χαρμάνια

Μπαχαρικά: τα θρυλικά χαρμάνια

Μεταμορφώνουν ένα απλό πιάτο σε εθιστικό. Σοφές φόρμουλες, που συνδυάζουν αριστοτεχνικά γεύσεις μπαχαρικών για να δημιουργήσουν άλλες ακόμα ωραιότερες. Ελάτε να ταξιδέψουμε στον παραμυθένιο κόσμο των μειγμάτων κι αφήστε τα να σας σαγηνέψουν.

Γλυκό
Υλικά ζαχαροπλαστικής “φτιάξ’ το μόνος σου”

Υλικά ζαχαροπλαστικής “φτιάξ’ το μόνος σου”

Γνωρίσαμε την Pig Mamma, που εδρεύει στο κέντρο του Χαλανδρίου και κρύβει μέσα της έναν θησαυρό υλικών για παρασκευή γλυκισμάτων, από τα πιο βασικά έως τα πιο φευγάτα…

Βιβλίο
Street Food, του Άκη Πετρετζίκη

Street Food, του Άκη Πετρετζίκη

Το νέο βιβλίο του δημοφιλούς μάγειρα-chef καταπιάνεται με το trend της εποχής απ’ άκρη σ’ άκρη της υφηλίου, χωρίς να αφήνει απ’ έξω τα ζυμαρικά ή τα slow cook μαγειρέματα…

Αφιέρωμα
16 υπέροχες χειμωνιάτικες σούπες

16 υπέροχες χειμωνιάτικες σούπες

Οι σούπες όχι μόνο είναι η νοστιμότερη λύση για ένα χειμωνιάτικο ελαφρύ γεύμα, αλλά γίνονται και πολύ εύκολα και δεν στοιχίζουν. Με το υλικό που σας αρέσει, όσο "υγιεινές" τις προτιμάτε, χωράνε πολλή φαντασία και αυτοσχεδιασμό.

Κράσι
H Πεσούσα Δρυς του κτήματος κυρ Γιάννη

H Πεσούσα Δρυς του κτήματος κυρ Γιάννη

Ένα κρασί-σύμβολο κυκλοφορεί με ετικέτα αφιερωμένη στην Πεσούσα Δρυ του κτήματος και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα πλούσια γιορτινά δείπνα…

News
H Μυρσίνη Σπανέλη στο Boogie Bar

H Μυρσίνη Σπανέλη στο Boogie Bar

Αν ψάχνετε ένα γιορτινό spot, μόλις το βρήκατε. Η Μυρσίνη Σπανέλη καταλαμβάνει για δυο μέρες την εβδομάδα την μπάρα του Boogie Bar…

Θέμα
2020: οι αισιόδοξες νέες τάσεις στη διατροφή

2020: οι αισιόδοξες νέες τάσεις στη διατροφή

Τα τελευταία χρόνια, η τάση για υγιεινή διατροφή και η ευαισθητοποίηση στο περιβάλλον στρέφει παραγωγούς και κοινό στο γνήσιο και υγιεινό, στην αειφορία και τη βιωσιμότητα…

New
Επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη

Επετειακή Νάουσσα Μπουτάρη

Το εμβληματικό κρασί, που μας μύησε στη χαρισματική ποικιλία ξινόμαυρο, επανακυκλοφορεί με ειδική ετικέτα και συσκευασία…

Deli
Όταν ο παστουρμάς συνάντησε το Kobe

Όταν ο παστουρμάς συνάντησε το Kobe

Η γνωστή για τα ανατολίτικα αλλαντικά της οικογένεια Ατλαμάζογλου, της Νέας Καρβάλης, λανσάρισε πειραματικά έναν παστουρμά από Kobe beef, το prime πανάκριβο, γιαπωνέζικο κρέας…

Τάσεις
Πέντε bartending τάσεις του 2019 που ήρθαν για να μείνουν

Πέντε bartending τάσεις του 2019 που ήρθαν για να μείνουν

Τη χρονιά που μας πέρασε είδαμε νέα πράγματα να ανθούν στις ελληνικές μπάρες. Το μίνιμαλ γοητεύει, οι κλασικές συνταγές επέστρεψαν δριμύτερες και πειραγμένες, ενώ η επαρχία έχει μπει δυνατά στο bartending παιχνίδι

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Πιο δημοφιλή