banner
banner
banner
Συνταγές
12+1 απολαυστικές συνταγές για να γνωρίσετε τα χειμωνιάτικα λαχανικά

12+1 απολαυστικές συνταγές για να γνωρίσετε τα χειμωνιάτικα λαχανικά

30/11/2021 Νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά τα χειμωνιάτικα λαχανικά μας καλωσορίζουν στον χειμώνα και μας κρατούν συντροφιά προσφερόμενα ως η κατάλληλη πρώτη ύλη για απολαυστικές συνταγές.

Κριτική
Delta Restaurant: ένα σημαντικό opening αλλά και ένα νόμισμα με…έξι όψεις

Delta Restaurant: ένα σημαντικό opening αλλά και ένα νόμισμα με…έξι όψεις

18/11/2021 Tο εστιατόριο στο ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πιο ηχηρή εστιατορική άφιξη του 2021. Ο Διονύσης Κούκης επισκέφτηκε το εστιατόριο και μας μεταφέρει την εμπειρία του.

Κριτική
Αστέρια και Michelin Plates 2021: το χρονικό μιας άδικης για αρκετά καλά εστιατόρια πλην όμως αιτιολογημένης κατάργησης

Αστέρια και Michelin Plates 2021: το χρονικό μιας άδικης για αρκετά καλά εστιατόρια πλην όμως αιτιολογημένης κατάργησης

23/11/2021 Ως είθισται, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Guide Rouge / Michelin ανακοινώνει τα «αστέρια» που μοίρασε στα αθηναϊκά, και όχι μόνο, εστιατόρια. Το κύριο χαρακτηριστικό και ίσως το πιο ενδιαφέρον της φετινής ανακοίνωσης, είναι η κατάργηση της διάκρισης “Michelin Plate”.

banner
Focus
«Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021»: μέρες κρητικής παράδοσης και πολιτισμού

«Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021»: μέρες κρητικής παράδοσης και πολιτισμού

19/11/2021 Επισκεφτήκαμε το Ηράκλειο της Κρήτης για τις Μέρες Γαστρονομίας 2021 και γνωρίσαμε από κοντά την τοπική κουζίνα αλλά και αυθεντικά τοπικά προϊόντα...

banner
Νέα
Το Notebook των γλυκών εμπειριών του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Το Notebook των γλυκών εμπειριών του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

22/11/2021 Το "Notebook: Pastries for Restaurants" περιέχει την πολύτιμη εμπειρία του Σπύρου Πεδιαδιτάκη από τη μέχρι τώρα πορεία του στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής…

Νέα
Το νέο cocktail μενού του Gigifioggos απογειώνει το κρασί

Το νέο cocktail μενού του Gigifioggos απογειώνει το κρασί

23/11/2021 Ο Gigifioggos σηκώνει αυλαία και προτείνει κοκτέιλς, σχεδιασμένα από τον ταλαντούχο Άρη Χατζηαντωνίου που φέρνουν το κρασί σε πρώτο πλάνο.

Νέα
Ο Jerome Ianmark Calayag είναι ο νικητής του S. Pellegrino Young Chef 2019-2021

Ο Jerome Ianmark Calayag είναι ο νικητής του S. Pellegrino Young Chef 2019-2021

02/11/2021 Ο νεαρός σεφ από τις Φιλιππίνες εντυπωσίασε τους κριτές του σπουδαίου διαγωνισμού με ένα πιάτο-φόρο τιμής στα «ταπεινά λαχανικά».

Συνταγές
Δαγκώνουμε το μήλο στην εποχή του!

Δαγκώνουμε το μήλο στην εποχή του!

22/11/2021 Μίλησε κανείς για μήλα; Ένα φρούτο θεσμός! Οικείο και προσιτό, το «φρούτο για όλες τις δουλειές» μας συστήνεται και μπαίνει σε φούρνο και κατσαρόλα για γλυκές και αλμυρές «αμαρτίες».

Συνταγές
6 νόστιμες συνταγές για όσους τηρούν τη Νηστεία των Χριστουγέννων

6 νόστιμες συνταγές για όσους τηρούν τη Νηστεία των Χριστουγέννων

16/11/2021 Πολύ λιγότερο γνωστή η νηστεία των Χριστουγέννων, από τη νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής -που προηγείται του Πάσχα- και σίγουρα με πολύ λιγότερους οπαδούς…

Βιβλίο
Grand Livre de la Naturalité: κυκλοφόρησε μεταφρασμένο το πρωτοποριακό βιβλίο του Alain Ducasse

Grand Livre de la Naturalité: κυκλοφόρησε μεταφρασμένο το πρωτοποριακό βιβλίο του Alain Ducasse

04/11/2021 Μια επαναστατική μαγειρική προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής μας, που επαναπροσδιορίζει την υψηλή κουζίνα με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγιεινή διατροφή…

Focus
Μαγειρεύοντας την κολοκύθα με τα χίλια πρόσωπα

Μαγειρεύοντας την κολοκύθα με τα χίλια πρόσωπα

09/11/2021 Πίτες της παράδοσης και σούπες της μόδας, γαλλικά σουφλέ και ιταλικά λαζάνια, τάρτες και ριζότι είναι κάποιες μόνο από τις μαγειρικές εκφράσεις του πολυπρόσωπου λαχανικού της εποχής…

Συνταγές
3+1 κέικ για τα φθινοπωρινά μας απογεύματα

3+1 κέικ για τα φθινοπωρινά μας απογεύματα

02/11/2021 Τα κέικ έχουν εποχές... Το προχωρημένο φθινόπωρο και ο χειμώνας αγαπούν τις πλούσιες spicy γεύσεις, το μήλο, το πορτοκάλι, τη σοκολάτα, το μέλι και την ιδιαίτερη γεύση της καστανής ή μαύρης ζάχαρης, που δένει με όλα αυτά.

Νέα
Επισκεφτείτε το εντυπωσιακό Bar District της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο «Athens Bar Show 2021»

Επισκεφτείτε το εντυπωσιακό Bar District της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο «Athens Bar Show 2021»

02/11/2001 Η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη γιορτή του bartending με επιλεγμένες premium ετικέτες από το ισχυρό της portfolio, ξεχωριστούς καλεσμένους και εντυπωσιακά σερβιρίσματα.

Νέα
Βρεθήκαμε στο νέο εντυπωσιακό σπίτι του Metaxa στη Σάμο και αναμεταδίδουμε

Βρεθήκαμε στο νέο εντυπωσιακό σπίτι του Metaxa στη Σάμο και αναμεταδίδουμε

04/11/2021 Δεν υπάρχει Έλληνας ή ξένος spirit connaisseur που να μην γνωρίζει το εμβληματικό Metaxa. Για την Ελλάδα και ειδικότερα για τη Σάμο, σημαίνει πολλά η ύπαρξη ενός τέτοιου διεθνούς brand, με εκτόπισμα, ιστορία και διάθεση για επένδυση και εξέλιξη.

Νέα
Το tiramisù αποχαιρέτησε τον δημιουργό του…

Το tiramisù αποχαιρέτησε τον δημιουργό του…

04/11/2021 Ο ιταλός εστιάτορας Ado Campeol απεβίωσε στα 93 του, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το παγκοσμίως διάσημο επιδόρπιο tiramisù…

banner

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

banner
banner

Πιο δημοφιλή

banner