Προϊόν
5 ακαταμάχητες νέες γεύσεις πιπεριάς Φλωρίνης Ναουμίδη

5 ακαταμάχητες νέες γεύσεις πιπεριάς Φλωρίνης Ναουμίδη

Η φίρμα Ναουμίδης είναι συνδεδεμένη με τις γνήσιες πιπεριές Φλωρίνης, πολλά χρόνια τώρα. Το αξιοθαύμαστο είναι, πως κάθε νέα δημιουργία του εργαστηρίου έχει κάτι να πει, οι δε πρόσφατες έχουν να πουν πολλά…

Event
Οι οίνοι Πελοποννήσου στην Αθήνα για μια μέρα

Οι οίνοι Πελοποννήσου στην Αθήνα για μια μέρα

45 κορυφαίοι οινοποιοί απ’ όλη την Πελοπόννησο ετοιμάζονται να υποδεχτούν το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στην ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας. Εσείς θα το χάσετε;

Θέμα
One pot meal, το πρακτικό μαγείρεμα

One pot meal, το πρακτικό μαγείρεμα

Με τον αγγλόφωνο τίτλο “one pot meal”, που στην κυριολεξία θα πει γεύμα σε (μόνο) ένα σκεύος, περιγράφεται ένας τρόπος μαγειρέματος πολύ απλός και πολύ βολικός, που αξίζει να δοκιμάσουμε…

App
Έχετε ακούσει για το my.wine.gr;

Έχετε ακούσει για το my.wine.gr;

Kρατάμε ηλεκρονικές σημειώσεις, βαθμολογούμε, δημιουργούμε λίστες αγαπημένων κρασιών, αρχεία on line και θυμόμαστε για πάντα τα κρασιά που κέρδισαν την προτίμηση μας. Πώς θα γίνουν όλ’ αυτά;

Healthy
Ζυμαρικά από αλεύρι οσπρίων, το νέο trend

Ζυμαρικά από αλεύρι οσπρίων, το νέο trend

Mε τον γενικό τίτλο Légumes λανσάρει στην αγορά η ιταλική εταιρεία Barilla τα καινούργια ζυμαρικά από αλεύρι οσπρίων, που είναι ένα παγκόσμιο διατροφικό trend, αφού έχουν υψηλή διατροφική αξία και ιδιαίτερη γεύση και προσθέτουν ποικιλία στο καθημερινό τραπέζι…

Θέμα
Η γραβιέρα, από την Ήπειρο ως την Κρήτη

Η γραβιέρα, από την Ήπειρο ως την Κρήτη

Οι ελληνικές γραβιέρες ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.) είναι μόνο τρεις, αυτό όμως δεν εμποδίζει το όνομα να δηλώνει το πιο αγαπημένο τυρί στη χώρα μας μετά τη φέτα, οπουδήποτε και αν έχει παραχθεί. Δοκιμάζουμε τις πιο ονομαστές…

Pink
Το ρομαντικό δείπνο θέλει τα ροζέ του

Το ρομαντικό δείπνο θέλει τα ροζέ του

Πλησιάζει η “γιορτή των ερωτευμένων” και δεν έχει σημασία αν γιορτάζετε ή όχι, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τρία ενδιαφέρονται νέα κρασιά…

Βιβλίο
H πολίτισσα Μαρία και τα ερωτικά μπαχαρικά της

H πολίτισσα Μαρία και τα ερωτικά μπαχαρικά της

Το νέο βιβλίο της κωνσταντινοπολίτισσας Μαρίας Εκμεκτσίογλου είναι αφιερωμένο στα μπαχαρικά και βότανα με αφροδισιακές ιδιότητες και στις πολίτικες συνταγές τους…

Νέα
H Qualita Unica λανσάρει μια επιστημονική roasting espresso experience

H Qualita Unica λανσάρει μια επιστημονική roasting espresso experience

Μια πρωτοπόρα προσέγγιση στον espresso προτείνει η Qualita Unica από τη Θεσσαλονίκη, η οποία θα κάνει το επίσημο launching της στην Αθήνα στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου στo Ζάππειο Μέγαρο.

New
Το Portobello Road Gin στην Ελλάδα

Το Portobello Road Gin στην Ελλάδα

Μια διάσημη ομάδα, ένας παραδοσιακός άμβυκας και ένα gin, που έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές και οι bartenders ανά τον κόσμο, ήρθε και στη χώρα μας…

New
Wema: νέα άφιξη στο delivery

Wema: νέα άφιξη στο delivery

Μια νέα online υπηρεσία φαγητού για το σπίτι ή το γραφείο, που εστιάζει στις οργανικές, αγνές πρώτες ύλες από πιστοποιημένους παραγωγούς…

Θέμα
H αυθεντική συνταγή Spaghetti alla carbonara και οι εκδοχές της

H αυθεντική συνταγή Spaghetti alla carbonara και οι εκδοχές της

Tα σπαγγέτι alla carbonara είναι μια θρυλική ιταλική συνταγή για ζυμαρικά, που στεφανώνει με απίστευτη νοστιμιά τη μεγάλη κουζινική παράδοση της Ρώμης.

Διάκριση
Ο Άρης Σκλαβενίτης νικητής του διαγωνισμού για τον Καλύτερο Οινοχόο 2019

Ο Άρης Σκλαβενίτης νικητής του διαγωνισμού για τον Καλύτερο Οινοχόο 2019

Μέσα από τις διαδικασίες ενός ιδαίτερα απαιτητικού διαγωνισμού, ο γνωστός sommelier Άρης Σκλαβενίτης αναδείχτηκε “καλύτερος οινοχόος για το 2019” και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο  Διαγωνισμό Οινοχόων του 2022…

Masterclass
Masterclass για τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής

Masterclass για τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής

Ένα ξεχωριστό τρίωρο–μύηση σε όλα τα αποστάγματα σταφυλής της Ελλάδας, στα μυστικά της διαδικασίας παραγωγής τους, τα είδη και τα χαρακτηριστικά τους…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Πιο δημοφιλή