Contest
Ο Αντώνης Τσακίρης νικητής του διαγωνισμού Saint James Rhum

Ο Αντώνης Τσακίρης νικητής του διαγωνισμού Saint James Rhum

Όσα έγιναν στον δεύτερο διαγωνισμό του γνωστού ρουμιού από την εξωτική Μαρτινίκα...

Πάσχα
Σοκολατένιες πασχαλινές δημιουργίες με άποψη

Σοκολατένιες πασχαλινές δημιουργίες με άποψη

Οι υπέροχες φρουτένιες Valrhona -σοκολάτες με φρούτα στο μείγμα τους- παίζουν γευστικά και χρωματικά στα πασχαλινά αβγά και τον πανέμορφο κόκκορα του Δημήτρη Οικονομίδη…

Προβατίνα: από τ’ αλώνια στα σαλόνια

Προβατίνα: από τ’ αλώνια στα σαλόνια

Η προβατίνα, ένα από τα πιο νόστιμα ελληνικά κρέατα, αξίζει να μπει στο τραπέζι και στη σούβλα μας!

Θέμα
17 γλυκές συνταγές από τους σεφ της Θεσσαλονίκης

17 γλυκές συνταγές από τους σεφ της Θεσσαλονίκης

Δεκαεπτά υπέροχα, πρωτότυπα επιδόρπια δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς σεφ, όσα και τα εστιατόρια που πήραν μέρος στο event “Δεκαπενθήμερο Αγιορείτικης Κουζίνας”…

Προϊόν
Νέα κέτσαπ με βαλσαμικό ξίδι!

Νέα κέτσαπ με βαλσαμικό ξίδι!

Με έντονο άρωμα, πλούσια γεύση και γλυκόξινη επίγευση, το νέο προϊόν Kalamata Papadimitriou μόλις ξεκίνησε το γευστικό του ταξίδι…

Event
Ζήστε ένα 24ώρο στους ρυθμούς του amaretto

Ζήστε ένα 24ώρο στους ρυθμούς του amaretto

Δεκατέσσερα αθηναϊκά bar γιορτάζουν την παγκόσμια Disaronno Day.

Θέμα
Η ΜΑΚΒΕΛ σημαντικός υποστηρικτής του “Δεκαπενθήμερου Αγιορείτικης Κουζίνας”

Η ΜΑΚΒΕΛ σημαντικός υποστηρικτής του “Δεκαπενθήμερου Αγιορείτικης Κουζίνας”

Η αμιγώς ελληνική ιστορική μακαρονοβιομηχανία ΜΑΚΒΕΛ στήριξε αποφασιστικά το υψηλού γαστρονομικού επιπέδου event, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας”…

Αφιέρωμα
Το τέλειο χειροποίητο τσουρέκι

Το τέλειο χειροποίητο τσουρέκι

Όλοι αγαπούν τα τσουρέκια. Οι περισσότεροι τα αγοράζουν. Κάποιοι, λίγοι, τα φτιάχνουν μόνοι τους. Τελικά, ίσως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις ένα καλό τσουρέκι...

News
Σικ, τολμηρό και bubbly cocktail στον αέρα από την Air France

Σικ, τολμηρό και bubbly cocktail στον αέρα από την Air France

Τι θα λέγατε να απολαμβάνατε ένα εντυπωσιακό cocktail στον αέρα; Η Air France προσφέρει στους επιβάτες της Business Class, στο δίκτυο μεγάλων αποστάσεων, ένα ευρηματικό cocktail με διάσημη υπογραφή.

Διαγωνισμός
Τα κορυφαία ελαιόλαδα που διακρίθηκαν στον Athena Olive Oil Competition 2019

Τα κορυφαία ελαιόλαδα που διακρίθηκαν στον Athena Olive Oil Competition 2019

Ο Athena International Olive Oil Competition (ATHIOOC) απένειμε συνολικά 201 μετάλλια στα 364 δείγματα που έκρινε, ενώ συμμετοχές και κριτές απέδειξαν τον διεθνή χαρακτήρα της ελληνικής διοργάνωσης…

Θέμα
Τα METRO Cash & Carry υποστηρίζουν έμπρακτα την ελληνική κουζίνα

Τα METRO Cash & Carry υποστηρίζουν έμπρακτα την ελληνική κουζίνα

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, η ελληνική αλυσίδα συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εκδήλωση “Hμέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας” και στο θεσμό των Β.Ε.Κ.

Κρασί
Η ροζ εκδοχή της Lenga

Η ροζ εκδοχή της Lenga

Το αγαπημένο Lenga λευκό απέκτησε γοητευτικό αδελφάκι, το Lenga ροζέ, που ταιριάζει με όλο το θαλασσινό μενού και όχι μόνο…

Νέο
Το νέο ηπειρώτικο στραγγιστό γιαούρτι από τη “Δωδώνη”

Το νέο ηπειρώτικο στραγγιστό γιαούρτι από τη “Δωδώνη”

Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου δημιούργησε ένα γιαούρτι από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά από 60 επιλεγμένες φάρμες της περιοχής…

Εκδήλωση
Σαλπάρουμε για το Tinos Food Paths 2019

Σαλπάρουμε για το Tinos Food Paths 2019

Mε σύνθημα “Στους μύλους -Στα κελλιά -Στην Καλλονή -Ο μαγικός κύκλος της Ζωής”, το 5ο Tinos Food Paths υπόσχεται μια συναρπαστική εβδομάδα εκδηλώσεων γαστρονομίας και πολιτισμού στο πανέμορφο νησί…

Προϊόν
Φιλέματα… χωρίς ζάχαρη

Φιλέματα… χωρίς ζάχαρη

Δοκιμάσαμε τις νέες σειρές μαρμελάδων και γλυκών κουταλιού από «Το Φίλεμα της Λέλας», που είναι πλούσιες σε γεύση και αρώματα, ακόμα και χωρίς ζάχαρη…

Θέμα
H “Σουρωτή” δυναμικός υποστηρικτής του θεσμού “Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας”

H “Σουρωτή” δυναμικός υποστηρικτής του θεσμού “Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας”

Το φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό “Σουρωτή” είναι το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, με φιλοδοξίες να καταστεί ισχυρό αναγνωρίσιμο brand σε ολόκληρη την Ευρώπη…

New
Raven Rare: το new age premium blended Scotch whisky

Raven Rare: το new age premium blended Scotch whisky

Όσοι αγαπάνε το whisky θα ευχαριστηθούν την καινούργια είσοδο, που αποτελεί ένα blend έκπληξη από δυο διαφορετικά αποστακτήρια, ένα παραδοσιακό και ένα μοντέρνο…

Άφιξη
Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

Dimitris Economides: το opening που ανεβάζει το επίπεδο του γλυκού στην Αθήνα

Η κομψή μεγαλοπρέπεια του νέου χώρου, που στολίζει την Κηφισίας, στεγάζει μια δουλειά υψηλού επιπέδου. Η δουλειά  του Δημήτρη Οικονομίδη φέρνει κοντά μας μια ζαχαροπλαστική χωρίς συμβιβασμούς…

Umami Agenda

Αναζήτηση συνταγής με όνομα

Αναζήτηση
Αναζήτηση

Πιο δημοφιλή