Νέες κληρώσεις: 30/4/2010

Κερδίστε 5 κορυφαίες webcam της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Aθηνόραμα Digital.gr να κερδίσουν ισάριθμες κορυφαίες Webcam, μέσα από τη σχετική κλήρωση.

Πρόκειται για τις Webcam Pro 9000, τις καλύτερες που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά η Logitech. Είναι κάμερες για χρήση κυρίως από υπολογιστές γραφείου (αν και όχι μόνο) που ενσωματώνουν εξαιρετικά ποιοτικό φακό της Carl Zeiss, δυνατότητα αυτόματης εστίασης, καθώς και αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel, που επιτρέπει τη σύλληψη video σε υψηλή ευκρίνεια (720p). Μια σειρά από βοηθητικές τεζνολογίες, άλλωστε, καθώς και το συνοδευτικό λογισμικό, βοηθούν τις Pro 9000 να αποδίδουν εξαιρετικά σε περιβάλλον κακού φωτισμού και αυξημένου θορύβου.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του αθηνόραμαdigital.gr που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις παραπάνω κληρώσεις είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 16/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 17/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ