Νέες κληρώσεις: 15/10/2010

Κερδίστε 5 σετ ασύρματου πληκτρολογίου και mouse της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμα desktop sets - συνδυασμούς πληκτρολογίων και mouse - μέσα από την παρούσα κλήρωση.

Πρόκειται για τo Wireless Combo 520, τον προσιτό συνδυασμό ασύρματου πληκτρολογίου και mouse που προτείνει η Logitech αυτόν τον καιρό. Και τα δύο επικοινωνούν με τον εκάστοτε Η/Υ μέσω του ίδιου, πάρα πολύ μικρού δέκτη (χάρις στην τεχνολογία Unifying), έχουν να επιδείξουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες που διευλκολύνουν στην καθημερινή χρήση εφαρμογών Web και Multimedia, διακρίνονται δε από εργονομικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, παρά το... συγκρατημένο κόστος του όλου desktop!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Aθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 31/10 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ