Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Ασύρματο και κορυφαίο

Είδος: Mouse
Φορμά: PC
Τιμή: €99,00

Εταιρία: Logitech
Διανομή: Logitech Greece

Με τα σύγχρονα games να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα, είναι λογικό να έχουν δημιουργηθεί ανάλογες ανάγκες για περιφερειακά που θα βοηθήσουν τον καταναλωτή ν' ανταπεξέλθει σε αυτές. Οι θιασώτες των PC games συγκεκριμένα, δε, γνωρίζουν εδώ και χρόνια πόσο σημαντικός είναι ο συνδυασμός ενός καλού mouse κι ενός αντίστοιχα καλού πληκτρολογίου - για συγκεκριμένες κατηγορίες τίτλων είναι πρακτικά απαραίτητα να είναι "ενός επιπέδου και πάνω" όσον αφορά στην ανταπόκριση και τη δυνατότητα παραμετροποίησης της λειτουργίας τους. Με αυτά ως δεδομένα, κι εκμεταλλευόμενη την μεγάλη πρότερη εμπειρία της στην κατασκευή mouse για gamers, η Logitech κυκλοφορεί αυτές τις μέρες τη νέα της πρόταση στην γκάμα αυτή: το Wireless Gaming Mouse G700.

Το G700 ανήκει ολοφάνερα στα ανώτερα επίπεδα της γκάμας mouse της Logitech, καθώς τόσο ο επιθετικός και μοντέρνος του σχεδιασμός, όσο και η ποιοτική κατασκευή, δεν... κρύβονται ακριβώς. Απευθύνεται σε δεξιόχειρες, καθώς ο σχεδιασμός του δεν επιτρέπει την άνετη χρήση με το αριστερό χέρι. Το εξωτερικό περίβλημα χαρακτηρίζεται από το ματ υφής πλαστικό (κατάλληλο για... έντονο και πολύωρο gaming!) το οποίο δεν καλύπτει μόνο την επιφάνειά του, αλλά και τα σημεία επαφής στα διάφορα πλήκτρα. Στο πάνω μέρος του βρίσκεται στην αναμενόμενη πια θέση η ροδέλα κύλισης - επιτρέπει την πλοήγηση τόσο στον οριζόντιο, όσο και στον κάθετο άξονα - ενώ ένα ειδικό πλήκτρο ακριβώς κάτω από αυτήν εναλλάσει τη λειτουργία της ανάμεσα σε ελεύθερη ή κατά διαστήματα κίνηση.

Πέραν των τυπικών πλήκτρων στο μπροστινό τμήμα του, το G700 φέρει άλλα 8 (!) σε διάφορα σημεία του περιβλήματός του, στα οποία μπορεί να αντιστοιχίσει κανείς εντολές μέσα από το SetPoint, το συνοδευτικό software της Logitech για τα προϊόντα της. Τέσσερα από αυτά βρίσκονται στο πλαϊνό αριστερό τμήμα (στο σημείο που πολλά σύγχρονα mouse έχουν ένα και μοναδικό πλήκτρο back), τρία στο πάνω αριστερά μέρος του mouse και άλλο ένα κάτω από το πλήκτρο της προαναφερθείσας εναλλαγής λειτουργίας. Η πληθώρα των πλήκτρων θα αποδειχθεί σαφέστατα χρήσιμη στους φίλους των Δικτυακών RPG, των strategy και των shoot' em up, απαιτεί ωστόσο ένα διάστημα εξοικείωσης ώστε να... μην πατά ο χρήστης κάποιο από τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα κατά λάθος.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ