Κληρώσεις 13/12/10: Οι νικητές

Ποιοί και ποιές κέρδισαν τα προϊόντα της Logitech;

Τα Χριστούγεννα δεν βρίσκονται πλέον "προ των πυλών" απλά, μα... πρακτικά εδώ - έστω κι αν ο καιρός δεν μπορεί ν' αποφασίσει ακόμη. Εμείς, δε, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεισφέρουμε θετικά στην εορταστική ατμόσφαιρα, ως αντίβαρο ίσως στα όσα αρνητικά λέγονται κι ακούγονται. Κι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του home entertainment, είναι να προσφέρουμε όσα πιο πολλά δώρα μπορούμε σε όσο περισσότερους φίλους και φίλες του Αθηνόραμα Digital γίνεται. Οι κληρώσεις που έχουμε προγραμματίσει από αύριο έως το τέλος της χρονιάς, καθώς και η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη, πιστεύουμε ότι θα χαροποιήσουν το κοινό μας όσο ποτέ άλλοτε.

Για την ώρα, πάντως, ολοκληρώνουμε τις προ-εορταστικές μας κληρώσεις με την ανάδειξη των νικητών από τις τρεις προηγούμενες. Η Logitech Greece έχει προσφέρει ηχεία, webcams και πληκτρολόγια/mouse για gamers και οι εννιά τυχεροί και τυχερές που θα τα αποκτήσουν είναι οι παρακάτω:

Logitech HD Pro C910
Μάνθος Μακρυπούλιας
Άννα Δελμαδώρου
Δημήτρης Χατζηπαυλής

Logitech Ζ323 Speaker System
Αθανάσιος Ρουσόπουλος
Παντελής Συνοδινός
Ελένη Σουραλή

Logitech G19 Gaming Keyboard + G700 Mouse
Γιώργος Λαγουδής
Χρήστος Καρβούνης
Αλέξανδρος Σαρίτσακλης

Όπως πάντα, τα συγχαρητήριά μας σε νικητές και νικήτριες, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στην κλήρωση, ανεξαρτήτως των δώρων που κέρδισαν. Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί (παρακαλούνται όσοι και όσες δεν μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία της Δέσμης Εκδοτικής να επικοινωνήσουν μαζί μας σχετικά με το χρόνο και τον τρόπο παράδοσης). Στους φίλους και τις φίλες που δεν κέρδισαν κάτι σε αυτόν τον κύκλο κληρώσεων, υπενθυμίζουμε ότι από αύριο ξεκινά νέος με 5 καινούργιες και τελείως διαφορετικά δώρα. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ