Honor Watch GS Pro

Σχεδιασμός καλαίσθητος, αντοχή κορυφαία, αυτονομία... ανεπανάληπτη

Είδος: Αξεσουάρ
Τιμή: €269,00

Εταιρία: Honor
Διανομή: Honor Greece

Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός ότι η Honor έχει προσφέρει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά μερικά από τα smartphones με τον υψηλότερο δείκτη αξίας/κόστους τα τελευταία χρόνια - και μετά την απόφασή της να επεκταθεί δυναμικά και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες είναι... μάλλον αναμενόμενο το καταναλωτικό κοινό να περιμένει την ίδια προσέγγιση. Η εταιρεία το κατόρθωσε ήδη μία φορά με το MagicBook 14 στην κατηγορία των laptops. Μπορεί να το ξανακάνει στην κατηγορία των smartwatch, επιπέδου premium πλέον, με το Watch GS Pro;

H Honor έχει διαθέσει ουκ ολίγα μοντέλα smartwatch στο παρελθόν, φυσικά, όμως το συγκεκριμένο είναι... ειδική περίπτωση (και όχι τόσο επειδή είναι το ακριβότερό της ως τώρα): συνδυάζει την ποιότητα κατασκευής που προσφέρουν κορυφαία μοντέλα άλλων κατασκευαστών, με τον "αθλητικό" χαρακτήρα που έχουν πολλά από τα δημοφιλέστερα τέτοια, αλλά και τον "γενικής χρήσης" χαρακτήρα που έχουν π.χ. τα εισαγωγικά Apple Watch. Έχει όμως ολοφάνερα σχεδιαστεί για να μην αντιμετωπίζει... συνθήκες γραφείου μόνο - όπως τα πιο πολλά άλλα ακριβά προϊόντα του είδους - μα εκείνες όπου π.χ. εξορμήσεις στην φύση ή σκληρές προπονήσεις στην ύπαιθρο απαιτούν τέτοιο προϊόν πολύ περισσότερο ανθεκτικό.


Και αυτό, είναι: το Watch GS Pro είναι ένα από τα πλέον "στιβαρά" παραδείγματα smartwatch που έχουμε συναντήσει ποτέ. Το κυρίως σώμα του είναι κατασκευασμένο από πολύ σκληρό πολυανθρακικό υλικό, το πλαίσιό του από ανοξείδωτο ατσάλι (όπως και τα κουμπιά του), ενώ η οθόνη AMOLED φέρει ειδική προστατευτική επίστρωση ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατσουνιές. Η Honor υπογραμμίζει πως το GS Pro έχει περάσει 14 τεστ αντοχής στρατιωτικού επιπέδου και... δεν δυσκολευόμαστε καθόλου να την πιστέψουμε: δείχνει και είναι όντως προσεκτικά κατασκευασμένο ώστε ν' αντεπεξέλθει στις κακουχίες κάθε είδους. Κατορθώνει, δε, με κάποιον... ανεξήγητο τρόπο, παρά τον αναπόφευκτο όγκο που φέρνει αυτή η "θωράκιση", να δείχνει καλοσχεδιασμένο και αισθητικά εντυπωσιακό (σε όχι πολύ λεπτούς καρπούς πάντως!).

Ιδιαίτερη έμφαση, δε, έχει δοθεί στην ευχρηστία του GS Pro - αναφερόμαστε στον υλικό τομέα αυτήν την στιγμή - και την όσο το δυνατόν περισσότερο άνετη συνύπαρξη με τον εκάστοτε κάτοχό του. Το βάρος του είναι και σχετικά περιορισμένο, και άψογα "ζυγισμένο" ώστε να μην "βαραίνει" το χέρι προς μία οποιαδήποτε πλευρά. Αξιοποιεί εναλλάξιμα λουράκια στάνταρ σχεδιασμού (οπότε μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και εμπορικά κάθε είδους), όμως το συνοδευτικό από σκληρό αδιάβροχο πλαστικό είναι απολύτως ικανοποιητικό για τις ανάγκες των πιο πολλών ανθρώπων που μπορούμε να σκεφτούμε. Η φόρτισή του, δε, γίνεται με καλώδιο USB-C που εφαρμόζει στην κάτω πλευρά της συσκευής μαγνητικά και τέλεια "με την πρώτη" (όποιος έχει χρησιμοποιήσει άλλα smartwatch στο παρελθόν... καταλαβαίνει τί εννοούμε).

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ