COSMOTE: νέα υπηρεσία για πληρωμές με κινητά

Το Payzy φιλοδοξεί να απλοποιήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές για όλους μέσω app για iOS/Android

Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ελλάδα με νέο τρόπο πληρωμών, χωρίς πορτοφόλι και χρήματα σε υλική μορφή, φέρνει η υπηρεσία "Payzy" της COSMOTE που προσφέρεται σε όλους ως app για κινητά βασισμένα σε iOS και Android. To app αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση πληρωμών, πρακτικά κάθε είδους, στο κοινό εκείνο που επιθυμεί ευελιξία στις συναλλαγές του και απλότητα στην καθημερινότητά του.

Το Payzy - το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Διοικητικό Μέγαρο του Ομίλου ΟΤΕ - είναι προϊόν της COSMOTE Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ που έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. Το Payzy επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, μέσα από το κινητό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μέσω του Payzy app ο καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει ελληνικό λογαριασμό IBAN, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/και φυσική) και να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς κόπο και με ασφάλεια. Με το ίδιο app μπορεί να πληρώνει λογαριασμούς με... συνοπτικές διαδικασίες, αλλά και να ανταλλάσσει απευθείας χρήματα με τους φίλους του μέσω chat (αξιοποιώντας την λειτουργία Chat&Pay). Μπορεί ακόμα και να μοιράζεται κοινά έξοδα με την παρέα του μέσω της λειτουργίας Split It, όλα μέσα από την ίδια εφαρμογή.

Το Payzy της COSMOTE είναι το μοναδικό mobile app της ελληνικής αγοράς που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη του, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιεί το Payzy ο καταναλωτής, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Το Payzy μπορεί να αξιοποιηθεί βεβαίως από οποιονδήποτε χρήστη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, με οποιονδήποτε πάροχο κι αν συνεργάζεται, ενώ για την "φόρτιση" του λογαριασμού IBAN δεν υπάρχει προμήθεια.

Η διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία Payzy είναι πολύ εύκολη, διαρκεί λίγα λεπτά και ο ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί το smartphone του, το email και τον αριθμό του κινητού του. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής χρειάζεται να έχει την ταυτότητά ή το διαβατήριό του, ενώ η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει και μία βιντεοκλήση με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της COSMOTE Payments. Οι συνδρομητές του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE με κάθε νέα εγγραφή στο Payzy κερδίζουν απεριόριστα data προς κατανάλωση για ένα μήνα. Και καλές... εξ ολοκλήρου ψηφιακές πληρωμές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ